Вечната приятелка Фийби навърши 60 години

Част от събитията в живота на Лиса Кудроу са отразени в хитовия ситком

Обратно в новината

Коментари - Вечната приятелка Фийби навърши 60 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ей одъртяха си и тия скочубри но сериалът ще остане завинаги вече 3то поколение го преоткрива и му се кефи точно заради нещата, които се казваха както трябва 90те негрите са негри, гейовете - сбъркани, лесбийките гадни, приятелите - истински, Любовта най-важна, семейството и децата - нормалното развитие на живота ДОРИ В НЮ ЙОРК забележете! А сега, други вълни са на мода, налагани от някои кръгове... Но не им се получава...ма никак....

е от многото американски шитни. Това е за онези 80 %

съгласем съм за 'приятели', ама тая участва в доста добри филми. не са комедии

Честно казано, за мен още е загадка как успяха да направят толкова популярен сериал с толкова слаби актьори. Реално - всички до един са много слаби актьори, дори любимецът ми Джоуи. Единствено Дженифър Анистън успя да направи някаква кариера, което го отдавам на добри връзки с агенти, режисьори, продуценти и т.н., защото и тя е много слаба актриса.

Обожавам "Приятели". Разпускам с него по HBO, не омръзва - свеж, забавен, политНЕкоректен - няма черни и азиатци главни герои, лесбийките не са представени в много добра светлина, непрекъснати бъзици с гейовете ( а един от създателите му е гей) и дебелите. И в същото време в основата на всичко стои най-ценното - приятелството.

Сара Кудров се казва. Иначе тоя сериал беше пълна др-сня. Дано по бтв да не излъчат 101-то му повторение. Само като ги видя тия и сменям канала.

А бе гледа си там "Елен и ребята" и не квичи толкова много. Аман от руски прасета тук.

тези приятели са дри-ня в мозъка. Тази глупост е свършила преди 20 години, а тия още ни занимават с тях. Заедно със сексът и градът, тия два сериала изнасилилиха умствено цяло поколение, които се превърнаха в отчаяни домакини. Бтв пък ги излъчва поне 1 път годишно. За това щом ги видя или чуя гадния писклив глас на единия от дебилите сменям канала.

Евала, Бро! Подкрепям! Това е сериал за хора с интелект на карфиол!

Много е талантлива, макар, че не е суперактрисите. Просто е почтена и по-скромна и не се натиска на продуценти и сценаристи. Да е здрава и все така запомняща се с не големите си роли. То в това е майсторлъкът.

добре пласирала се белорускиня, заради това, че е еврейка...

А ти не си ли евреин ако си евреин защо не си пласиран защо не те припознават каро такъв.А ми ако си турчин защо Ердуган не те е направил поне кмет на Кайсери.И там не те припознават айде педераст да си поне лгбт че те чрипознаят и ще те направят певец

За загубеняците, всички успели хора са евреи, фашисти, нацисти, измамници, соросоиди, рептили и т.н. А самите те са много умни и кадърни, но онеправдани, потиснати и мачкани от гореспоменатите. Това си е правило, важащо от пещерите до сега. Винаги някой друг е виновен. Защото ако приемат че сами са си виновни, тогава трябва да направят нещо по въпроса, а това иска учене и работа.... това са ужасно мръсни думи за тях. Та все пак те са родени за началници...

Факт! Еврейка е!