Кристина Патрашкова, Фънки и Багата ще се борят за гласовете на публиката срещу служебно номинирания Ники Мартинов, който беше капитан на загубилия тим тази седмица. Журналистката и промоутърът събраха най-много гласове от останалите звезди, докато Багата беше номиниран еднолично от главата на къщата Юлиан Константинов.

Вижте снимки на номинираните >>

Според част от VIP-овете, които номинираха Криси, тя е доста пасивна в игрите, но за сметка на това е доста активна в сплетните и интригите. Вот срещу нея дадоха дори двете й най-близки приятелки в къщата Мариана Попова и Никол Станкулова. Първата сподели, че се дразни от факта, че Патрашкова постоянно защитава мъжете, които я обиждат, а втората – че журналистката се напряга много в къщата.

Всички номинираха Фънки с надеждата да го спасят от нездравословния режим, който има, пишат от bliasak.bg. Те смятат, че промоутърът прекалява с алкохола и това му влияе зле.

Юли пък изненадващо номинира Багата с аргумента, че иска отново да го види на ринга: „Благой беше един от моите фаворитите, аз исках той да спечели. Времето му тук е полезно, но го отдалечава от ринга. А аз искам да го видя на ринга”.

В понеделник не един, а двама съквартиранти ще напуснат VIP Brother.