Вижте имението в Калабасас, което Бритни Спиърс си купи като сватбен подарък

Певицата и съпруга ѝ така и не заминаха на сватбен месец след венчавката си, но за сметка на това си направиха страхотен подарък

Обратно в новината

Коментари - Вижте имението в Калабасас, което Бритни Спиърс си купи като сватбен подарък | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не се женят за обикновени хора? Явно, договорите им го забраняват. На мен са ми гадни.

Тоя Сам Асгари е някаква грозна и гнусна арабска Ислямска Змия. Американския президент- Джон Фицджералд Кенеди приказвал СРЕЩУ руснаците, а пуснал негрите- маймуни да ЗАВЗЕМАТ САЩ. Затова и американците са го убили него, а също и африканския ШПИОНИН-Мартин Лутър Кинг. .. Негрите в САЩ ги е страх и НЕ приказват за това.. Дори КРИЕХА причината, защо са ги убили- тия двамата и правеха ЛЪЖЛИВИ филми за тях. Всеки в САЩ и в Европа, трябва да знае ЗАЩО са убили Кенеди- щото е Предател като Стефан Стамболов и поп Кръстьо... Трябва да има ВОЙНА в САЩ и да ИЗГОНЯТ всички негри.. Хем и ще се оправят проблемите и за Русия...

Взимай си редовно хапчетата и не ни занимавай с идиотизми.

Sam! You're one lucky son of a bitch

Къщичката я бива, Бритни е малко попрезряла но също я бива, много еб@не има още в нея, мъжа и обаче е скапаняк.

А аз си мислех, че чалгата е тръгнала от Димитровград…

Тези приземни сгради изглеждат толкова тежки, толковапритискащи отвън. Толкова камък или бетон е ужасно... пречи да се диша. А отвътре пространства като в хол на хотел . Нищо лично, нищо свое, все едно минават само оттам . Как ли се живее в такива пространства?

....казала Алла излизайки от външния кенеф в Москва

Чекай малко, тва са каталожните снимки от агенцията за недвижими имоти. Като се нанесат всичко ще си дойде на мястото - чорапи под дивана, дрехи по столовете, хавлии на пода в банята, празни чаши от коктели и бирени кенчета окоол басейна...Както си му е редът. Добре, че ще има персонал да чисти след тях, и интериорни дизайнери да го пипнат по неин вкус..:)))

Е имението и било 7 дка, а къщата почти дка. Но на снимката ограденото пространство на имението е пълно от ограда до ограда със сгради. Къде са останалите 7 дка?

Аз пък имам малък апартамент на Иван Асен, от баба и дядо. Много е уютен и съм сама с кучето по цял ден. Ако сте нежен, нискохормонален и объркан като мен, минете да си побъбрим на кафенце. После ще разходим кучето и ще обсъждаме творческите ми планове. Все пак съм звезда, трябва да работя.

Идвам!Само преди това трябва да мина през руското посолство...да ударя една шпакла на Мутрофанова

ЕИ СЯ ШЪ ДОДА КА КАФЕНЦЕ ПРИ ТЕБ МУЦИ МАХНИ СИ ПРАШКИТЕ МУЦИ ДА ТИ НАПРАВЯ И НА ТЕБ БЕБЕНЦЕ .....ШЪ ТЪ ПРАТЯ И ТЕБ ТВОРЧЕСКА КОМАНДИРОВКА В БАРСЕЛОНА . КАПИШ ?

Не знам какво да правя сега с тази новина.

Имението дали е от значение. Питам само...

Американски кич и безвкусица. Далече от европейската класа на подобни имоти.

Докато не профука всичко, тая бръмчалка няма се кротне!

Това е инвестиция, но ти явно си от 80% на Иво Христов. А и не разбрах какво те интересува тази какво профуква, парите й не са твои.

Минала се е, този селски имот струва някъде към 5-6 милиона, не повече.

Последно 11 или 2 милиона. Не съм дребнав ама има разлика.

Само помпане, да не потъне на плажа де

Работа за много народ. Едва ли сама ще чисти! Нейният сиганин обаче хич не ми вдъхва доверие - много лукаво гледа тоя gold digger. А и имението едно такова - сиганско.

Всъщност ако е вярно написаното цената от 2 млн долара е мегаизгодна за този имот.

Всъщност почти 12 милиона долара.

Да се само сезират от къде ги има тези 12 тухли пачаврето, нали не работеше, беше под запрещение и по болници и лудници? На последното сме царе и може направо да ни броят за милионери. Всичките!

Който за каквото е учил.

тоя млад хубавец колко време ше търпи позастарялата леля Бритни преди да кръшне ;)