Виктор Орбан на среща с Чък Норис: И аз съм уличен боец (видео)

Чък Норис, известен с ролите си в бойни филми, пък сравни унгарския лидер с американския президент

Обратно в новината

Коментари - Виктор Орбан на среща с Чък Норис: И аз съм уличен боец (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чък изглежда доста по добре от Орбан който може да му е син...но ние знаем че ЧЪК НЕ ОСТАРЯВА!

Предвидена ли е среща с Груевски, организирал нападението на македонския парламент?

А къде е Боко Бамбоко. Нали и той навремето се е навъртал покрай тия които тренират такива неща.

тия всичките заедно опитват да задминат пожарникаря ББ, не е лесно ..

Кефи ме, че Орбан е враг на Сорос, но никак не е добре, че приюти един македонски далавераджия само защото е "наш човек". Въпреки политическите пристрастия, крадецът си остава крадец.

Чък Норис е много симпатичен човек, който единствен успя да спаси с голи ръце американската икономика по време на световната криза, но не можа да спре Брекзит. Сега очевидно е отишъл при Орбан, за да го склони да се приземи, но е повече от ясно, че политик се сваля на земята от властта по друг начин. За Орбан е мисия да има враг като Сорос, за да бъде на власт, но като го няма Сорос ще е сигурно, че му трябва нова мисия, за да бъде на власт, защото това никога не може да бъде уличен боец. Човек, който ходи на срещи в Москва и използва всички екстри на ЕС не е уличен боец, а селски тарикат.

то и наште управляващи масово са от околни на софия села , даже някои са още с галошите , те затова ни е такова дереджето ...

ОООО,НЕ!!! ДОКОГА БЕ?! ХОРАТА КАЦНАХА НА ЛУНАТА,ОБАЧЕ ШОПА СИ РУПА ЛИ РУПА И ТВЪРДИ,ЧЕ Е ГОЛЕМ ГРАЖДАНИН! СОФИЯ И ТЯ Е БИЛА СЕЛО, КОГАТО СЕ Е СЪЗДАЛА,ЗАБРАВИХТЕ ЛИ?! И БОРИСОВАТА ГРАДИНА Е БИЛА ИЗВЪН НЕЯ!!! ПОСТРОЕНА Е МВЪРХУ МЕРАТА НА БЛИЗКИТЕ СЕЛА! АЙИДЕ У ЛЕВО И СЕ НАУЧЕТЕ ДА ПРЕЦЕНЯВАТЕ ХОРАТА ПО АКЪЛА!!!

Tръмп е безпартиен и го мразят всички партийни номенклатурни проститутки и най вече слугите на сорос фалшивите платени медии

Тръмп не го харесват всички с повече от 1(една) мозъчна гънка.

Този Орбан и на Чък Норис взе да се прави на мъж?! Нещо, съвсем се е самозабравил...

Либерал?

Светлото бъдеще се задава. Консерваторите като спечелят изборите в цяла Европа, ще се радват на труда си хората и ще се обичат като братя!

Грам нищо не разбирате от консерватори и либерали :)) Ама грам! Консенватор съм! Фен съм на Рейгън, щото разпука тъпите комунистически идиоти :)))

Единадесетата божа заповед: “Не се бъзикай с Чък Норис!”.

тоя е на 80 години и изглежда по добре от мен на 40 ....

Който го порят отзад бързо остарява ...

Орбан е на 55, не на 80.

Чъки, глупако!

Хич не изглежда добре даже. Деменцията го е направила разноглед, а и тия отпуснати бузи, тънка шия, забавени рефлекси... Калпава храна, малко химия, обездвижване - това е резултатът.