17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там ли ще правят ошаф?

е защо ни занимавате със лезбейки ? свършиха ли Жените? и тяхната очарователност

И БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ СТАВАТЕ ПОМИЯРСКИ С ПЛАТЕНИ ОТ ЧУЖБИНА РЕПОРТАЖИ, НО НИЕ СМЕ НОРМАЛНИ ХОРА И ТАЗИ ОТВРАТ НЯМА БЪДЕЩЕ ТУК, КОЛКОТО И ДА ВИ ПЛАЩАТ ПРОДАЖНИЦИ!!!

Тая ако изреже кухите пиперки, насади си брада и монтира един пенис ще я призная за мъж, но до тогава спрете да ни набутвате пикащи клекнали третополови същества.

Колко и да е хубава къщата, с деца нема да я напълни. Бедна й е душицата на жалката кариеристична лесбийка.

Kazvat, che i Putler shte si kupi rancho tam.

страпонва и Хари и Маги .... по съседски.

на МЕШЕРЕ.РУ. В Русия се правят на мачовци а в бившите републики пропагандират точно обратното.

айде стига с тия деца, бе злобна от мизерята си бг мамко! На 99.99% от вас с децата-децата ви са просто грозни и посредствени. Ти си злобей от панелката препълена с лош генетичен материал, явно само това имаш.

Неграмотнико жалък..... Тя е жена и не се изживява като мъж - напротив НЕ ХАРЕСВА мъже! Харесва други жени - нарича се лесбийство! И изобщо не и трябват бради и пениси - тя ги мрази. Излезте от Средновековието - не всичко се върти около пениса и вагината.

ТАЗИ ЕДВАМ ОТЪРВА КОЖАТА ЗЩОТО СЕ ОКАЗА ,ЧЕ Е ЕКСПЛОАТИРАЛА СЛУЖИТЕЛИТД СИ. ОБВИНИХА Я ЗА ТОКСИЧНА РАБОТНА СРЕДА. ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯТА ПЪК СПРЯ ПРЕДАВАНЕТО И УВОЛНИ ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ. КАТО ИЗКЛЮЧИМ ТОВА Е МНОГО ЛЮБВЕОБВИЛНА

Много богати изроди има. Защо трябва да четем постоянно за изроди?

толкова си самовлюбен и нарцистичен, че дори допускаш тя да ти търси признанието, е затова до нея има жена.

Такива огромни къщи винаги са служели за демонстрация: при монарсите - на васт и величие.при богатите- на пари и възможности.

добри пари от гей пропаганда падат

На комплекси със сигурност.

Първо си купи буквар. Когато имаш достатъчно капацитет, тогава опитвай да даваш мнение. И го давай там, където ти го искат.

Боклук си ти, то е очеизвадно

Не само това, ами този изрод кандидатства за помощи от държавата за своите служители. Наглост!

Такива малоумни боклуци като теб съвсем скоро ще се заличат от генофонда на планетата и няма и следа да остане. Добре е да се знае.

Ot tazi po-grozna i po-protivna niama! Svetovna otvrat!

Бах мааму, айде и това същество да изчезва по улука/водосточната тръба!

Лесбийка, принц и негърка. Като герои от приказките. Чудя се кога ли на смачканото бяло хетеросексуално общество ще му дойде до гуша от изроди?

За жалост от генофонда няма да се заличат плъхове, хлебарки, мангусти и кретени като теб и децата ти. Жалко за планетата, винаги нисшите същества се размножават най-много!

Много си нервна, бе бг мамко. От щастие ще да е!

Това същество е от тези, които предпочитат да не ги наричат "той или тя", а "те". Което е някак вярно, щото не са сами.

дай ´боже на всеки един такава къщичка.

на територията е пълно със завист и злоба.

странно само в интернет пространството говорите така. Ама на улицата що не наречеш някой чернокож негър а?....щото ще бъдеш пребит с един удар затова...

Това "същество" дава милиони за благотворителности и има над 50 млн последователи. А ти ко правиш освен че работиш за жълти стотинки обиждайки и Президента ни а? По цял ден висш в тоя сайт и яко бачкаш...Това значи че си курва и с какво си по-добър от лизбийката...

Имаш пари, живееш където си искаш. Това, че сте завистливи е друго.Тя прави пари и даравя страшно много...а вие какви сте я свършили в жалките си животчета

Ако ме познавахте, щяхте да знаете че за мен сте негър, без значение от Вашия пол или цвят на кожата. Пулев, Борисов, феновете на Слави Трифонов, Майк Тайсън, феновете на Планета Пайнер и прочие подчовеци са негри.

Когато имат декари земя и собствено езеро за разходки, няма проблем тия същите да викат за локдаун и задължителни маски до откат. Те ще се разхождат свободни на чист въздух около езерото, а не като обикновените хора, свободни само на собствените си балкони в мръсния град.

Хубаво че не те познавам значи. Гледам да седя далеч от олигофрени

ии кво да се чуствам виновен че си имам голям двор където да се разкарвам ли. Да се чувствам виновно, че сумати хора живеят по панелките ли? Който си има пари, прави си каквато си иска къща.

В крайна сметка не разбрах кой е този? Или тази? На снимката ми изглежда като жена, но с мъжка риза и мъжка прическа. А и физиономията е като на мъж който се опитва да изглежда като жена. Оф, обърках се. Така, или иначе никакво име не ми е познато. Или "новината" в случая е къщата на Хари и Меган, и че до нея има някаква красива къща. В щатите има достатъчно много красиви къщи, че "дЖурналистката" да има материал за писане в близките 7 000 000 години, при условие че пише по две подобни статии на ден.

Не разбираш къде е проблема, или нарочно се правиш на интересна? Големият двор няма да те спаси от започналата криза по вина на такива като тези.

Аха, ясно. Всъщност това показва колко съм бил прав, като ограничих много гледането на телевизия. Там има толкова много глупости, простотии, опити за промиване на мозъци, внушения, реклама и други подобни, че откакто не гледам разните му там реклами, шоута, игри, интервюта, политически анализатори, политкоректни внушения, филмови награди, сапунки, турски/бразилски/индийски сериали, предавания заглавието на които започват със "шоуто на...", и други простотии съм доста по-спокоен.

за благотворителност, но не е читав човек, ужасно злобна е, до степен жестока без причина, особено, ако някой й накърни по някакъв начин огромното егото, или просто безпричинно за спорта , като надуши по-слаб от нея събеседник, захапва и не пуска докато не види кръв, образно казано. Неприятна ми е като личност, и това няма нищо общо с това като каква се самоопределя.