Вижте луксозното имение, което Хари и Меган обитават в Малибу

Имотът е част от ексклузивна плажна общност, отдавна предпочитана от звездите на Холивуд и местните богаташи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В момента това ми е най-голямата грижа да ви е.а мамата!

Спрете да ни занимавате с глупости

Първо . Не се пише Впредвид, а само предвид. Второ. Изборът на точно това имение е, за да може бившата американска актриса да се подреди до предишните му звездни обитатели. Ама само терен, макар и прекрасен, не стига.

Като седя вкъщи, гледам много филми по канал HISTORY, който харесвам. Напоследък имаше филми за британската кралска фамилия и между другото - за историята на принц Едуард и разведената американка Уолис Симпсън, заради която се отказал от трона. Даже визуално Маркъл прилича на нея, останалите прилики ги знаем.

Страхотно имение. И аз искам в Малибу. Не тук някаква кочина:)

Браво, страхотно е. Особено като се има впредвид че тя самоза това се омъжи /за слава и пари и скъпи имоти/, иначе щеше да си умре в нейния малък смръдлив апартамент пълен с гризачи. Харито е глупак ако си мисли че е обичан заради самия него, с него е заради парите и лукса който той и дава!!!

Американската развлекателна индустрия нищо не може да я спре, хората от всички поколения искат приказки и розови мечти, поне да ги погледат на екрана. И Хари и Мегън ще им го дадат в пълна мяра. Как една треторазредна акриса стана дукеса, пък после се отказа, пък Хари, пък детенцето... Всичко е за пари, братя и сестри! Добрите каузи са за подправка, колкото и да ни ги пробутват.

Оказа се, че наистина не искат да са в сянката на Уилям и Катрин, отказаха да са "вторите". Избраха да греят със собствена светлина, с убеждението, че това ще им донесе и много пари. А е възможно заради огромния интерес на плебса към живота на кралете. Те се отказаха от титлите, но пък сега заради собствената си история, са още по интересни. Най вече на американските домакини, които припадат от вълнение, заради това, че Брад Пит изоставил Д.Анистън... например. Ето им сега нова занимавка, ще гледат в транс снимки, ще купуват списания с кратки истории за Хари, Мегън и Арчи, в захлас ще чуват гласа на бивша принцеса, която озвучава последната боза на Дисни. И ще плащат, яко ще плащат. Според мен - това е!

Има нещо сбъркано в тая, скроена е накриво

Нема страшно. Скоро Хари ще смени кака си за две по двайсет.

На фона на ситуацията в света, всичко това е меко казано безмислено.

Обществена сграда - кое му е хубавото! И не, не е гроздето кисело - като съм яко поработил и аз имам какво да покажа, макар и по-скромно. Но с топлина и с душа, а не с грандоманщината на ‘тва църното. Горкият Хари ...

и къде точно видя обществената сграда...светло, просторно...какво искаш..Калифорния - топло..зелено-поливано поддържано..още.... хубаво е, че и ти си имаш топла кочинка за душата

а за Хари си прав!

Тоя защо постоянно е озъбена?

Тая отдели човека от миналото, роднините, статута му - ужасна!!! Нещо да дарят за борба с вируса???

Усмивката с изкуствено чейне е толкова естествена и привлекателна, колкото и собственика...

Никога няма да си позволя да гледам жена да държи толкова непохватно дете - ще и го взема от ръцете..

вирусите и без корона па са вредни паразити....

Винаги съм се питала, защо огромните имения като това са почти винаги така бездушно, безвкусно и шаблонно обзаведени. Няма характер, няма уют, топлота. Сякаш никой не живее в тях. Уж богато, а всъщност-бедно.

Без да гледам снимките, ще кажа: паразити!

Някаква излишна грандоманщина- характерна за хората с комплекси,каквато е треторазрядната актриса- какво ще правят в тая огромна къща двама човрка и непроходило дете- ще се гонят ли?

А какво да се бутат като насв кочините ни

Лигльовци

Що за долнопробна история? Хари няма нужда и не може да разказва за живота си като "звезда" от Биг брадър. Принцът може да вземе под крилото и да инвестира в много изкуства, което му харесва - изложби, книги. Може да е съдружник в много фирми - туристически, инвестиционни, книги, изкуство ... Може да инвестира във всяка област в живота, поне има баща си зад гърба си. От тук нататък инвестирането е интересно занимание. А може да инвестира само в акции и да не се занимава с много хора.

Някой хора живот живеят ние се свираме тука в тухла или панел. Егати несправедливия живот

На мен пък не ми харесва това на снимките - обществена сграда, няма никакъв уют.

Наистина...животът е несправедлив

Хари също може да се снима във филми, ще бъде интересно!

в "Пипо Чорапо" би бил за Оскар.

Никой нямаше да познава тази черна маймуна , ако не беше влязла в кралското семейство, което много й пречеше да живее без правила!

Всъщност, моето момче, ти си Андрешко, а не "гражданина", чийто етикет си си сложил и си избиваш собствения комплекс за малоценност с такива изказвания. Правила има не само в кралското семейство. Все си мисля, че правила има и в САЩ, и в Канада, където е живяла жената преди да влезе в кралското семейство, и във филмовата индустрия също има правила.....И това, че ти не си я познавал, не означава, че никой не я е познавал преди. Аз следях Костюмари поне година преди да се срещне Мегън с Хари, така че да, познавах я и преди това така да се каже.

Горкият принц Чарлз. Тая интересчийка ще набута тъпия п л ужек Хари да си даде парите за скъпо имение, после ще го обвини в домашно насилие, сега го кара публично да говори за че има психо терапии. Ще му вземе всичко, а той ще си кара с терапии до живот.

Тоя след 2 години ще яви по долни гащи да иска развод

тея кукумицини май смениха кон за кокошка

нека да мине една година, тогава ще коментираме пак.

а ха и имението е за обикновени хора, не бях го разгледала, съвсем обикновено мъничко именийце

Айдонтгивашит за тези индивиди, но ако съвсем не му е изпила чафка пипето, така нареченият принц Хари до 45 (тя на 48), ще е или обратно в Ю-Кей, разведен с млада любовница, та дори и без, осъзнавайки какво бомбе е бил тези години, или където и да е, в противоположно и далече от нейното местонахождение.

Тая ще попилее цялата фамилия докрай. Щом обичаш един човек не може да го отделиш от корените му, от хората, които обича, освен ако не си много ЛОШ. Впрочем какво става с баща й-оше ли му е сърдита тая

tonk11

Въпоса е дали тоя убавец е от същите корени или от корените на бодигарда и бабето много готино го отряза?

Ей заради такова толериране на нищоправци,сега всички реват че няма пари за елементарни неща.

са дискретни. Далеч от кралското семейство, но близо до холивудските знаменитости. А, са известни само като част от кралското семейство. Финансово независими ? И кога заработиха за това имение ? Защо не отидат да преподават в някое училище ? Само не знам какво !

Е, Хари най-малкото има наследство от майка си. А и баща му каза, че ще ги издържа през първата година.

оф и аз искам - там е хубавоооо

.

ако питаш за Малибу - да!

Изобщо не разбирам защо всичко това трябва да ни интересува.

В предишната статия питаха, защо няма нищо за тях и хоп те изпълзяха!

Хари и Меган не са актуални. Включете коментарите за Графа. Както сме изперкали сега ще бъде много яко.