Памела Андерсън на строга диета във ”VIP Brother”

Памела Андерсън влиза в къщата на "VIP Brother"следващата седмица заедно със 17 известни личности от България.

Обратно в новината

Коментари - Памела Андерсън на строга диета във ”VIP Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то така и бтв ще почне да ми харесва, като няма друго.

Изключителния, неповторим и невероятен нов сезон на ВИП БРАДЪР - поканени Николета Лозанова и Памела Андерсън.Невероятни ВИП персони.Много може да се научи от тях.Нико Тупарев съвсем се чалгализира.И НОВА ТВ също.

Ахахаха.. филийки добре, но не трябва ли тя сама да си ги пече? Все пак във Вип брадър няма да поканят Ути.

Не смятам да гледам, но СМС бих пращала на друг номер, на 17 777, където се събират помощи за болни деца и възрастни. Ако всички правехме така, да видим от къде щяха да са хонорарите.

Това е едно от най-скодоумните предавания. Пошло, тъпо, гнусно. Въобще анти. Трябва да си изключително нискочел и не уважаващ себе си човек за да му отделиш внимание.

Как може да се трошат толкова пари за такива малоумни предавания ????? Само като се замисля колко гладни и болни деца има в България ,как да не ги псуваш тези малоумници?????

А бомби ще показва ли по договор?

Те пък едни "звезди" се подвизават в БГ :)

В държавата България няма пари за да се помогне на онкоболни, деца сираци, нуждаещи се от спешни животоспасяващи лекарства хора, да се понижи бедността ....ниската грамотност, да се повиши нивото на образованието .... събират се пари с дарителски кампании от гражданите, като държавата прибира и ДДС-то от "услугата" дарение....а после "с чужда пита помен прави" и дарява ДДС-то ...НО пари за силиконови ВИП-ки и български "елит" се намират ...ама, така е - като няма хляб и работа трябва поне зрелища да има ....

Ами никой да не пуска смс-и, да видим откъде ще се бръкнат за хонорари и разходи по тези ''випове''.

Една серия няма да благоволя да гледам на тази простащина. Нито по телевизор, нито на компютър. Една-единствена мизерна, нещастна, проста серийка НЯМА да гледам. Това е.

Изискванията на българските випове - какви випове?????????????????

Е то като ще е пълен комфорт, ние кво ще гледаме и за кво да го гледаме по ТВ..

отврат!

Само така.Свирки и сръбска музика.