17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес имаше и друга подобна новина ,гласяща как децата на известните тръгват на училище.Никол,Габриела,Марк,Марая,Анабел,,Анна Мария са по -важни от Георги,Атанас,Димитър,Иван и задължително трябва да се пусне инфо като,че ли ще кой знае какво се случило.Като виждам майките им и колко умни и интелигентни са, децата им няма да станат нобелови лауреати въпреки и напъните на родителите да учат в частни училища и имената които са им дали.

Това дете е кръстено патрашкова

Хубаво дете, да е живо и здраво, а родителите - като всички хора - с недостатъци и плюсове - всички сме хора.

си тъп не недостатък,а диагноза

Се раздирам. Душата ми крещи и страда. Патрик с нови дрехи и кошничка есенни цветя. Мама и тати делят обща мозъчна клетка. Усмихват се. Идилия. Известния гръцки ресторант е добре познат като ‘ресторанта, в който не ти взимат поръчката или направо те гонят, ако не си поръчаш поне едно скъпо нешо от менюто’. С крясъци от собственика.

Венетка наистина се отличава с едно нещо и то е - огромна, повтарям . ОГРОМНА Г Л У П О С Т....просто жениццата е тъпа и слабоинтелигентна, окастрена

Тая е една от най-тъпите известни жени в България...горката пуйка

При тези умни родители които се чудят как да блеснат в лайф новините жалко за детето им. Болни амбиции да лъснем като тиган на месечина.

Милото дете какво име има само... то не е виновно, че майка му е лишена от акъл.

Че не можеше да е Павел, а то-Патрик! Нежели пък Петър! Днес в училището на сина Филип стихотворение за откриването декламира...Раян! От 2 клас! Не Райко, не Радко! Нагледах се на Мии, Йоани, Стивита... Та се сещам преди години за бума на Памели и Анджели сред ромското население. Сещам се неволно и за "...О, неразумний юроде!"...Ама то на кой ли вече това прави впечатление-тя кока колата не прощава на никого...

А ние не знаем защо ни занимавате с тях.

Говорят си двама индианци. - Не смяташ ли, че бледоликите имат много тъпи имена: Джон, Питър, Стивън… - Прав си, Кучи Гъз.

Що за тъпо име е Патрик?!

Добре. Живея на Запад. Работя с, и познавам, хора, които имат мултимилионни бизнеси и се обличат съвсем нормално. Хората тук не ги интересува дали са ти чисто нови дрехите и на коя марка са, а да си чист и спретнат. Нещото, което ги интересува и впечатлява е умствения ви багаж. В България обаче, "звездите", които по някакъв си начин за "заможни", което само те си знаят до каква степен е така и колко е вярно, робуват на някакви супер изкривени стереотипи, снимат се на маса "в известен столичен гръцки ресторант", най-показно чантичката на дамата е поставена съвсем "небрежно" под такъв ъгъл, че камерата на фотографа да улови и нея, та да може "фен" материала на въпросните муцуни на снимката да започне да цъка с език и да си мисли колко е "убав" живота на "богатите". Да не говорим и за стереотипа за новите дрехи, обувки, чанти и прочие, които задължително трябва да се носят на първия учебен ден. Сбъркано общество...

Спомням си когато Тихомир бе библейски в мен.Густо мий още.

Божееее, простотията си няма граници !! Не си виновен ти Патрикчо, а тези двамата до тебе !!

И защо набутват детето в тоталитарно училище с решетки на прозорците, а не го дадат в демократично?

Като гледам, е 32- ро... За там ти трябват връзки- корабни въжета.

Или 133-то?

Пишо, дето опъна Мел....

И аз с това го свързвам :)

"Както всички деца, които пристъпват днес училищния праг, Патрик бе облечен с нови дрехи" Аз пък що не си спомням на един 15 септември да съм бил с нови дрехи... А тези, които коментират името на момчето, що се правят, че за 10 години не са разбрали как се казва?

Дреме ми...

Синът ми е роден в чужбина и е бил в България само няколко пъти. Името му, обаче, е българско - както са се казвали моят дядо и дядото на жена ми. В България имаме познати със син Джейсън...

да ти имам познатите . зарязвай ги !

Патрик е много хубаво българско име. Има много революционери с такова - Патрик войвода, Патрик Клуиверт, Патрик Матрик и др.

Голям си!

Майка му вика - Патриче стига си плюл семки бе мами че е просташко!

Нечувано , Фамозно , невероятно , Оникално с главно О ! Хайде със здраве

Защо Патрик? Всъщност, щом едно българче може да се казва Франсоа, защо друго да не е Патрик.

- Мамоооо...що се казвам Патрик!?! - Щот съм руса Патка, маминото...

патрик че го женат за дъщерята на преслава

Патрик англичанин ли е ?

ирландец е...

Както е казала майка му: Добре че не лаеш детенцето ми.

Прочетох новината и си викам: Тези хорица дали пак са се снимали на маса!?!