17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Камелия си избра много неподходящи изпълнители с незапомнящи се вряскащи гласове и просташко поведение и така сама се закопа.

Жалко за Михаил, наистина има нещо уникално като глас! Като гледам,обаче,не се набляга на жлас ,а на кълчотене, разголване, атака на зрителското внимание с поведение на самонадеяни еднообразни изпълнители!

Мъжът изобщо не заслужаваще да бъде избран. С този глух глас не може да бъде Гласът. Не знам защо го взеКамелия. Може би защото много силно флиртуваше с нея по време на песента. Абсолютен шут.

Стига с тази чалга! Това е музика за долна класа хора!

НЯКОЙ СПЕШНО ДА КАЖЕ НА ЛЕЛЯ КАМИ ДА СПРЕ ДА СЕ ЧУПЛЕЗИ С ТЕЗИ АБСУРДНИ ТОАЛЕТЧЕТА СТИГАЩИ ДО ПЛИКЧЕТАТА И! СТАВА ВСЕ ПО-ГРОТЕСКНА!

Трагично!

Трябваше да отпадне още в началото.Това не е никакъв талант.Талнта и беше само в облеклото.Пошло предаване.И тази камелия на нищо не прилича с това облекло и по време на избора на изпълнители и сега.Много про..та дъртачка.

То не беше ръмжене, пищене, кряскане с добавено кълчене, кривене и въргал по подиума... Който е по-близо с първичността си до майката Природа, той продължава. За стойностно пеене и дума не може да става.

Игледах тази, дето се прави на Шер, по-нататък не посмях.

BEZ DA SAM IA SLUSHAL KAK SI OTVARIA CHOVKATA, SAS ZATVORENI OCHI GLASUVAM ZA KAKATA S GOLITE BADJACHETA!!!

Жалко за МИХАИЛ - прекрасен глас... Прецакаха го...

Егати чалготеката! Колкото и маски да му сложат лъха на чалготека!

Само двете момчета, които отпаднаха, направиха нещо от сърце. Другите - празни погледи, изкуствени емоции, скучни песни. Журито се прехласваше по всеки. Особено дразнещ беше т.н. украински българин, който не показа нищо особено, но получи много комплименти за едно бездушно изпята песен. Русата Барби трябваше да си ходи веднага. Дано в другите отбори има по-интересни хора, че е малко тъп сезонът дотук.

Дупенца сладки, на дядо. Атрактивни. Дотам с таланта....

Брависсимоооо на тримата !

Участниците трябва да ги задължават да изпълняват песни само на български !

Това е за Мелодия на годината или Златния Орфей.

Зле, по-зле и най-зле. Чуйте оригинала на Like a River на Bishop Briggs. Чак ме беше яд да слушам пародията...

Ама какъв подбор може да прави тая проста кифла Камелия. Облякла се като проститутка на околовръстното, с тия балдъри и фалшиво държание - отвратителна гротеска.

Ами не го гледай и не го кометирай .. Лесно е !

Мили Боже! Какъв "глас от България"??? Тук има банда платени клакьори, които с крясъци, подвиквания и припадъци от "възхищение", правят невъзможно да се чуе гласа на фалшификатора-певец. И това "жури"... Не се ли срамуват от тази жестока пародия?

на това шоу от други държави ... ами зле е бг-то, тоя накрая какво ръмжеше не ми е ясно, това да не е детметал парче, по скоро като романтчна балада да го беше изпял с тоя текст, много глухо звучене, а мустачките за какво са и облечен като клоун, само липсваше да издруса един кючек на масата на чалгапевачката. А пък защо подрипкваха всички??? Малко на бигбрадър мяза цялата история, ако те затворят на територия с 5-7 млн, ще захаресваш всичко по тв, даже ще си поверваш, че си важна извадка от света, цяла една хилядна ...цял промил.

Единственият който пя българска песен и то прекрасна такава и счупи камерите с гласа си беше българин от Украйна. Аз ще гласувам за него. В тази гадост която живеем трябва да забелязваме и оценяване малкото позитивно дадено ни. А Камелия, ако изпусна Михаил... Какво да очаквам от чалга кифла....

мене и македонецът ми хареса. Двете кифли дето седяха дълго на столове 1 и 2, не разбрах какво им харесва журито. Малко нещата ми приличат на нагласени, знам ли....

каквато България такъв и гласът и

неграмотно копирани чужди парчета .не мога да разбера това да пееш при това фалшиво и да ти се радват. но като всичко българско така и това недоразумение намира своята публика

а за това, че като изръмжиш...ти се възхищават, все едно, че бенгалския тигър е в залата...а да, дори и той може да проговори на български, но ГЛАСЪТ на България е английски...Подигравка с гласът, но наистина...това е заложено сигурно в регламентите и в позата...

Тъпо, наиграно и нищо българско!

даже и силикона на журито

Тъпня

Това са гласовете на запада, западните агенти на западните зомбита! В тях няма нищо българско! Това не е и няма да бъде Гласът на България, а още по-малко Гласът на Северозапада!

нещастнници и чалгари на едно място

Кви са тия чалга недоразумения?

може ло да пее иразбира ли от музика или само съ показва и претендира??

Слабо ме вълнува...