Михайлов е ”лошо момче” в новия клип на Алисия

Вратарят Ники Михайлов участва в новото видео на своята половинка Алисия.

Обратно в новината

Коментари - Михайлов е ”лошо момче” в новия клип на Алисия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и пеят проститутки

И АЗ ВЗЕХ ЧЕ ГО ГЛЕДАХ.СПОРЕД МЕН ИМИТИРА И ТО МНОГО НА КЛИПА НА МАРИЯ ПОЧТИ СЪЩИЯ ЧЕ И ВИЗИЯТА И ДРЕХИТЕ Е КОПИРАЛА ОТ НЕЯ.НЯМА ЛОШО ЩОМ И ХАРЕСВА. А ДО ПЕЕНЕТО НЕ ЧУХ ТАКОВА ДОРИ НЕ РАЗБРАХ КАКВО СЕ ГОВОРИ ЗАЩОТО ТО ПЕСЕН НЯМА ТО СЕ ГОВОРИ МАЙ НЕЩО САМО -МИСТЪР ГРЕШЕН ЧУХ И НИЩО ДРУГО.ТОВА АКО Е НОВА И ДОБРА МУЗИКА ТО АЗ СЪМ МИНИСТЪР!!!

алисия доста са се подиграли и учили хирурзите по нея.заприличала е на 40 годишна с тези интервенции............ужас.дават си парите за болести и обезобразяване.разберете от риродната даденос ти красота по хубаво и модерно НЯМА.

Ники Михайлов е много секси!! Браво, Алисия, браво :)

Клипът не е лош, даже е много свежарски, но т. нар. "песен" си е чиста чалга. Повтарят се едни и същи глупави фрази, та чак става досадно. Не е лошо момичето, ама не става за певица. Да кръжи там около вратарчето, та да не му е скучно.

аззз

боже кви са тия чупки дето ги прави тая...

Ех Ася Ася какво скромно момиче беше навремето в Дружба

не слушам чалга но тези двамата са симпатяги *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тези двама селянина, защо не останаха там!

Не слушам чалга,ама имам мнение Поне пее момичето.Има професия и се развива,не е като оная Нищоправещата Николета, дето ако не бяха гените на майка й и баща й,нито щеше да е женена за богат мъж,нито щеше да я знае някой

Каква певица е тази? Защо не се пробва в друг жанр музика... Чалгата е музика, която води до оглупяване и изпростяване.

Ау, как са откраднали сцените с басейна от Robbie Williams и Kylie Minogue - Kids :) :)

Този клип е типичен за лигаво парче от '96-та година. Кой ли я слуша и гледа,но здраве да е : ) Ето един съвет от мен в текст в стил Ъпсурт Права мръсни песни ама не ги въртите почвам да пея за луната и звездите една луна ... (след това го знаете)

Ама Никито бил артист:)) много ме кефи как му пада долната устна накрая

Само на мен ли ми прави впечатление "мякането" на Алисия? Тя като пее се чува "биед бой"... Иначе не ме дразнят като двойка, симпатични са ми.

Абсолютно! Алиcия пее носово, все едно има хрема! Отвратително!

Разочароващо - очаквах да е в стил "Азисе, нагъзи се"

Защо трябва на всяка цена да се завират цигански музикални елементи във всяка песен на чалга изпълнителите? Песента била нова. Ма то си е пълна цигания и простотия. Отврат.

Ники Михайлов и Алисия са много симпатична двойка. Не слушам поп-фолк и не мога да преценя дали песента е добра и дали ще стане хит, но поне не ме издразни, докато изгледах клипа. Алисия има свежо и младежко излъчване в клипа, Ники е много сладък, има секси устни и дупе, но не ми харесаха татуировките му, според мен го загрозяват.

Замислял(а) ли си се за самоубийство - в твоя случай е належащо!

ниското и дебрлогазо чудовище от сем.божинови нещо закасня с от ветната реакция,амо то нали и главата му е куха.валериииии каде си гледал,бе момче.

Харесва ми клипа...Алисия и Ники са много готини........нека направят клип и пред вратарското поле...с още по-готино парче...Целувки !Успехи...и за двамата......

защо казват,че мусиката на алися е модерн поп? има много чалгарско звучене. тя е елементарна като гласов потензял. славата и идва от мъжете и. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Aлисия и Hики са много симпатична двоика! :) пожелавам им все така да се обичат и да не се поддават на грозни провокации!

бас държа, че не са искали разрешение от Гугъл, да ползват кадри от Google Earth, което реално е незаконно !!

песента не ме кефи, много е слаба.Клипа е добър и много свеж.....героите не са ми от любичите !!!!

Nina

ръкавицата е хвърлена - очаквам ответната реакция на семеиство божинови!!!

Нидейти веее !!! Божинката сега се мъчи да възроди опропастената си кариера ... ако някога е имал такава -) Сега точно като е тръгнал да става новия Меси, вий ще го карате клипове да снима по океаните, да катери баири или да се дотатуира ... брех притеснен съм, ше стане мазалу !!!