Криси, Фънки, Багата и Ники на номинации, гонят двама

Тази седмица не трима, а цели четирима Съквартиранти ще се изправят един срещу друг в битка за оставане в шоуто "VIP Brother".

Обратно в новината

Коментари - Криси, Фънки, Багата и Ники на номинации, гонят двама | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още ли не сте разбрали, че публиката не вади никой. Всеки изгонен си отива по реда на замисъла на изготвения сценарий. А когато нещата не вървят в желаната посока, се променят правилата. Едно ми е чудно. Как може да се дразниш, че някой си мерел кръвното или ядял не знам си какво, друг пък стоял пред камерите, танцувал /ще живее по своя си начин естествено, това пречи ли нещо?/ По-дразнещи са простотиите на групичката махленски клюкари/ки - пушат като комини, пият и се заяждат злобно, създават напрежение, говорят напосоки и въобще не са забавни. По-скоро те са досадниците. Защо ще налагат техния начин на живот? Да не са някакво мерило? Присмиват се за глупости. Всеки си има кусури, но вместо да ги търсиш в другия, не е ли по-важно да умееш да си направиш престоя приятен и интересен дори с по-различни от теб хора, където и да си. А иначе пълна скука.

Не съм запален почитател на Брадъра, но доколкото гледам, натрапва се едно не съвсем явно,но последователно лошо отношение и внушение към Ники от страна на предаването и някакво мазничене по отношение на циганката Бонка, която дори е нагласена да бъде официална коментаторка!?! на предаването след като беше изгонена. Е, хайде стига с тия цигански номера и тъпи "толерантности", от които ми се повръща.

На мен Криси ми харесва. Надявам се да не отпадне. Не познавам Къци лично, но винаги съм мислела че е меркантилна мижитурка.

Тъй като виповете са много лоши,алчни интриганти ще вкарат приятелката на Багата- Любина.Може да се повтори сценария с приморския гларус Здравко и неговата любима,която изрита всички випове и грабна паричната награда.То и без това виповете си получиха добри хонорари и ядене,пиене по желание в къщата.Ще им остане спомена и резилите.

Багата ще остане до финал,че иначе за какво ще се тръшка и реве ЗлатитУ.Никито ще е първият изгонен,за което се е погрижила Бонка със цялата чалгарска и ромска дружина.Между двамката хубавци Фънки и Патрашкова,къщата ще напусне вероятно журналистката.Това бижу дебелото Фънки е нужен като алкохолен "ароматизатор" и пурен димилник на скъпите випове.

...да напиша нещо от рода на - Кристина е алкохоличка и комплексарка и трябва да се разкара от полезрението на хормалните хора... пак ли няма да ми пуснете съобщението, уважаеми "администратори"?

Багата и Кристина вън!

Аз номинирам простата Златка - да излезе и да си върне дипломите и за висше, и за средно образование.

Оникален сезон. Гледам го с интерез

Ужас! Щом тая помия ти доставя Оникален интереЗ...

пише се сИзон D:) :) :) :)

Само ако си до 5 годишен ти е простена тази неграмотност.

Какво се възторгвате от Къци бе хора? Това дребно човече е толкова неадекватно, смешно, лицемерно и страхливо. Хората, които са вътре най-добре виждат нещата и затова го номинират. Марияна също обира негативни коментари, но нея до сега никой не е номинирал, въпреки, че се кара с другите. Не се подлъгвайте, какво са решили да покажат продуцентите.Хората вътре имат най-добра преценка.

Къци е едно дребно и злобно човече. Познавам го от времете, когато беше "велик" шоумен. По-дребнав и меркантилен тип не съм срещал през живота си!

sorry - ne mi raboti kirilicata Bagata shte ostane, Fanki i Niki dano gi mahnat - mnogo izprostyaha.

Мен пък Къци ме кефи много.

Най-етични хора в къщата са Люси и Къци, въпреки, че непрекъснато се заяждат с него и се подиграват! Останалите са само едни клюкари, пианици и злобари! Никол е красива, но е скрита лимонка!Багата трябва да остане, а другите-не!

Багата и Фънки ще останат, а ще си отидат Кристина и Николай!

и аз така мисля, Багата си е 100% на финал.

Поглеждам предаването, само когато превключвам каналите. И все някаква простотия, скандал, глупости. Дано това да е последният му сезон. Стига с тези ВИП-ове и други простаци, стига!

Багата е самовлюбен и ограничен спортист, НО Фънки е недорасъл гамен, отблъскващ инфантил с разбита нервна система. Патрашкова - антипод на Любовта, на хармонията, на красотата - просто напъваща се женица.

Крайно време беше Патрашкова да си ходи.Фънки прави шоуто забавно,Ники нещо изпростя в къщата.Багата ми е най-симпатичен,не говори много но има приятно излъчване.

За мен това е най-интелигентният Биг Брадър досега. Не можете да отречете, че няма турбо селяния и превземки, както предишните. Дори на предния ВИП доста от ВИП-овете се осраха и ми паднаха в очите. На прима виста се сещам за Катерина Евро, която ме покърти с надменността и злобата си. Сега, в този сезон си промених мнението в положителна посока за Орлин, Фънки, Къци и мъъъъъъъъъъничко за Златка. Марияна Попова я харесвах, но сега определено вече не съм и фен. Разни Бонки и Никита - не ги знам и не ме интересуват. Юлиан все пак не е такъв мъжкар, какъвто се прави в Аз обичам България. Люската е пич отвсякъде. Ирен и обърканото и момче няма да коментирам. Патрашкова не ми е допадала особено никога и сега не ме изненадва с нищо. Иван Ласкин с това тънко и резливо чувство за хумор е прекрасен. Аксиния, ако е наистина толкова положителна, колкото изглежда - значи ми харесва много. Багата е егати дебилът!

Да Фънки ще реже краката на Орлин,много е положително това :(

Абсолютно съгласна!

и Мариана Попова, и Никол са същите интригантки както Патрашкова - така, че трябва вкупом да напуснат под общото наименование "интригантките, клюкарките, лицемерките"........

Нека да си ходят всички. Не виждам кой е ВИП от тях. Не знам кой го е решил. Хвани единия, удари другия.Цяла България им гледа простотията.

знам VIP означава много важна личност. За кого гореизброените са важни? Половината не съм ги чувала, другата половина нямат никакво значение за мен, а предполагам и за много други.

тая патрашкова да ми е толкова неприятна че не знам, а то иначе е ясно че багата ще спечили

За Ласкин знаех, за Юлиан имах предположения, но Фънки го мислех за пич, пък той излезе простак. В предаването обичат да ги наричат алфа-мъжкари, а те са обикновени алфа-простаци.

Кой от кой по-голям ... Къци се оказа по мъж от всички ...

Не съм разочарована от Юлиан,разбрах го що за човек е в едно друго предаване.Но тук си показа истинското лице.Злобен,завистлив,никакъв мъжкар не е.А колко е певец...щом е в тази къща...???

И всички да напуснат, няма да е голяма загуба! Напротив!

ЛЮСИ Е ПО МЪЖ ОТ ВСИЧКИ МЪЖЕ...ДА СИ ХОДИ ЧОВЕКА СЪС ВЕНЧЕТО ВЪВ КОСИТЕ-НИКИТО!!НАПРАВО СЕ ОЛЕЖА И ИЗПРОСТЯ....