17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откачен амбреаж!!!

Липсват му само калпака и гегата.

Дебел кожух и син ханцунг.

Тази бебешка количка не е ли прекалено евтина?

Гопник

Горките деца с такива прости родители - световно неизвестни. Кви са тези имена?!? Амая, Агуая ... да не сме в индиански племена бре, хора?!?

Тоя да вземе да купи една хубава количка на дъщеря си, егати скръндзата. Сигурно за трева дава повече пари на седмица, отколкото е платил за количката.

Тъй като го гледаш с тоС ямурлук, кЪк да го кръсти ?

Рапърите в Сащ сс същите. Нямайте илюзии, че са нещо по-различно. Просто рапърите си вървят с lifestyle-а. А този и се гордее с това...

Не плюйте момчето, тоя анцуг е много модерен по Перник- просто в София сте назад...

.Ко речи, ко. Звучи името като изпражнения на вид африканска маймуна.

Хубаво име.Българско

'Къв е тоз палячо - татуси, урунгел у главата, с обеци на ушите, езика и носа, с напушен поглед ... а бе т'ва ле е новата порода человеци - трансджендър. Т'ва ако е мъж, аз съм марсианец. Ееех 'що не беше 1984 година, тоз у тоя вид е само за казарма в триъгълника на смъртта - Грудово, Елхово, Звездец. Малеййй ум че му зайде с тоя вид на педерунгел - щеше да го 'чека само бой и кютек у тъпата кратуна ... Еееййй изроди се свето, с такива джендъри ли ке спираме джихадистите и Исляма, ония направо ке дойдат и такива кат тоз направо ке ги е*ат ... Дано нема война скоро, че с такива урунгели за войници - спукана ни е работата.

мъжка маcтия

Венци Венц разхождал дъщеря си Агуая, облечен с яморлук, син анцуг и маратонки с високи токове и си слушал парчето на Павелл докато фотографът Найденофф го снимал. Жената с тривиалното име "Мелани" не се вписала в картинката и си останала в къщи.

просто нашите имитират задокеанските отрепки

Прост педераст а не рапър. Това дете на звук от задник ли е кръстено?

А този и неговото аверче ги пробутват като пример за подражание на младите.

Как не го е срам - такава "голяма звезда", а да разхожда дъщеря си на 1 годинка и без татуировки?! Позор голям! За сметка на това не е пропуснал да изкара някой лев от продуктовото позициониране под формата на шапка за бебе - дир няма право на това, но какво ви бърка? И още една "звезда", възприела родителството чисто и просто като ръсене на семенна течност.

Дай да го продадем това на латиносите, става за сериал!

Преди си ги заехме Куркински и Ев. Минчев, сега не мога да им хвана края. Какъв е тоя?

Агуая, на майка му Гичка е взела името.

С такава смотана, че и лятна количка? И бебето с анцуг и ботуши. Бравос!