Панайот: Не съм отишъл в Биг Брадър за пари

Специален гост на Венета Райкова тази събота в студиото на предването й "Горещо" е нейният фаворит от Биг Брадър All Stars – Панайот.

Обратно в новината

Коментари - Панайот: Не съм отишъл в Биг Брадър за пари | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-интересното за тоя е ,че е завършил висше образование ПИТАМ КОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЗАВЪРШИ...... ЩОМ ПАЦО И ЗЛАТКА МОГЪТ....

А за какво може да отиде един откровен роден кретен и дебил...!?!?!?

Като гледам Панайот си мисля, че на него му липсват бариерите в живота. Израснал в добро семейство, имащ всичко - приятели, спокоен живот, счита, че и хората са като него - добродушни и наивни. Тук е неговата грешка, той гледа на живота като през розови очила, това е негов свят, добър и честен. Той е като едно непораснало дете.

Пацо и близначките са .... Никой не може да го каже точно защото за тях няма измислена дума. Жалко,че сме принудени да ги гледаме.

ПАЦО Е ЕДНО СТЪПАЛО НАД "ВСЕ ЗНАЕЩИТЕ"..................

Този палячо толкова на сериозно се е взел, че да вземе да си направи фирма на фуклъовци с тризначките, за да не си намират косури, могат да си самозадоволяват егото като си правят взаимно номера...шоуто тогава ще е пълно, ..

kam vsi4ki:vsi4kite ste palni boklytsi htom se zanimavate s tazi prostotia

Давай Пацо! Все напред, ние сме с теб. Кажи им как стоят нещата на тези позьори!

(а забравих... само без злоба. пич :) . не е готино)

Пацо е Супер а вие които обиждате сте просто плиткоумни злобари и съм сигурен че ако започнем да говорим което едва ли ще се случи неможете два лафа да обелите - важното за вас е да злобеете да се оплаквате и да се мислите за повече от другите ... а реално сте едни лаладжии и нищо повече , дори съм сигурен че имате и по - малко пари от мен а иначе много ги разбирате нещата ..:)

Ти добре ли си !?!?

Той и Бай Ганьо е супер-интересен, ама никой грамотен не иска да бъде оприличаван с него ;)

пацо приличаш на застаряващ алкохолик палячо.....

вижте снимки на пацо муахаха

Пацо е едно творение на природата - без маска и грим хахаха,абе пацо е маи едно недоразумение на прирпдата хахах *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Izkliuchitelen seliandur )))

Пацо е едно творение на природата - без маска и грим.В него няма завист,злоба,алчност.Всички други в шоуто са скучни,комплексари.

Няма по-комплексиран цървул от него! Или може би ти?

С простаците се прави шоу за простаци и хора с ниска култура. Жалко за Венета,че харесва такъв тип хора.

Митю пищова като млад е Пацо.И само Венета и Карбовски могат да поканят такъв идиот.

Не харесвам Панайот,но Стойка е по-зла,надменна и,,Пази Боже...."Как не го виждат и това някои хора,та на нея и усмивката и излъчва злоба.

Този е толкова глупав ,че не може да се види отстрани как се излага.Маика му му намекна че се излага и да излиза ама селския бек мисли че ще зимува в брадара.Пацо ще остане в историята на брадара,че е единствения манаф, които се е целувал с мъж(сополивия Пеню) пред цяла България и единствения олигофрен гонен 2 пъти в едно предаване.

choko73

И то не един, а цели два пъти!!!

Толкова е гнусен, чу ако съм на един остров с него и една маймува, ще предпочета маймуната.

Пацо е открит човек и стана жертва на интригите в шоуто.Той беше просто нарочен и,докато не го изгониха съквартирантите му не мирясаха.За съжаление политиката стана начин на живот и до финала както винаги ще стигнат най-мазните,най-наглите или най-бруталните.Забележете,че в Сделка или не само Пацо дари парите,които спечели на дом за сираци.Какво направиха "интелигентните" и знаещите?

Не го изгониха съквартирантите,а хората отвън!Съквартирантите само го номинираха!

stefan

kалки,съквартирантите само го номинираха,за да си гледат рахатлъка,а "интелигентните"зрители като разни дупета тук,които сравняват с турските и латино сапунки всички герои,и сега какво - ",да ти умре оная работа от "сериозни неща"

Предпочитам простотията и добрата душа на Пацо, отколкото себевлюбения Боби, надценилата себе си Стойка или заблудения Мирослав.

а пък има два типа жени,еднити са красиви в тялото,но нямат лицие,а пък други са грозни в тялото а са красиви у лицието а ти Стойкие нито си красива у тялото си нито лицие имаш.Ей тва ми беши на сърцето да ти го кажа и ти го казах...ти за мен си един мишок у лицието

може да ми пишете с английски или латински букви

каква е разликата??????????????

И какво сте се завайкали,че в ББ имало големи простаци-ами като че ли в живота около себе си не виждате такива хора!!! Като че ли само светци познавате! Ох,ах,как можело да показват такива хора! Ами може! такива сме си! Виповете те по-харни ли бяха??? Аз пък предпочитам Пацо и тризначките пред Стойка и МИРОСЛАВ,които толкова насериозно са се взели,така са си повярвали,че чак ми става смешно като гледам в какви образи се опитват да се превъплащават!!! Човек не може да надскочи себе си Стойке! Човек,който е ревал за жена си пред цяла БЪЛГАРИЯ е добре да си вземе поука,но чак да поучава другите на чест и достойнство е много смешно! Пази Боже сляпо да прогледа!!!

Че е пълно с простаци, пълно е, но защо трябва да ги гледаме и то телевизията?

аз имам едно предложение кам продуцентите на това предаване да направят един сезон сам от наи големите олигофрени които са участвали до сега вав всички сезони уверявам ви че цирка ще баде пален

Щастлива съм, че не го познавам!

Целия биг брадър е един голям боклук,чудя се на малоумния български народ защо го гледа.

много лъжеш,а за какво-за забавление ли?-даже си грозен и много простеш.

Стойка и борислав не са интересни, вън стойка , борислав играе за победа която не я заслужава, браво на македонците, трябва да се учим на поведние от цеца, дими не е интересен, тризначките са забавни.

Най-скучен е оня пу.ьо Мирослав.Напълно разбирам жена му защо го окичи с рога пред цялата страна - представям си колко и е било гнусно да живее и да си ляга до такъв нещастник и лайнар.

Тризначките забавни ?!? Стига бе, не се излагай. Толкова прости, самовлюбени и злобни същества рядко се срещат

По прост селянин от този Панайот, не съм виждал!

УЖАС , ПУСНЕШ ЛИ НОВА ТВ И НА ЕКРАНА ВИЖДАШ САМО :ПАТРАШКОВА , ЗЛАТКА , ФЪНКИ , ЮЛИАН ,СЕГА И ПАНАЙОТ ! НАГЛЕДАХМЕ СЕ НА ЗЛОБА И ЗАВИСТ , НАСЛУШАХМЕ СЕ НА ПРОСТОТИИ.А, ЗА ПАНАЙОТ .... ПРОСТО ТОВА Е НЯКАКВО НЕДОРАЗУМЕНИЕ НА ПРИРОДАТА !

Това беше единствената майка, която се появи с адекватно отношение, без да оплюва другите, за да защити детето си, а подходи като истински родител. Жива и здрава да е! А Пацо горкичкият, какво да го коментирам. Болни амбиции, иначе не изглежда лошо момче, макар и да е досадник.

тоя не го и коментираите,4е пак ще се вживее в ролята на звезда,то го плюеш той мисли ,4е дьжд вали,толкова е тьп,4е ако има сьстезание за наи голям тьпак,от тьпотия ще изпусне пьрвото място

изпратете го на небето тоя малоумник да е по близо до звездите

E, няма по-подходящ гост за предаването на Bенета

Съгласен съм с теб и бих добавил че след като Пацо го гласят я за тв водещ или за актьор следователно и водещите в телевизията са от неговия ранг т.е простаци.

по голям кретен от този не се е раждал. И аз имам син и ако е като него ще умра от срам. Шутът на Бъюгария. УЖАС!!!!!!!