17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кво да я гледам, щом имам супер 60 кв. жилище с 2 стаи за 1000 евро на месец! ВсИчКИ сМЕ в ЕднА ЛоДка!

Сигурно от сутрин до вечер я чисти тая къща. Личи си по снимките, колко отдадена домакиня е.

Една торба пари и комшиите ти гледат в хола и двора...

Интересно ми е колко имата Жулито може да обитава едновременно, в колко стаи жевее едновременно и на колко тоалетни гърнета може да клечи едновременно.

Супер, много се радвам ! Къде мога да й направя дарение ?

Добре, че е имала късмета да не се роди в БГ! Щяха да й разкажат играта за тази къща!!!

и къщата и жената! и още повече - не е крала за да я купи, изкарала си е парите благодарение на таланта си и много труд. и не е чакала пари от балъците - данъкоплатци, а си прави кариера по правилата на играта - продуцент, режисьор, талант, гледаемост и печалба съответно. аре, злобейте!

Тъп народ са артистите. Прав беше тазгодишния водещ на Оскарите като им удари плесница с думите "Някои от вас са учили по-малко от Грета Тунберг". Друго от милионите които имат освен да купуват къщи не могат. За бизнес се иска ум. Колк от тах го могат?

в колкото й скимне. Но по принцип тези, като нея, поради ангажименти и естеството на работата им, не се задържат на едно място достатъчно дълго, за да нарекат даден имот техен дом, в смисъла, който влагаш в това понятие ти и аз. А портфолиото от имоти, е по-скоро инвестиция, отколкото места за живеене. Хвърли си милионите в банка да отлежават , без да ги инвестираш и все едно си им драснал клечка. Не че имам милиони и се очертава някога да имам но това важи и за по-дребни суми:)))

Селянка си, завистлива и злобна !!;) Кой знае в каква колиба живееш , замазана с кравешки лайна ,..НО,...с неграмотното си писане се опитваш да плюеш!!!;))

Боко, Божков , Цецо могат да я купят на търг.

Стени от талашит и лунички по тавана на кака Джулия - моята къща във Виница е по-хубава!

Стилна, усмихната и успешна! Да е жива и здрава и да се радва на всичко.

Хубава къща! Питам се кга намира време да навести всичките помещения в нея, като трябва да има време и за многобройните други имения. Не в лесно да си талантлив, красив и богат!

всички са били хубави. въпросът е защо за щрак Джулия на портрет им се плаща толкова. виж къщата няма да остарее. чак пък вековна викторианска къща, сигурни ли сте?

повече от лесно е да печелиш мъни фор нотинг.

но по принцип повечето едва са изкласили - плаща им се за фейса и за фръц-фръц, не за умствения багаж.

Ще ви покажат много по-хубави имения, това не е нищо особено. Разочарова ни тази актьорка, очакваше се повече от нея. Като си бил някога беден, оставаш си скръндза дори и да се опаричиш. Че и жубави жени можем да извадим. При това по-млади и с по-малки зъби. Както й е тръгнало, скоро може и тя да довтаса в "Бояна" да се снима бързо, качествено и евтино...

Вярно - труд,но колко. Очарование и късмет. Ножицата между професиите е много разтворена. Шоу бизнес и глад в този несправедлив свят.

Е, и? След две-три години ще я продаде на двойна цена на някой многознайко. Да не би да си мислите, че тя щу живее в този имот?

Така де, друго си е нашенският мутробарок, където дорийски позлатени колони съжителстват с ренесансови мраморни херувими и тапицирани кресла в стил ампир.

Супер е и къщата и жената макар че ми се струват малко пресилени тези пари за тази къща.

мебелите в апартамента на Лили Иванова...

И на Гущерови. Също и къщата на Брендо.

е чудесна! Много я харесвам-има излъчване, чар, не е нафукана...а ,да...и май не участва в МИ-ТУ...

Е какво като я продаде, какво искаш да кажеш! Що да не я продаде!

няма как да е иначе. Уравновиловката комунизъм е измама изобретена за да се държат под контрол по-простите роби

и там презострояването е взело връх по 5 метра разстояние между къщите няма двор няма пространство а обзавеждането е нищо особено като у нас

Как звучи само - вековна къша. Та се сетих за един разговор. Американче: - Ние имаме стари къщи на 200 години! Ирландчето отговорило: - Нашите най-нови са на толкова години.

Разстояние между къщите е най доброто решение за спокойствието.

тя...стилна ...успешна...велика..прекрасна...Една добра актриса имаща щастието да се роди в САЩ. Всички аритисти станали в САЩ богати и известни , пък и не само там, така да се каже пробили в Холивуд, уауу...дали не са си продали душата на дявола?! Дали не са правили непростими, макар и рафинирани компромиси със себе си, със личният си живот, бивайки вкарвани в клише което трябва да е за пред публиката, защото бизнеса с личният живот на артитсите, също е голямата пара. Прекланяте се пред фалшиви идоли, наложени ви от милаирден бизнес, а не бихте забелязали обикновенна жена героиня, или поне бързо забравихте..направила толкова много за България, за да имаме народ, култура и прочие.... Замислете се.

Винаги им се чудя на западняците защо предпочитат тавани и стени в цвят бяло. Срещал съм го в много държави на запад. На мен това ми е прекалено "болнично". Само споделям мнение ;)

Понеже се интересувам от недвижими имоти влязох да видя снимките. Малко тривиални снимки на къща и много на жената. Жената е хубава, малко прехвалена, къщата изглежда по същия начин. С 8 милиона, ако е инвестиция, може и по-добре, но тя си знае. Вижда се, че печели от препродажбите, оставяйки и името да поработи за цената. Да е жива и здрава.

бялото ти осигурява неутрално платно, върху което да рисуваш с мебели, декорация и цветни акценти. Харесва ми.

Тази специално разби едно семейство, за да си направи нейното. Не бих си и помислила, че мога да градя каквото и да било с женен мъж, но в Холивуд е така, а и не само.

Да я продава, но да не ни занимава. Очевидно е, че използва името си да купува и продава недвижими имоти, както всички малко по-известни в щатите.

то любовта не пита. Връхлита те като тайфун и помита всичко наоколо. животът е непрекъснато преминаване през различни етапи. Всичко има начало и край. Срещаш някого и той те прецаква, не си допадате. Стискате си ръцете и продължаваш напред. Това не е твоят човек, колкото и да се тръшкаш. А и идва една възраст ,когато всичките ти набори са женени.

Първо тая е на 53 и второ отврат на човек му е нужна една стая или втора стая за да е ок

Да ѝ е честит дома. Красив, семпъл, уютен, без много показност и ориенталщина и снобизъм, като някои нашенски богаташи, самозабравили се и обзавели се като в боливуудски сериал. За руските олигарси да не говорим

Какво общо има Holywood с една напълно човешка слабост? Навсякъде по света е едно и също. За нашите русофили и Путин е човек с подобни слабости, развел се за да грабне младото. Та, нека всеки да си е щастлив по своемо. А Джулия е щастливка и неповторима чаровница!

ХАХХАХАХАХАХАХА дето един американес ми вика: Ела да видиш нещо древно... Къща на 120-130 години. Смях древно.............. ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА

За да се прави бизнес се иска компетентност и време. Артистите обикновено нямат и двете - почти никой от тях не е бил особено старателен в училище, а времето им е кът, защото да се направи хубава роля се иска много дълбоко потъване в процеса. Остава им да инвестират парите си в недвижими имоти, ценни метали или портфейлни инвестиции на борсите, основно фондовите. На борсите се напълни с мошеници, търговията с ценни метали си е за специалисти или поне за по-заинтересовани и им остава недвижимите имоти. Не че и там не е много хлъзгаво.

Ами те там всичките са такива. АКо е от преди 100 години е по-добре даже, защото носещата конструкция е дъб, а фасадните дъски са от дугласка ела - на практика и двете не гният. Има шанс даже да е ползвана секвоя, но едва ли. Вида на много от тях е много добър. Също може да звучи странно за много хора, но тока в този квартал е на дървени стълбове, поне две напрежения на тях и с едни висящи по тях трансформатори. Вида на електропреносната мрежа е все едно правена от ученици в час по трудово без надзора на учител.

Завист българска! А?

Като я налазят едни духове от тези стари къщи - нали сте гледали "Паранормални явления" ! УЖАС !