Владимир Данаилов: Аз съм повече от баща ми

Свалянето на портрета от Къщата на Стефан Данаилов предизвика бурни дебати сред Съквартирантите.

Обратно в новината

Коментари - Владимир Данаилов: Аз съм повече от баща ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kaka siika e prava!ne gledaite tova po6lo predavane!

Не мога да разбера какво толкова направи или не направи Стефан Данаилов на Нова телевизия,та е тоя зор да го омаскаряват!

Тоя пръдльо за какъв се мисли?

Леле тука само жинуря пишат!Ясно кой гледа тая боза тотална.....клюка и интижка има ли,няма кой друг!

На мен ми е жал за момчето, иначе е добър.

Владимир е свободен човек,живеещ в демократична държава и може свободно да мисли и говори това,което е неговата истина.Колкото до вината:Виновна е майката,която с честата смяна на мъжете си е обърквала сина си:Вина има и бащата,който под натиска на жена си Мария не е можел да дари с бащина обич и грижа сина си въпреки,че е приел и обгрижвал доведеното си дете.За пореден път виждаме как страдат и се отразява върху психиката на детето на родители,които се мразят.За да получите ОБИЧ ,създавайте и дарявайте с ОБИЧ децата си.

Това е вик за помощ. Баща, който цял живот убеждава другите, че не съществуваш...Смахната майка с n на брой съпрузи... Е, вече е забелязан, за съжаление, с обратен ефект за връзката с баща му! Жалко за един граден с толкова усилия достоен живот! Тук Ст.Д. трябва да загърби комунистическото и да се обърне към християнското в себе си, да му протегне ръка, въпреки обидата, иначе за това момче няма надежда!

Аз съм повече от баща ми-аз съм пръдльо.

Владимир е един симпатичен младеж!!! Все пак попадна в средата на доста по-възрастни от него, които наистина се държат като ощипани госпожици. Тия невротици заслужават наистина един отракан младеж, който да ги постави по местата им! Колкото до Стефан Данаилов......Нека разделим професионалните успехи от човешките бащини грижи, които един баща е ДЛЪЖЕН да полага към рожбата си. Все пак Владко е единственото му дете!!! Вместо да се влачи из телевизиите и да играе поредната си роля, да се вгледа в детето си и макар и късно да му подаде ръка!!!!

Искам да попитам какво е направил Стефан Данаилов,за да не израсте такъв синът му? Майка му че не добре жената е ясно,но ''идеалният'' Стефчо- той с какво е допринесъл за възпитанието на сина си? Нали всеки човек има двама родители? Не го величайте толкова тоя Стефан Данаилов-оше малко и ореол ще му изрисувате на главата.

Стига бе! Тоя не е негов син! Нито го е искал, нито го е гледал, нито го обича! Да не говорим, че и т.нар. му син Владимир гледа на него като на длъжник, а не като на човек! Такъв син само майка му може да го иска!

Синът си е негов. Но той "нито го е искал, нито го е гледал, нито го обича" - Добре си го казал, ама не си разбрал, че именнно в това е проблемът.

Kalin

Определено няма нищо общо с биологичния си баща но с смахната си майка са си лика прилика;-))))момчето е готово за жълтя книжка нищо че майка му е тази която му я осигури!

Ох, хайде вече да го гонят, че момчето,въпреки че е хубав като баща си ,нещо не е добре.И не баща му е виновен затова,а тримата втори бащи , с които е живял...То всеки би се объркал.

tazi e bezsramna fakt kradla nahalna!ami to4no takiva taka naglo upotrebiavat mujete...kato ima glupaci 6te ima nagleti jalko za mom4eto jalko...

Така е, Владко, не си сам, много сте....

кукуруку вафла чудна на мама момчето. тоя няма да се оправи само с инжекции и хапове- ще требе и малце кютек.

Ай стига вече, като започнете да пишете за едно нещо и докато не опротивеете на всички не се спирате....

Предлагам тези двамката да бъдат интервюирани от "Венито" Райкова и тя да разнищи всички тайни от "тайния" личен живот на "Голямата" артистка и нейните шест брака.

Много повече е - повече нахален, повече невъзпитан, повече неук, отвсякъде повече. Само в едно е по-малко - по-грозен и по-некадърен. Хвала на поканилите го - за тяхно сведение, гледаемостта е спаднала рязко, та честито, нека продължават.

Ехх, бате Ламбо...все ми се струва, че точно ти не го заслужаваше това "семейство" на главата ама така е то. Развод и военно училище са май добри решения..?

Какво долно племе сме - една лична история да се чепка от цяла нация, подхранвана и раздувана от "Нова" телевизия. И тези хора там смятат че работят в национален "културен" институт. Пази, Боже! Ако сме хора като хората, ще бойкотираме подобни мерзости. Но не сме.

Колежке, не си права. Точно Ирен започна отявлената "борба за справедливост".Малко ли студентки искаха и искат да стоплят леглото му. Моника Люински не е първата и не е последната която е свирила на Клинтън, ама и тя като Кривошиева издаде книга. И тя като Кривошиева търси ПАРИ. За какво е целия цирк на майка и син да смъкнат поне няколко кожи от Данаилов старши (приживе ) тя вече и за слугиня не става и .... и секна кранчето от леглото да прави пари. Не и ли стигнаха парите от лайняно -жълтата книга (автобиография) И що само против Стефан, защо ги няма останалите "спонсори" против които да плюе

Боже,Боже ела си събери версиите...

На това момче Владо не толкова му липсва баща му, повече му липсва майка му, а най-много първите 7 години. Майка му е насадила омраза към баща му. На всички е ясно, че това дете е нежелано. Ирен нарочно е забременяла. Изпълнена е със злоба към Стефан Данаилов. Навремето не е могла да съсипе семейството му, но сега съсипа здравето му. Познавам много такива деца, отгледани от един родител. Те нямат нищи общо с Владо. Така, че Ирен е виновна за възпитанието на Владо. И Стефан Данаилов е виновен. Какво прави при жена като Ирен.

Тъжно, много тъжно...Съжалявам ги и тримата, но определено резилът се дължи на Ирен.

Горкото момче! То не е добре!

ахахахахаха!!!!! :-)))))) това е най-якият коментар!!!!! бравоооо!!! ахахахахаха!!!!:-)))))

горкото нещастно човече. явно дългата употреба на LSD си казва думата. А за майка му какво да кажем? 5 брака и дете от шести мъж, като нито един от тях не желае и да чуе и да си спомня за нея. изводите са ясни. тъжното е че някои решиха да изкарват пари от тези двамата като ги вкарат в шоуто, за да плюят по Ст. Данаилов

Ами Стефан Данаилов пък не е прав да отхвръля това което е създал по какъвто и начин да са нещата.Ами не е нужно много средства за да си кажеш истината и ако имаш някаква възможност да помагаш та нали все пак човек на този свят е хубаво да дариш и на чужд камо ли на това което носи нещо твое.

Абе, защо пишеш глупости. Човека си е дал името, признал го е, сигурно и мателиално му е помогал. Какво още да направи? Не може на сила да обичаш някого.

Насила ли??? Кой нормален човек не обича детето си??? Та дори и да си велик актьор с нежелано извънбрачно дете! Болка...ето това е, което е пропито у Ирен и Владо. Това, което иска сина не е много - той го каза - една разходка с баща му из София, но като син и баща, много ли е...ще развали реномето на "великия" Стефан Данаилов - седнал да реве по медиите като жена, възмутена съм!

Иначе има самочувствие... Дано да си дава сметка, че ако не се казваше Данаилов, никой нямаше да го бръсне за слива. Повече е от Стефан Данаилов само в болния си мозък...болен в резултат от дрогата и от влиянието на изкукалата си майка... Абе я се скрийте и двамата. Толкова беше хубаво, докато си бяхте при Обамата... Отнесени от вихъра си имаме достатъчно, несвързаните ви бръщолевения ни идват малко вповече... Що не прочетете поне веднъж коментарите след поредният ви циркаджилък, че да ви стане ясно че на целокупния български народ му е през она*и работа и за двамка ви. От стотина коментара я има един за вас, я не...

владимир кривошиев не е данаилов

Ужас! Тези двамата ще погубят човека и артиста Ст.Данаилов. Дано, от това напрежение, на което е подложен не му се случи нещо. Отвратена съм от продуцентите на това пошло предаване и тезеr дваматавътре.ПОЗОР!!!

Повече е само с бръмбарите в главата си!

Боже Ирен, ти си напълно смахната и съвсем категорично може да се каже, че със синът ти имате жестоки психични проблеми!!!!!

Ох, каква мелодрама! Доскоро смятах, че момчето "не е добре", но вече съм сигурна, че причината е в майка му! Диалозите им са като между двама малоумни! Голям срам!