Виктор призна, че с Виктория са се разделили, защото не са един за друг

Първият ерген на България даде последната роза на инфлуенсърката с предложение да задълбочат чувствата си и в реалния живот

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това предаване показа, че подмолните, ехидни и жестоки жени имат превес днес. Защото се държим към тях достойно. А трябва да е към всеки според това, което заслужава. Само по този начин няма да оставим лош пример за подражание в обществото. Споделено мнение от много зрители, които не отбелязаха, че не бива да се държим достойно с такива жени.

Виктория Капитонова е много отблъскваща личност. Изглежда грозна, заради поведението си отношението към околните. Нагла, лицемерна и меркантилна. Отвратителна!!!!

за повечето неща може и да е така /макар че никой не я познава в реалният живот/, но за красота-каква по красива жена от нея може да се иска и то без грам корекции.Нека влезем в реалността.

Ха-ха-ха, съзтезател бил по гребане, ама без първите две букви.

Виктория е един паразит.При това грозен

От отва предаване лъха на кич, пошлост и ефтин одеколон. Тупарев се е изскръндзил, не само за пердетата, с коите са опасани жените вместо вечерни рокли, ами и за останалия декор. Цветната арка , под гоято се "обиачт" ергенът и тази порутена мома, е доста постна като за финален декор. Дори средностатистическо детско парти на издънка от родна чалгаджийка и футболист са по-впечатляващи. Ако ще ни превъзпитавате в брутална пошлост, поне догонете по мегаломания Филип Плейн - вижте в съседната статия какви статуи от цветя с размера на годзила е осигурил в чест на неговта женска притурка.

Беше ми достатъчно да гледам само 1 епизод, за да разбера че това предаване е пълна БОЗА!

Александра - младата баба ЯГА

Мечтата на Ергена беше да наебе рускинята и я постигна, но се отврати от пичата миризма и я заряза.

Александра по хитър и подъл начин изигра всички с номера с отказа на роза. ЕРгена се наточи повече. Щом му харесват амбициозни лицемерки, падат му се. АЛекс е хитра, мързелива, алчна и с ниска обща култура. Най-умните й ходове - да мълчи и да се прай на жертва.

Сашке, нищо не си разбрала!

Аз съм стара старина и не мога да разбера избора и смисъла, наистина имам нужда от обяснение

за първи път да се държат уважително с тебе и ти да него констатираш, ето това е тъпо.

Печалбите на това предаване и всички нему подобни са в пряка зависимост от рейтинга му - броят на хората, които си губят времето да го гледат и обсъждат (популяризират). Загасете си телевизорите и личният ви живот ще е много по-забавен и удовлетворителен.

и ревах цяла нощ. Ако бях гледал някоя серия, сигурно щях да се обеся на някоя серия… вероятно първата.

И се почувства длъжен да ни занимаваш с обърканите си емоции, които никой тук не интересуват.

Егати тъпнята това предаване. Изобщо, за печелене на пари какви ли не бози направиха. А, който го гледа е още по-тъп. Събрали разни брантий и един лигльо и предаване. Гола вода.

А ти като не го гледаш, откъде си така наясно със съдържанието му ?

А, хвърлял му е по едно око всеки чт и пт, дори и на запис е гледал, но лъже като нашенска циганка.

Хаха ти явно си го гледал отгоре, отгоре само в четвъртък и петък...

А бе Александра да не е влашка и се дави на края на дунава. Като си разказваше историята след шоуто, каза, че няколко пъти е оставяла бившите си за друг. И тук избърза, можеше да го направи на финала, щеше направи по голям стейтмънт. А путю щеше да гледа като е гледал като е хванал бившата си като му изневерява, докато и гледа детето.

Тоя вариант щеше да е тотален, но явно тя не е по сметките.

Според мен Александра изпревари сценария. Тя каза, че без камери Виктория се е правела на победителка и й казвала, че когато тя реши ще я изгони. Вероятно й е казала и направо, че тя ще спечели. И затова Александра превари цирка. Накрая, ако бяха останали двете, по всяка вероятност пак Виктория щеше да е победителката. И за Александра щеше да е много по-унизително. Защото путьо накрая само извика втората, в случая Дениз, за да й каже, че иска да останат само приятели и не я избира. Нямаше роза за връщане. Затова и Александра върна розата в последния възможен момент преди малоумния финал с нарочената победителка Виктория.

Путьо последната си изгора ли имаше предвид относно изневярата й ? Защото само тя е била с дете. Не помня да е споменавал, че е гледал нечие дете, докато майката на детето му изневерява. Май имаше предвид друга предишна връзка, дето неверницата отишла в командировка на морето, той с някакъв приятел отишъл да я изненада и я хванал с любовник. Макар да ми звучи доста невероятно. Тя трябва да е била бая тъпа да му е казала къде точно на морето е била: Варна, Бургас, Созопол, Черноморец, Каварна, Китен, Обзор, Златни пясъци, Слънчев бряг, Албена....и в кой точно хотел там, при условие, че има стотици хотели. А в самия хотел никой не би издал в коя стая е настанено определен лице. Така, че да хванеш някой на калъп на морето е като да намериш игла в купа сено. Но то всичко при тоя путьо, което излиза от устата му е фалшиво и е само лъжи.

Ами той путю е ревнив може да е сложил gps локатор в чантата и. Видиш ли ревнив мъж бягай. Това е психично състояние low self esteem. За голямо съжаление за 99%от жените е знак за силна любов. Следва побойща убийства и други цигании.

Много точно. Ревността е болест, параноя, психопатия, болезнена обсебеност, тормоз и психически, и физически, и накрая може и до убийство да се стигне. А путьо уж беше голям ебач, пък му изневерявали. Никоя жена не изневерява на добър любовник, за какъвто ни се самопредстави путьо. Правел секс по 6 пъти на ден. Явно нещо като Цък, цък...язък. В секса качеството е важно, а не количеството. Той е такъв комплексар, че само някоя тъпа жена може да му върже. Но пък тъпи в България бол.

Надявам се, че изгората е останала при ебача и е много доволна.

Ми то какво излезе- Виктор пак ерген,пак без булка...Пада му се,галфон с галфона му! И аз го прецених,че не струва и пукната пара! Тя и моята върла врагиня Вики го е преценила и му би шута! Язък и за коремните му по, язък и за пръстенчето дето държеше в ръката си:)) Сега пак сам,ни гърдички,ни гъзенце,ни кълки...на що няма да мачка,освен мамините чаршафчета.. Ха ха ха ха

Жената като разбере, че има зелена карта между краката не можеш да я спреш. Иска да отвори колкото се може повече врати с нея и да я натъпче с повече пари. Само че на много малко им се получава. Лошото е, че годините в които го разбират тора спадът все повече. Остана само уредената сватба с някоя от подобно потегло и с подобно финансово състояние. Много се практикува в щатите. Те са затворени обществата в клубове в които простосмъртен не може да припари.

Защо рускиня в БГ. Защото е по-малка конкуренцията. Ето вече се позиционира на пазара, слага висока цена и започва да жъне…

Защо Кобилкина вече не в България, даже не красива.

Тя не ожени ли някакъв богат грък за себе си ? И сега живее в Атина. Даже и му роди дете. Добре се пласира за скромната си външност и умствен дефицит. Те са хитри свраки. Търсят изгодата.

МИтрофанова й плаща заплатата. Таз е руски агент

Това е мярка за меркантилност. Баркод четец. На нормално място, тези които продават красотата си и компанията си се наричат възпитано куртизанките, невъзпитано проститутките.

щото предаването е снимано миналата есен! Ако беше сега в момента, 100% щеше да е украинка!

Интелектуален Холокост.

Виктория е просто една красива супер меркантилна млада жена с ниско ниво на интелигентност и без никакви чувства За съжаление в днешно време много млади каки са такива

Откога физиономията на бобър е единица за красота ?

Виктор остана с голо в ръката ножче … Трябваше да си се вземат с водещия ;)

От 23 кокошки ....накрая нищо Това е то Бг действителност Трагедия от начало до края Но Но преценката , винаги греши и вижте само .какви бяха тия" Жени" . Ако това е действителноста , ша обарна резбата .

На Викиту какво и харесвате бе - млада е свежа, но прилича на бобър и то агресивен бобър хихихих

Сирийски хамстер - били супер агресивни добичета, а след ГМО терапията дето им стпретнали с научна цел направо изтрещяли - имаше статия в ДИР-а преди дни . Та и тази мацка така, затворили ли я продуцентите в луксозна клетка , пуснали я да върти колелото с 20 подоби на нея , гледат сеира, докато си пълнят джобовете с кинти

Какъв фарс е само това предаване. Ясно показва каква е същността на повечето жени в Бг- златотърсачки със огромни претенции, които в замяна не могат да дадат нищо друго освен една п*тка, като нямат грам акъл в главата си. За жалост свестните са малцинство и тенденцията е все по-отчайваща. Бъдещето на държавата ни е все по-мрачно.

Тази златотърсачка е рускиня, за какви жени в БГ говориш?

Дано един ден хората разберат че риалити шоутата са просто добре режисирани шоута и нямат нищо общо с реалността. Тяхната цел е много проста -колкото повече зрители, толкова повече реклами. Колкото повече реклами, толкова повече пари. Това не е измислено тук в България.Хората го правят от преди много години. Ние просто копираме американските шоута, като им слагаме малко български подправки, за да стане все пак за вътрешна консумация.

Абе, колко да е режисирани като всеки показва себе си ?

Някой като се осере и почва да се оправдава с монтаж, сценарий, режисура, как не било излъчвано всичко, как било манипулирано. Пълни глупости и оправдания за пред овце.

Ако беше режисирано, едва ли Виктория е толкова глупава, за да се държи като изрод под режисурата и сега да търпи всички негативни последици, с които обществото я заля. Та тя вече няма профили и инфлуенсърството й фалира, няма денги... В синхроните им задават провокативни въпроси, насочват им вниманието към определени детайли, но дотолкова.Никой не им слага определени думи в устата. Давам пример: Дениз как обиждаше грозно Александра, наричаше я "грознавещица", а когато ревеше, че е загубила надпреварата накрая и я провокираха да поплюе по Виктория, тя каза, че двете са приятелки и тя нищо няма да каже. Така че режисура, сценарий, монтажии...ама като не си използвал грозни думи и обиди, ако си мълчал като повечето там, няма от какво после да се оплакваш. Как ще ми монтират грозно поведение или думи, ако не съм показала това ? И никой не би се съгласил да играе изрод и да търпи загуби като Виктория сега. Та тя се сдуха, видимо е отслабнала. И това ли е режисура ? Не мисля. .

Мечтаел да снима в Холивуд, пишел книга как мъжете да са джентълмени с жените, ходел на уроци по пиано и пеене, щял тепърва да покорява световните музикални сцени...преди всичките тези фантасмагории и празни илюзии пък за малко да стигне и до Харвард, ама не стигнал... С тоя беден речник, празна кратуна, голямо его без покритие и сал едни стероидни мускули, накъде така ? Абсолютна карикатура е това измислено мъжле. Най много до Боливуд да стигне и в чалга клипчета да друса кючек. И да си остане стар ерген.

Тоя мишок няма връзка с кораба майка и еуфорично се носи из облаците. Но всеки момент ще падне от високо без парашут..

Тоя мишок е толкова лукав, че по-далеч от него. Самовлюбен, абсолютен нарцис, глупав, да не кажа тъп, иначе с голямо его да се чудиш на какво отгоре. Така се осра, че самодоволната му физиономия вече буди само съжаление. Амеба!

Наистина изглежда лукав и човек, който би се измъкнал в тежък за теб момент, би те предал и оправдал постъпките си с дежурното му извинение, че не бил наясно със ситуацията. Много хлъзгав охлюв, човек, на който не можеш да разчиташ, че ще те защити или подкрепи в нужда. Използвач и нагаждач, налудничаво устремен към слава и пари. С нереалистични мечти и цели. Той дори не е умен и образован. И това много му личи. И се облича доста странно, демоде. С тия лъскави и често доста странни костюми ще помисли човек, че е някакъв учен, магистрат, университетски професор, депутат. Пък той е просто г-н Мускул. Един фитнесджия. И с тези костюми изглежда нелепо. Ясно е, че умира да си придаде тежест, но се превръща в още по-голяма карикатура. И тоя кахърен поглед, трениран пред огледалото, хептен избива рибата.

Освен да задоволява Венета Райкова май за друго не става този компаньон, тъкмо тя ще му напише книгата как да стане джентълмен за пред хората. Или разносвач на нещо.

Ергена, на тая рускиня не мож и плати масрафите. Рускинята иска Бали, Дубай, Малдиви, Лондон, Париж, Лаго ди Комо, Сент Мориц, Китцбюел, Шваровски, декадентски кръчми, сутрешно кафе във Виена на центъра и пр. Еби и беги.

Да, ама и тя не е вчерашна. Първо подаръците, после останалото. Нищо не дава даром.

Измишльотини от всякъде.

Не одобрявам Виктория, не ми допада и Александра. Доста се изписа по въпроса, че част от участничките са скрили от годините си. Коя повече, коя по-малко. За Гери се казваше, че в последните 6 години все е на 24. Без съмнение, това са млади жени, но си личи по изражението, че повечето не са на 20. Александра също изглежда на 40, а не на 34. И заради това започваш да се питаш, защо има истерично поведение, постянно плаче, всичко я обижда, всички я мразят!? Като жена в началото на критическата възраст... Това е натоварващо.

Точно така е..жена в критиката вече. И ужаснооооо грознаааа.... Като травестит

И травестит да е, никой няма право на подобно отношение и тормоз спрямо него. Хубаво си го набийте в грозноватите, че и малоумни кратуни. Щот Виктория пък не мяза на бобър, че и зла комплексарка.

Критическата настъпва към 50 годишна възраст, Александра е едва на 34. Освен това не всяка жена реве, повечето преминават през този етап от живота си с достойнство.

И като е жена в критическата вече не е човек ли? Боже мили....трябва да се срамува от възрастта си ли?Или е нещо срамно да си в крштическата.... Сякаш младите ще са вечно млади....

Защо ли ? Ми защото имаше системен тормоз спрямо нея, затова. Или за Булгаристан това не се брои, ако няма бой до смърт ? Живея в чужбина и тук такова нещо е недопустимо. Отдавна групата на идиотките щеше да е натирена... Иначе все ми е тая дали Александра била на 20 или 40 години, дали спрямо нея или някоя друга се упражнява насилие. Такова отношение не се толерира в цивилизацията.Само в Булгаристан заливането с алкохол е израз на...характер. Ай, сиктир ! Някаква парцалеса ще обижда, тормози и залива с алкохол човешко същество. Вие от гората ли идвате ?

и даже не я броят за истеричка

от гората идват

+ 10000000000000000000

Нищо не разбрах от тая статия! Виктор, Виктория, Александра.... Какви са тия, бе? Некви старлетки на кастинг за сериал ли, какво ли.....

Порно са снимали и имената няма нужда да са много оригинални. Целия филм го има на xvideos, ако те интересува.

Абе ДИРа само с глупости н и занимавате

Благодарна съм, че нашите пубери са интелигентни и не гледат тази простотия, че ако трябваше и с това да се запознавам, за да не съм изостанала от тях, вече щеше да ми дойде в повече.

То си беше ясно от самото начало, че само Ергена и водещия са един за друг. Другото си беше зрелища за зрителите.

Тази кобра не спечели!! - просто остана последна!! Викгор не и даде пръстена, както беше замислено по сценарий. Всичко се обърна наопаки последните 2-3 епизода след масовата критика на зрителите!! И участието на Виктор при Цикаридис беше нагласено, за да потуши зрителското негодувание! Много слабо и пошло предаване!!

На Виктория най-голямата мечта беше да има скъп часовник ролекс. Това е жена за някакъв чичак с пари. Виктор няма как да я задържи с неговата заплата на фитнес инструктор. Въобще за какво му е. Най добре щеше да е с възрастната Деница

Не е фитнес инструктор, безработен е Виктор от м. март в Бюро по труда в ж.к. Дружба https://hotnews.bg/article/2022041410123229654

Това обяснява всичко и изобщо не е смешно. Пожелавам му да си намери работа и да се освести.

Тя капиталова си има чичан, но за нейно съжаление без такива финанси. Даже пътуват с нискотарифните полети и то с 1 общ куфар.Далече е зъбатата рускина от ролекс, тя ако имаше външност, щеше да заработва в Дубай. Ама там много конкуренция.

но е поставил условие ТЯ да победи....НООООО ДО ТУК!

това риалити буквално строши простомера! Невероятно нескопосано, изкуствено и предсказуемо! Чесно казано не разбирам кому е било нужно да създава изобщо такъв формат? Предварително е ясно че е невъзможно да се сглоби нещо смислено.

Така и не се разбра кого харесва тоя Ерген. С всяка се натиска, целува, хили. Ето, Виктория се пребори за него и сега какво, много бързо разбрали че не са един за друг..., нали бяхте заедно най-дълго? Синдрома Да избереш някого, когото не харесваш е много подъл.

Този мишок има много объркана ценностна система и нереалистична представа за себе си. Способен е да мине през трупове за пари и слава, при видима липса на всякакъв талант. Искал да става актьор в Холивуд, да ставал тепърва певец и пианист, пишел книга, демек и като писател ще ни се презентира, щял да учи мъжете на джентълменство към жените, понеже на цяла България показа що за изкуствен джентълмен е той и какво фалшиво отношение има към женорята. Скучен, пасивен, измъкващ се, безинтересен, да му слушаш тъпите истории е истинско мъчение. С неговия беден речник все чакаш уж нещо интересно най накрая да каже, нещо смислено, пък то пак...нищо. Като него самият. Едно голямо нищо. Много говори, но нищо не казва. Досаден и скучен. И все чака горкият комплексар женорята да го ласкаят, харесват, обгрижват, да му правят комплименти кооооолко е неотразим, красив и секси. Нарцис някакъв, болезнено суетен и самовлюбен. Коя нормална, умна и уважаваща себе си жена би търпяла такъв комплексар да му четка егото, а когато тя има нужда от него, той да драсне с 200...Нищо мъжко не видях в тоя надут пуяк. Един гоооолям балон, пълен въздухар.

Че те не са се събирали, че да са се разделяли. Тоя малоумник явно си мисли, че всички ни е надхитрил и трева пасем. Щото не били един за друг. Единият иска чадовник Рокекс, другия е безработен и е на помощи от Бюрото по труда. И двамата имат големи очаквания от себе си, чак нереални. Въздух под налягане.

Ако веднъж направиш грешка и дете от някой тъп идиот, НЕ означава, че цял живот ще трябва да се ТРОВИШ с алкохол и цигари... И като станеш на 45-50 години, преди умиране, да СЪЖАЛЯВАШ за пропуснатото.. Можеш да си промениш живота !!! Грешка е първия път.. След това, ако имаш възможност да си промениш живота и не го направиш, значи нямаш акъл и си ТЪП/ тъпа... А иначе, това предаване е ВРЕДНО. като СЪрвайвър... Предполагам че на ПЪРВАТА са дали някакви Пари и НАГРАДА, и затова рускинята се е преструвала, за да спечели.... Преди предаването организаторите са извикали тоя Виктор и 22 жени и са им казали че ще правят ШОУ, с НАГРАДА за жената на първо място !!!! Продуцентите на предаването са направили някакъв сериал- филм с жени, Роби сложени като в Харем на араби.

Уф, по колко пъти ще ни занимаваш с тъпотиите си, нищо не ти се разбира. И ти си същият " интелект" като участниците. Нито пък някой те кара зорлем да гледаш тв. А да ми сравняваш Ергенът със Сървайвър е просто без думи...

Най-интересно беше, че на майката на Виктор й трябваха 30 минути да види, че Виктория се бори за победа, а не за обичта на Виктор. Само той, завалията, не разбра що за човек е рускинята.

Чухте от майката,че я е заменил с рускиня... Виктор не даде пръстена на Виктория..Каза й поток от мили думи без.....пръстен,а с последната роза.Пръстенът беше за Алекс!

Затова и Виктория го е натирила. Само една гола победа, без скъп подарък, часовник Ролекс, и накрая и без пръстена с диаманти... Не дава лесно тая руска хиена. Сега Александра го спасява като му прави кризисен ПР, без да си дава сметка, че тоя мухъл отново ще я предаде. Както вече го направи пред цяла България. Унижи я зрелищно. Било му жал, все едно е куче, била аутсайдер, като напуснала сама, му олекнало...Абсолютен педал. А тя сега него съжалява. И утре пак ще реве. За нещо, което не струва нищо.

Е няма как да остане с нея, след като изгледа пълните записи. Очевидно веднага е разбрал колко струва тоя парцал... Арогантна и проста, но с огромни претенции.

То пък щото по време на снимачния процес хич не е знаел, изобщо не е гледал заснетия материал. Самият Наум призна, че във всяко свободно време там, на място е гледал заснетото от камерите. Просто Путьо лъже, за да оправдае малодушието си, бездействието си и жалкото си представяне на плазмодий.Той всеки път удобно се измъкваше, изхлузваше се като мокра връв, като пръдня в гащи, като педераст от хотелска стая. А в предаването Търси се ни се кълнеше колко бил справедлив и бла бла бла...уж да се изкара мъжкар, но истинското му лице на путьо лъсна в целия си блясък.

Човека има поведение на компаньон, който се е наслушал на подобни скандали и автоматично се абстрахира от тях, за да не пострада. По-долу потвърдиха, че е гадже с богаташка щерка на някакъв с руска фамилия, може да са съселянки с Виктория.

Още там е бил наясно с поведението и държанието на Виктория, да не се прави на ощипана мома, а да застане като мъж. Пак ли не беше там и не чу как рускинята няколко пъти само пред него наричаше Александра психопат ? Как пред него злословеше против нея и я обиждаше. И накрая тоя мухъл я награди и нея избра, щото много разбирал от жени. Радвам се, че Виктория му е била шута. Тя го презираше, че е беден, а галоша си помисли, че може да я подчини на неустоимения си чар, опс...мускул. Много си е повярвал завалията, за една нощ иска да се събуди известен, красив, желан, да се бият за него жени, кинорежисьори, музикални сцени...чак книга почнал да пише как да си джентълмен към жените...Жалък и пресметлив мишок. Няма нужда да учи мъжете да са като него, нито показа джентълменство, нито мъжкарство. Поведението му показа как не трябва да се държи един Мъж, какъвто той безспорно не е. Само едни стероидни мускулите не те правят Мъж. Много други качества и акъл са нужни.

Ми то всички разбрахме, че Виктория не търсеше любов, а победа, слава, скъпи подаръци, пари, платежоспособен спонсор срещу секс. И няма как тоя путьо, който е записан в Бюрото по труда като безработен да я впечатли с мускулите си, щото той друго няма.

Той жена иска?! Да почерпи-отървал се е

Не одобрявам поведението на Виктория, но тя е жена с характер и натри носа на лицемерната психясала истеричка Алекс.А Виктор е мек макарон,не всичко е в тялото,трябва повече характер и интелект.

Отде да го извади тоз характер и интелект ?

Това е една много обезпокояваща новина !

Нищо ново и неизвестно-умна, богата и образована-коя избираш-ми тЪзи с най големите ц.ц.. Изборът на мъжа е по външен вид, а характерът-каквото се случи. Реално Виктория си беше най красива-а характерът-да не ти е в къщата.

Ха, стига глупости! Кое и е красиво на тоя съсел Виктория? С тия зъби изнесени на пред прилича на пинчер пред атака. Да пътува към Русия и да не се връща! Злото вън!

Чак пък най красива с тая физиономия на бобър и с крака на пехотинец...За поведение, характер, манталитет и интелект по добре да не говорим. Тя се държа като една много проста, присметлива, злобна, меркантилна, манипулативна, комплексирана и зла женица с махленски манталитет. Как само изманипулира нашенския путьо дето иначе много разбирал от жени и по 6 пъти на ден бил правил секс... Като го гледам какъв е мухльо дали и веднъж на месец прави. То не му остава време от сефита и оглеждане в огледалото.

Точно. Рускините са принципно красиви, но те са нежни като ангелчета, със сини очи и руси коси. Тази има типичната физиономия на чувашка. Гледах епизод от един сезон на руския Ерген. Ееее, няма такава прелест ! Толкова красиви момичета на едно място. Виктория сред тях няма никакъв шанс, никакъв. Красиви, възпитани, добри. Даже не биха я избрали на кастинга.

1.Харесването е индивидуален критерий-моят е такъв. 2.Оценката е на фона на останалите участнички. Не е нито мис "Х" нито каквото и да е друго. 3. Не е възможно влагането на пари във формата без режисирането му.

Тъй като вниманието ни е фокусирано в/у войната, СРМ, инфлацията...Това се използва и тихо мълком през юли 2022 отново се започва с ровене за шистов газ в Добруджа... Да не спим!