17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е проста работа да се сътвори такъв кич.

кич и цигания

Това момче, май го стягат за "наследник" на Ебщайн. Лъха як окултизъм в интериора - акцент върху осветлението / илюминирането / тежките полилеи, стаи с облицовка от огледални плочи тип тесеракт и огледален тунел от насрещни огледала за многоизмерност. Последното е задължително за дворци и имения на илюминати. Остатъка от Кабала ще се вихри точно тук, ако Тръмп нещо се препъне при почистването.

I komu e nujno vsicko tova? (Nqmam bukvi na kirilica, sujalqvam!

ужасен кич

БОЖЕСТВЕНЯРСКО Е !

Всички коментирате бруталния кич, но никой не забеляза какво липсва на това имение. Аз ще ви кажа: АЗИС! Толкова много ще му отива, че чак ме е яд, че не е негово.

Аз пък се чудех, кога ще видим снимки на НиЛО от къщата му. Нали са дружки. :)

Домашният уют не може да се купи и с милиони долари, а щастието обича тишината. Пожелавам на този човек щастие и уют вкъщи, тези огромни полилеи и кристали навсякъде носят студенина и показност, тъжно е, когато се демонстрират подобни ''придобивки''...

бамо кича и циганията

Стаа

Леле, мечтата на всеки чалгар.

Луи ХIV ще онемее.

Всичко е суета на суетите и няма нищо ново под слънцето

От този олигофрен дори торби за боклуджийската си кофа не бих си купил!! Който пълни джоба на тоз глупак е още по-голям глупак! Живея в Америка от 30год и нокога не съм чувал за този манаф:))

Ма мен, спуках се от смях на коментара ти . :DDD

Дори от снимките се излъчва студенина. Никакъв уют. Все едно ще живее в музей. Ако той е правил дизайна на дома си, то е егаси дизайнера.

Индийчетата шият за 2 долара а той продава за 400 долара!Да го д.ха.

Баси кича, баси чудото!!!

Дайте на глупака пари и му гледайте сеира... Той направо се надминава всеки път..

Всеки един детайл сам по себе си е почти шедьовър, но така навързани, дали защото не е готово... щях да се издрайфам. Тоалетна - мивка и огледало, изглеждат псевдоретро, отстрани някакви мотиви с джунгла, и за капак няколко лампи тип неон. WTF ? Очаквам все пак да го видим готово и тогава да ходим да повръщаме.

чутовен КИЧ!!!!

Prili4a mi na hotelsko foaje.

Дааам, този има пари и явно акъл за да ги умножава, но за дизайнер очаквах повече от този кич. Наистина с пари всичко може да купиш, но не и класа, както е в случая.

Идеално е къщето ... да функционира като бардак с таргет клиентела - високоплатежни господа, дами или там с какъвто джендър сексуалната им идентичност и лични предпочитания повеляват да се самоопределят.

Нали се сещате че тоя не е избрал нищо конкретно от дизайна ?

При net worth $300 million да дадеш 200 за къща ми е малко странно, ама кинтите са си негови. Ама па кич да видиш....

Все си мислех че върхът на кича е Бурж Ал Араб, но Плейн бие всички по точки !

ГЛАВАТА МЕ ЗАБОЛЯ САМО КАТО ЗЪРНАХ ТАЗИ КИЧОРИЯ! КАМО ЛИ ДА ЖИВЕЯ В НЕЯ. НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ ВСИЧКО С ПАРИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО КЛАСА И СТИЛ!

Противен кич във всички измерения на кича, познати до този момент. Все по- неприятен става този Плейн, подобията на жени до него няма да коментирам.

Отвратителен, брутален и отблъскващ кич... Това не може да е дом на дизайнер.

Барококо.

Публична тайна е, че тоя немец е креатура на руски олигарси, които по всякакъв начин се опитват да го наредят до имената на големите дизайнери. Следващата изцепка може да е полет до Марс! Не случайно тези дрехи се купуват основно в Русия и Източна Европа - местата с най-брутална чалга!!!

Публична тайна е че този западногермански чалгопитек с централа в Швейцария е построил бруталния си кич в американска Калифорния Олигарсите които го лансират живеят около него в Бевърли Хилс. На тях дължим западно гейропейските, детройтски и чикагски мулти-култи гета, където са основните му клиенти и в каквито от трийсет години упорито се опитват да превърнат и нашите някога цивилизовани източноевропески страни.

Колко трябва да си сбъркан, за да ти се живее на такова място? Че и да ти е мечта от 16-годишен?? Кич отвсякъде, нула уют.

Този е немски чалгаджия.

Май им викат брудери там.

Когато кичът срещне парите винаги се получава нещо подобно.

Има пари човека, харчи си. Ама такъв брутален кич... Средновековна архитектура с модерни елементи... Показност до шия. Да е жив и здрав да си се радва на шашавата архитектура и да си праска едрогърдата хубавица.

Голям кич, но имал - дал! Далеч съм от мисълта, че нашите “кифли” му дават парите! Та те купуват и носят само фалшификати и имитации, купени на безценица от Турция! Ако висшата мода разчита на българските клиенти, ще умре от глад! Виж алъш-веришът процъфтява!

Само за справка - точно неговите кичозни боклуци се шият до последния парцал в Турция. Той дори купи две фабрики там и лично ги посещава през няколко месеца. Разбира се не пуска в Инстаграм сторита точно с тези свои пътувания, а само клипове от Монте Карло и ЛА. Страшен, брутален селяндур ...

Ооо, нашето момче почти завършило уютното гнезденце! Здравей, живот! :)

уджаст, твърдо не, а човекът изглежда добре, не му личи..... по-добре да са в чекмедже, поне не се набиват в очи....

Същият кич като дрехите му.

Докато има кухи лейки, които да тръшкат луди пари за боклуците му, той ще си ги харчи за подобни кичове!

Кому е нужнен тоя кич! Наистина е голям тъпак с пари! Утре, да не дава Господ, ще се спъне и ще пукне, и тоя кич за милиони ще тъне в разруха

Яко. Не е моя стил, не си представям да живея там, но е впечатляващо със суетата си.

докато има балами да му купуват кичозните боклуци и да си мислят че са модерни що пък да не строи замъци

Тотален кич, като самия него и долнопробните му парцали! Само човек с ментални проблеми би могъл да живее на подобно място. Щом това ви е темата поне покажете домовете на хора с вкус, примерно Клаудия Шифър и Матю Вон, Гай Ричи, Синди Кроуфърд...имат впечатляващи жилища.

Доказателство ,че щастие с пари не се купува.

$200 милиона хвърлени на боклука ..

Страшен кич !!! Нашите цигански барони имат по - стилни къщи в сравнение с ужасната къща на " дизайнера " !!!

а никакъв уют!

Че то уют не се постига с пари.

...какво безсмислие!

Бие по кичозност имението на Дадан от "Черна котка, бял котарак"