Преди месеци една от най-симпатичните млади актриси в Холивуд - Ребъл Уилсън, се впусна в голямо предизвикателство - свалянето на повече от 30 килограма.

За целта Ребъл се подложи на специален хранителен режим и усилени тренировки, които само след няколко седмици доведоха до отслабването ѝ с 20 килограма.

Последните снимки на актрисата в Инстаграм обаче показват смайващата промяна на Ребъл. тя буквално се е стопила и силуетът ѝ вече изглежда по съвсем различен начин.

Вижте кадрите >>

До една от снимките, на която се вижда как актрисата спортува в планината, тя е написала, че само 3 килограма я делят от мечтаното ѝ тегло. В началото на трансформацията си Ребъл бе споделила, че иска да стане 75 килограма.

Последователите на Уилсън в социалната мрежа не крият възхищението си от резултата, който преди пухкавата Ребъл е постигнала.

Освен свалянето на килограми, актрисата наскоро се похвали, че опитва и други нови неща. Едно от тях е особено вълнуващо - започнала е да кара сърф, което също ѝ се отразява много добре.