Видеото на "Baby Shark" надмина "Despasito" в YouTube

И двата хита имат по над 7 милиарда гледания в канала за видеосподеляне

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-тъпото в цялата история е, че след като тая тъпня са я гледали 7 млрд пъти гугъл сигурно са платили няколко милиона долара на авторите. Т.е. стимулира се създаването на още по-големи тъпни...

Ми те китайците са един милиард и 300 млн. Сигурно половината са чавета. Като превъртят това нещо по някол5о пъти - ето ти над 7 млрд гледания Какво ни натрапвате тази китайска простотия? А, и е крайно време да затворим пазарите си за Китай и производтствата на некитайски фирми да се изтеглят от там

"Какво ни натрапвате тази китайска простотия?" Прочете ли статията където пише: "Явно много родители са си "паднали" по изпълнението, записано в Република Корея, и то се превърна в глобален феномен." Или за теб Република Корея и Народна Република Китай е едно и също.

Фанѝ Деспасито, па удри Baby Shark!

Момиченце Богиня на виолина. Всеки ден свири по 3 часа за да бъде съвършенна. На 10 г дава концерти по улиците на Санта Моника а в YouTube само има 225 МИЛИОНА гледания. Прекрасно дете на външен вид и феноменална цигуларка когато засвири и започне да кара душите на хората да полетят. Има и друг, прекрасен свят, освен този на ДИР.

Да, но пък благодарение на Вас аз изгледах няколко клипчета на момичето и сега знам за нея. Че даже има изпълнение и на Деспасито :)

Изтраях 30-40 сек....Не вярвах, че дебилизма го има и при децата !

Човечеството с уверен марш върви към дебилизма. Новото нормално. Всеки си заслужава съдбата.

мъчение

Тва беше най-тъпата и безмислена детска песничка, която съм слушал...

Като очакваш дълбокия смисъл от детско мрънкане е вероятно да останеш разочарован, не се вживявай.

... огромен скок за човечеството...

Хихихихи "огромен скок за човечеството" хахаха

Нямам думи