Оскари 2019: Вижте приходите на номинираните за "Най-добър филм"

"Черната пантера" води по приходи в най-важната категория на наградите "Оскар"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алфонсо Куарон кърти :) Номиниран за режисура, операторско майсторство, сценарий... филм на годината.. лудница.

Оскар на града за професионални умения ли е... или за това кой филмов екип е заложил на правилната рекламна стратегия довела до повече приходи?!

Видно от последните години, винаги печелят филмите, в които има най много педерастия. И тази година няма да е по-различно. Холивуд е върхът на упадъка на запад(нало)то общество.

В последните години, без да се наемам да казвам колко назад, тази награда се превърна в еталон за политкоректност. И престани да триеш коментарите ми.

...смешки с черни дрешки...

Това са приходите само за САЩ. А това отдавна не е ппказателно. Бохемска рапсодия има почти 800 милиона продажби до момента.

Преди 18 години отказах телевизията, преди повече от 7-холивудското кино. От седмото изкуство се превърна в пропагандно-помийна-политкоректна яма.

Не бе, даже и приходите нямат такова значение, важното е да има от всичките "малцинства" необходимата доза!

Миналата година имаше по-стойностни филми, сега не ми харесва нито един, дълги предълги, повечето документални.

Същото важи и за Йоргос Лантимос.

жалко. превърнаха дори и киното в плакатно-пропагандна повръщня. афро-американците са под 30% от населението им, но като гледаш филмите и сериалите им през последните години, все едно са вече 80%. а като гледаш "победителите" в последните оскари-все едно са 100%. черната пантера имало 700 милиона приходи, голЕмата работа. едно време "белите" блокбастъри минаваха милиарда без проблем, ама сега да преброим колко пък може да събере гетото. щото не се сещам кой извън гетото би гледал ТОВА, че и награда чак. а какви филми правеше едно време холувид.... ама тогава значение имаше зрителят, а не политкоректното политбюро.

достатъчно е да прочетеш цветните заглавия, за да ти се изясни картинката.