Коментари - Вижте смайващата трансформация на Ребъл Уилсън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Харесвам я като актриса и преди отслабването и. Радвам се, че е успяла да свали доста килограми - ами вредно е. Сега обаче идва най-трудната част - да ги запази. А и тялото трябва да почине след такъв стрес. Желая и успех!

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

а ако искаме мъж за повече нощи, къде?

Развали се това момиче!!

Дебела...ми беше по-симпатична,все пак е комедийна актриса!?

Преглждам вотовете, ами много дебели българки има

.... и българи има. Ама тебе какво те засяга като си повърхностен комплексар.

беше станала като Краднела Сланинова

Ти ма роазби е пич

Да продължава в същия дух! Беше станала безобразно дебела, иначе е симпатяга! Обикновено затлъстелите хора имат изкривена представа за света и не могат да осъзнаят, че тяхното не е просто естетичен проблем, а здравословен проблем с тежки последствия! Освен това, човек е роден, не за да преяжда, а за да развива потенциала си. Да се превърнеш зорлем в лоена топка е страшно! И освен това е лесно.

"Преди месеци една от най-симпатичните млади актриси в Холивуд - Ребъл Уилсън..." Момето направи 40 лазарника март тази година.

Ами млада е от новото поколение актриси. Не е на годините на Мерил Стрийп за да е стара.

но нали са учили български журналистите и трябва да могат да направят едно правилно издържано изречение. То не е само да ползваш гугъл преводач и коректор на клавиатурата.

дебелото си остава дебело, колкото и да отслб

Твърде съм богат, за да ме интересува как изглеждам. Както се казва: "Богат - грозен няма!"

Следя трансформацията на Ребел от самото начало. Това е 4-5 статия на тази тема, която коментирам. Всеки експериментира със себе си да види как се чувства най-добре в собствената си кожа. Лично аз я харесвах повече преди началото на трансформацията, но това е не е от никакво значение, важно е тя как предпочита.

За първи път я чувам! Успех й пожелавам. Не е лесно човек да промени навиците си, особено хранителните.

Помниш ли "Нощ в музея"? Една много сладка дебеланка, която се влюби в дивака?

От слон като свалиш 100 кг пак си остава слон.

От глупак, като махнеш сто глупости, пак си остава глупак.

Сега вече може да се качва на самолет... Аз обаче бих изчакал някоя и друга годинка... да видим дали няма да си ги върне с горница свалените килца.

Направо се омаях...

Кюфте

Направо парасюгг

Свалила е доста..може още но не много ..По мое мнение примерно Адел си загуби тотално чара като отслабна имаше страхотни черти на лицето..сега не

Какъв чар има един дебелак ако не е тайна???

ами виж чертите на Адел преди да отслабне..перфектно лице..после смито..и увиснало..измъчено казах умерено осрабване..

Верно ли...

Аз не виждам никаква разлика. Стига сте наричали дебелаците симпатични. Дебелите хора са отвратителни и грозни. Пухкаво може да е зайче, човекът е дебелак.

Правилно колега, за това в българския език има думата дебел. Когато в дебела значи е дебела

И за какво тая злоба? Това си е техен проблем дали са дебели или не, нещо пречат ли ви? Може да си Аполон (макар че се съмнявам), но хейтърството е толкова грозно, че и един дебел човек е по-красив от злобния. А и в случая жената заслужава само едно "браво" за усилията. Толкова килограми не е лесно да се свалят. Но озлобеният Ганьо откъде да се сети.

Направо се чудя как живееш в този несъвършен свят, където е пълно не само с дебели, но и с кривокраки, кривогледи, плешиви, миришещи на пот, беззъби и безмозъчни инвдивиди. А понякога и всичко това заедно. Би ли споделил как оцеляваш, след като естетическото ти чувство ежедневно е накърнено и явно страдаш? Сигурно е много трудно? Уффф, чак ми стана мъчно...

Други въпроси? И да, аполон съм.