Вики Бекъм стана Жена на десетилетието (снимки)

Виктория Бекъм бе коронясана с титлата Жена на десетилетието на церемонията за 10-ите годишни награди "Жена на годината" на сп. "Глемър"

Обратно в новината

Коментари - Вики Бекъм стана Жена на десетилетието (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам дали знаеш, но анорексията е психично заболяване. Не е важно дали си слаб или дебел, важното е да се чувстваш добре. Относно силикона, когато действително има нужда и жената би се чувствала психически по добре - какво лошо има. Зачитайте ЛИЧНИЯ избор на хората - не ги съдете.

Като цяло не харесвам Виктория, но не ти ли хрумва, че може да си е слаба "по натура", а не чрез диети. Има хора които и да искат да напълнеят малко не могат.

Според мен тя е жена за пример - 4 деца, успешна кариера, дългогодишен брак и винаги изглежда перфрктно.

голем дзвер бре, я такова и след 1 кило рачия не бих го таковал.

О , Боже ! Ела си брибери вересиите!

Благодаря ти, Веси!!! Майка ми почина преди десетина дни и този суляк извърши кръвен грях с това изказване!!!

Стига женска злоба, не е хубаво! Виж какво хубаво момче е отгледала Виктория, и други по-малки деца си има, че и вятърничавия си мъж успя да задържи - и това ако не са успехи!

КАКВА ЖЕНА НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО Е ??? ЧЕ ТЯ E ПО ВЕЧЕ ЧУДОВИЩЕ - ЗВЯР ! АКО Я СРЕЩНЕШ НОЩНО ВРЕМЕ , 2 МЕСЕЦА НЯМА ДА СЕ ПЛАШИШ ОТ ТАЛАСЪМИ !!!

Съвременната приказка за Пепеляшка.Фабриката за илюзии се храни от такива като нея и за това я лансират.

Що бе Весе така остро?! Да не би да имаш проблеми с наднорменото си тегло. И сега всички, що годе в нормите ти се струват скелети. Аз пък като се разходя из центъра във Варна, виждам доста по-слаби и красиви от В.Бекъм. Айде, живи и здрави!

Защо когато кажеш нещо негативно веднага започва - завиждаш, щото си дебела???Виждал/а ли си болен от анорексия?Защото аз имах такава позната.Страшно е, много е страшно.Да не изпадам в подробности за болестта, но е ужас.Едно здраво тяло, поддържано със спорт е по-добре отколкото изтормозен ходещ скелет.

Очевидно има грешка или непълнота в статията, защото става дума за британски награди, а никъде не е споменато ... Така че това си е островна работа, а не световна.

знаеш ли защо е вечно намръщена? защото и е супер грозна усмивката-устата и зъбите в усмихнато състояние. тя го знае и не може да си позволи да се сипе помия по неин адрес, затова е толкова стриктна и перфектна. намерете снимки в гугъл, там има няколко, на които е усмихната.

да си оправи зъбите... :))))

Точно така, горната и устна е два пути по- голяма от долната и като си отвори устата има опастност да не може да я затвори.

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ,КАКВА ЖЕНА НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО ИМА МНОГО ПО ДОСТОЙНИ ОТ НЕЯ . АКО НЕ СИ ПЛАЩА СТИГА СА Я ИЗБИРАЛИ . СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ТУК ПАРИТЕ СА ИЗИГРАЛИ ВАЖНА РОЛЯ . И НАЙ НЕУКИЯТ И НЕОБРАЗОВАН ЩЕ СЕ СМЕЕ НА ТАЗИ НАГРАДА КОЯТО И СЕ ДАВА .

Хари Потър бил мъж, при това на десетилетието... май навърши пълнолетие доста наскоро и след това не се е прочувал като мъж... За Биктория - добре - нали успя да си върне вятърничавия мъж обратно, сигурно е затова наградата....

Колкото и гуинет полтроу е първа красавица , толкова и тая мърша е жена на десетилетието. Може би са имали предвид антижена ???

А може пък да има постижения, з акоито ти дори и да не знаеш, може пък да има и 4 деца... не мисля, че тук иде реч за външен вид... бахти злобарката!

Тази Вики едва ли биха я забелязали ако не беше женена за Бекъм.Жалко,че нашата Алисия се обезобрази в стремежа си да прилича на Виктория.И кой ли мъж би харесал такава смръщена,мършава,тъмничка женица като ВикитУ?

То Дейвид Бекъм я е харесал,ти си тръгнал да даваш оценка и да коментираш :D :D :D

Хахахха, да, наистина... всъщност един мъж я е харесал и е правилният ;)

Значи не било само роден феномен разни скумрии да се класират тук и там... Та тя не случайно си спечели прякора Пош Спайс! И чак пък жена... Та тя няма никакво женско излъчване - закачалка за марков кич, това е тя!

Тази прилича на изрод

Мисля си само... що ти не стана жена на Бекъм... И сигурно идеала ти за успяла певица е Глория... А колкото до Дейвид Бекъм... феновете си спомняме далечното минало и един червен картон, който можеше да сложи край на кариерата му... И кой тогава застана до него - една неуспяла певачка, която по случайност тогава беше на върха на повечето класации... хахахха

и в тоя коментар ли се насра

И как застана до него? Какво направи? Кажи на незнаещите, за да знаем как да заставаме зад мъжете си, когато извършат нарушение.

От всички жени на света, точно тази ли намериха да изберат?

Тази си е платила

Абсолютна грозотия, прилича на "красавица" от факултето!

Вярно,че е грозна,но пък с късмет.Еееех, направо им тича на някои....

"красавица" и анорексичка

Жалко за десетилето тогава!

глупави класации

Nina

веднъж мъжът ми каза, че ако на снимките не е до деивид, виктория ще падне, защото няма на кого да се подпре! ;) сега, като я гледам, си мисля колко е бил прав! титлата и не коментирам, защото няма по-смахнати от англииските класации! никои хора наистина си нямат работа!!!

Сигурно с мъжът ти много се разбирате? Гледам, че на акъл сте на едно ниво... хахахххаа

А стига бе.

Жената, която никога не се усмихва стана Жена на десетилетието.

Контрол имаха една песен,която подхожда на случая" "Ужас, това е ужас..."

Честита награда,но едва ли смръщената Вики заслужава да бъде "Жена на десетилетието"?Все пак едва ли отглежда сама децата си,за да изглежда навсякъде навъсена , мрачна и изморена.От какво и от кого ли е толкова недоволна и сърдита?

просто сехaт и е малко