17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В крайна сметка не разбрах кой е този? Или тази? На снимката ми изглежда като жена, но с мъжка риза и мъжка прическа. А и физиономията е като на мъж който се опитва да изглежда като жена. Оф, обърках се. Така, или иначе никакво име не ми е познато. Или "новината" в случая е къщата на Хари и Меган, и че до нея има някаква красива къща. В щатите има достатъчно много красиви къщи, че "дЖурналистката" да има материал за писане в близките 7 000 000 години, при условие че пише по две подобни статии на ден.

Когато имат декари земя и собствено езеро за разходки, няма проблем тия същите да викат за локдаун и задължителни маски до откат. Те ще се разхождат свободни на чист въздух около езерото, а не като обикновените хора, свободни само на собствените си балкони в мръсния град.

ии кво да се чуствам виновен че си имам голям двор където да се разкарвам ли. Да се чувствам виновно, че сумати хора живеят по панелките ли? Който си има пари, прави си каквато си иска къща.

Не разбираш къде е проблема, или нарочно се правиш на интересна? Големият двор няма да те спаси от започналата криза по вина на такива като тези.

на територията е пълно със завист и злоба.

дай ´боже на всеки един такава къщичка.

Това същество е от тези, които предпочитат да не ги наричат "той или тя", а "те". Което е някак вярно, щото не са сами.

Лесбийка, принц и негърка. Като герои от приказките. Чудя се кога ли на смачканото бяло хетеросексуално общество ще му дойде до гуша от изроди?

странно само в интернет пространството говорите така. Ама на улицата що не наречеш някой чернокож негър а?....щото ще бъдеш пребит с един удар затова...

Ако ме познавахте, щяхте да знаете че за мен сте негър, без значение от Вашия пол или цвят на кожата. Пулев, Борисов, феновете на Слави Трифонов, Майк Тайсън, феновете на Планета Пайнер и прочие подчовеци са негри.

Хубаво че не те познавам значи. Гледам да седя далеч от олигофрени

Бах мааму, айде и това същество да изчезва по улука/водосточната тръба!

Това "същество" дава милиони за благотворителности и има над 50 млн последователи. А ти ко правиш освен че работиш за жълти стотинки обиждайки и Президента ни а? По цял ден висш в тоя сайт и яко бачкаш...Това значи че си курва и с какво си по-добър от лизбийката...

за благотворителност, но не е читав човек, ужасно злобна е, до степен жестока без причина, особено, ако някой й накърни по някакъв начин огромното егото, или просто безпричинно за спорта , като надуши по-слаб от нея събеседник, захапва и не пуска докато не види кръв, образно казано. Неприятна ми е като личност, и това няма нищо общо с това като каква се самоопределя.

Ot tazi po-grozna i po-protivna niama! Svetovna otvrat!

добри пари от гей пропаганда падат

Такива огромни къщи винаги са служели за демонстрация: при монарсите - на васт и величие.при богатите- на пари и възможности.

На комплекси със сигурност.

Имаш пари, живееш където си искаш. Това, че сте завистливи е друго.Тя прави пари и даравя страшно много...а вие какви сте я свършили в жалките си животчета

Много богати изроди има. Защо трябва да четем постоянно за изроди?

ТАЗИ ЕДВАМ ОТЪРВА КОЖАТА ЗЩОТО СЕ ОКАЗА ,ЧЕ Е ЕКСПЛОАТИРАЛА СЛУЖИТЕЛИТД СИ. ОБВИНИХА Я ЗА ТОКСИЧНА РАБОТНА СРЕДА. ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯТА ПЪК СПРЯ ПРЕДАВАНЕТО И УВОЛНИ ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ. КАТО ИЗКЛЮЧИМ ТОВА Е МНОГО ЛЮБВЕОБВИЛНА

Не само това, ами този изрод кандидатства за помощи от държавата за своите служители. Наглост!

страпонва и Хари и Маги .... по съседски.

Kazvat, che i Putler shte si kupi rancho tam.

Колко и да е хубава къщата, с деца нема да я напълни. Бедна й е душицата на жалката кариеристична лесбийка.

айде стига с тия деца, бе злобна от мизерята си бг мамко! На 99.99% от вас с децата-децата ви са просто грозни и посредствени. Ти си злобей от панелката препълена с лош генетичен материал, явно само това имаш.

Първо си купи буквар. Когато имаш достатъчно капацитет, тогава опитвай да даваш мнение. И го давай там, където ти го искат.

Такива малоумни боклуци като теб съвсем скоро ще се заличат от генофонда на планетата и няма и следа да остане. Добре е да се знае.

Тая ако изреже кухите пиперки, насади си брада и монтира един пенис ще я призная за мъж, но до тогава спрете да ни набутвате пикащи клекнали третополови същества.

Неграмотнико жалък..... Тя е жена и не се изживява като мъж - напротив НЕ ХАРЕСВА мъже! Харесва други жени - нарича се лесбийство! И изобщо не и трябват бради и пениси - тя ги мрази. Излезте от Средновековието - не всичко се върти около пениса и вагината.

толкова си самовлюбен и нарцистичен, че дори допускаш тя да ти търси признанието, е затова до нея има жена.

И БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ СТАВАТЕ ПОМИЯРСКИ С ПЛАТЕНИ ОТ ЧУЖБИНА РЕПОРТАЖИ, НО НИЕ СМЕ НОРМАЛНИ ХОРА И ТАЗИ ОТВРАТ НЯМА БЪДЕЩЕ ТУК, КОЛКОТО И ДА ВИ ПЛАЩАТ ПРОДАЖНИЦИ!!!

Боклук си ти, то е очеизвадно

е защо ни занимавате със лезбейки ? свършиха ли Жените? и тяхната очарователност

на МЕШЕРЕ.РУ. В Русия се правят на мачовци а в бившите републики пропагандират точно обратното.

Там ли ще правят ошаф?