17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този вид конкурси отдавна са компрометирани. Знае се, че маскират търговия на плът. И нормални, хубави момичета не биха участвали, най-малкото защото нито имат нужда да се доказват като хубавици, щом наистина са хубави, нито виждат бъдещето си като проститутки, пък било то и ВИП, не и ако имат друг избор. На всички ни прави впечатление, че в подобен род конкурси участничките стават все по-малко атрактивни, дори "ангелите" на секретите на Виктория, не са това, което бяха. Защо ли? Защото спряха да се раждат истински красавици ли?! Не мисля ... Само у нас ако се разходи човек по улиците в някой по-голям град, ще срещне поне дузина истински хубавици!

Какъв е тоя Мис Свят само с 20 участнички???? По-скоро прилича на частен коктейл.

Нашата представителка от кой конкурс е? То мис България приключи преди около 10 дена.

Нашата представителка се казва Калина Митева, която представи България изключително достойно и влезе в топ 20 с Талант и топ 20 във вота на публиката. Тя е носител на короната Мис Свят България - единственият конкурс, лицензиран да изпрати представителка на най-престижния конкурс Мис Свят. Мис България е с по-нисък рейтинг и не изпраща представителка на Мис Свят.

Анита Мейзър на кое място е?

Руси, синеоки, отдавна не печелят тези конкурси. Щот са грозни, сигурно.

че Беларус. Там поне си сигурен какво има под гащите

традиционно латини печелят тези конкурси,те само заради горещото си излъчване,а защото естетичната хирургията е доста употребявана...носле скули и тн..калъп..Такъв конкурс има смисъл само за чиста,природна красота ..а пък за травстити да не говорим,това е абсурд

Това го нямаше в средновековните ми пиеси и водевили.

НА ЖУРИТО Е КАЗАНО: В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ РУСКИНЯ!!! ЗАЩОТО НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ПЪРВИТЕ 12 БЕЗ СЛАВЯНСКА КРЪВ??????? МОДАТА СЕ МЕНИ. СКОРО МИСКИТЕ ЩЕ ПРИЛИЧАТ НЕ НА МАЙКЪЛ ДЖАКСЪН, КАКТО НЯКОЙ ВЯРНО КАЗА ПО-ДОЛУ, А НА ПЕДРО ПЕДРЕВ. ТАКОВО Е ВРЕМЕТО......ТРЯБВА ДА СЕ ХАРЕСВАТ НА ВСИЧКИ:))))))))))))

Руснаците не са славяни! Най-чистите славяните са в Полша, Чехия и Беларус!

А в Словакия и Словения, че и в Сърбия нима не са славяни (без малцинствата)?! Ами нашите българомохамедани (помаци) са чисти славяни: руси, синеоки и с приветливи лица! Не като англосаксите - всичките мацки имат пилешки физиономии - остро носле, тънки устни, безизразен или надменен вид!

От по-скъпата вакса са ги турнали само да развалят пейзажа.

Миската прилича на Майкъл Джексън. Бог да го прости.