17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В САЩ разликата между масажист(chiropractor) и доктор е колкото между плажовете на България и Гърция. Абе тоя протестант още ли шляпа бос по улиците?

Какъв е пък този и кой го интересуват терзанията му?!?

Браво на това момче! Да учиш медицина е сложно в Америка - ужасно скъпо и трудно е да те приемат, а той е успял. Удивлявам се и на силата да прости на баща си, че не го е искал (без значение какво говори сега Стефан Данаилов, той има навика да изопачава и променя версиите си). Високото духовно ниво, което Влади е достигнал, е причината да не го разбират голяма част от хората. Бих искала да бъда като него, но явно не съм дорасла още.

Мога само да ти кажа,че не си много наред в главата. А тоя Владко го видяхме колко е умен ,когато беше в тъпото предаване БИГ БРАДЪР. И тъй като живея в САЩ много се съмнявам,че тоя учи медицина.

Ай бегай ве, научи баща си да пиши....збогом....

Сбогом се пише със С....не със З..../означава с Бога/

Ограмоти се ти! Това “ збогом” не е случайно и не е грешка, а има своята история!

На сръбски е със З

Вярно.Дъртия комунист като направи милионите вече не ривеш. Едно говорят за пред хората, точно обратното вършат.

от сенката на баща си не мож избега... :-)))

Не го вълнува сянката а наследството дето чакат с майка му:((((

Доста плиткоумни коментари! Симпатичен или не, всеки човек който се стреми да се усъвършенства и намери мястото си в живота, заслужава елементарно уважение. Нито краде, нито е на социални помощи, а личният му живот си е негов проблем. Друг въпрос е, кого освен близките му го интересуват подобни откровения!

Ти и с тях пак си никой. Виж се само.

Ти и с тях си никой! Ако някога завършиш Медицина в САЩ ми се обади! Ще те черпя. Палячо!

94% от приетите в медицинско училище в САЩ стават лекари, щом влезеш не те пускат. Ще те черпя теб човеко, но винаги ще съм палячо.

На всичките комуняги чаветата в САЩ учат. Какво правят там бе? Ще изгният заедно с капитализма. Бегайте у руснация!!!

Винаги съм се чудил,как може да занимавате хората с простотии......толкова ли не можахте да намерите обикновен човек от село,с много по голяма Доброта в търцето и с устрема да живее в тази скапана държава,а занимавате с хората с един лиглю..............СМЕШНИ СТЕ

Бих казала едно браво на сина. Нормално, човешйо интервю. Дано да продължава така..

тъпа къска си ти

Нима не усещаш лъжата и лицемерието, които лъхат от тази платена статия? Или си сляпа и черното ти се струва бяло.

Това момче, ако го интервюират на английски, сигурно няма да звучи чак толкова странно. Баща му-комунде.

Очевидно говорите цял живот само на български и нямате представа какво значи да говориш постоянно на друг език. Нивото на българския му е направо идеално.

Поздравявам те за метаморфозата! Никога не е късно човек да се покае, да осъзнае истини, които идват след 30-годишна възраст и житейски опит в главата на човека като въпроси, терзания, отговори...Да осъзнае, че духът е над тялото, че не се афишира физическото, а че духовното е пътят към щастието, чрез размисъл, страдание, въпроси в нощта и отговори след време, смирение, покаяние и нов хоризонт по различен и нов път към него. Да осъзнае приемствеността между поколенията, ценностите, които са продължителите на живота, да осъзнае, че бащините и майчини завети се предават с векове и пренебрегването им те отвеждат в нищото. Всички тук пишещи имаме деца и имаме проблеми с тях, поне до 35-годишната им възраст, когато започнат да съзнават какво значи да изградиш кариера, авторитет и че трябва да го зачитат, че трябва да са благодарни на родителите си за неща, за които са си мислели, че им се полагат, да благодарят за ценностите и търсенията, летвата в живота, която са получили без да се борят - с рождението си. Да благодарят за генетиката си, но на Бога, защото това не е нито тяхно, нито на родителите усилие. А когато станеш баща и виждаш усилията, лишенията и любовта на майката на детето си - още истини житейски ще осъзнаеш. И трябва да си горд и доволен, ако осъзнаеш грешки в мисленето и действията си преди това, ако се покаеш, смириш и промениш към добро. Това е смисълът на християнството и на живота - растежът духовен. Виждам, че го правиш. Бъди жив и здрав и от Бога закрилян. Достойно е да кажеш на глас вината си и да се промениш. Останалото е лицемерие, бягство, подлост, горделивост, осъдена в 10-те Божи заповеди. Много от светиите са били злодеи, но осъзнали се, покали се, променили се и направили чудеса от доброта за света и народите. Това е достойното. Това осмисля живота ни на земята, където душите ни идват да грешат, да се поправят, да се учат. Ако не се поправиш, то значи си живял напразна. Не си изпълнил мисията на живота си - да еволюираш, да растеш духовно. Влади, нали разбираш, че трябва да прощаваш злостните, жлъчните коментари? Те са на души, които вероятно са на по-ниско ниво на прераждания. На тях , на душите им са нужни още много животи, докато се научат да прощават. Че и да обнадеждават, напътстват с добро.

Прилича на майка си и по външност, и по характер.

Дано наистина да се е променил, но това което направиха с майка му в биг брадър на Стефан от където и да го погледнеш е гнусно и срамно, за едни пари да играеш по гайдата на продуцентите дето вземат милиони докато ти оплюваш баща си за жълти стотински сравнение с тях...

Прощавай, след като вече е простено случилото се от засегналите лица, защо ви е толкова трудно да простите вие които нямате нищо общо със случилото се, нито със засегналите лица?

Добре е все пак да се спомене, че момчето вероятно е било подведено от не дотам уравновесената си майка. Сега звучи другояче, вероятно вече мисли самостоятелно.

И от къде сте сигурен че няма нищо общо с обкръжението на засегнатите????? И кой къде е казал че е простил това, що донесе не малко неприятности на семейството на Стефан... Можеш да прощаваш, но едва ли ще възкресиш наранения...

Това е съсипано дете, години наред дебелия отказва да признае бащинство въпреки бруталната прилика и ген...

Как точно съм съсипан, и как да си помогна?

Даааа, и този и онази на Цонев са пълни недоразумения, наказанието за червените си роднини, защо не учи в Русия, ААА!

тоя пък сега си мисли,че е някой!

прощавай, не исках да кажа че съм някой а просто че ако има нещо добро в мен, то е дошло от родителите ми.

Този изобщо не е в час,толкова несвързани и неадекватни излияния скоро не бях чела!

Владко, лекувай се!!! Остави родителите си на мира!!!

Благодаря, опитвам се да стана човек с Божия помощ и съвети от вас. По какъв начин тормоза родителите сега? Те се радват и всичко е добре между нас.

по някога не искаш да си чуеш гласа на уя. От де намерил Стефчо тая откачалка?

Че ти и с тях си никой.

Така е, благодаря.

Да беше ти дошъл акълът, когато допуснахте онази гнусна история в глупавото шоу, когато обиди Стефан и Мария.

Добре че не сме го гледали.

Така е, грешки след грешки, моля молете се за мен.

Защо ли на комунистите децата учат в САЩ, а не в България? Или пък в Москва? Някой от известните икономисти беше казал, че " В България безработицата ражда безработица!".

А ти докога ще питаш, гиди идолопоклонник такъв?...

Защо пишете за тези комунисти?

Защо няма регистрирани потребители Защото дир-а ги бан-ва и иска само мишоци

Добър ден гардже рошаво, наспа ли се? Вместо да се обаждаш по теми дето са далечни за твоя мироглед стил "Винету" примени към хвалебствия и прослава на своя вожд и пръв ленторезец в територията!

От опит ли знаеш че ги бан-ва, но да ти кажа че никой не е застрахован понеже това са нещата от живота.

Не, ти си никой и с тях! Да е жив и здрав баща ти!

Факт е, никой не съм и на никой не искам да се правя. Жив и здрав да си ти, Баща ми, и всички хора.

И аз съм никой, но не занимавам хората със себе си.

Човек, какъвто и да е, идва ден и поумнява! Ако е човек, разбира се! А Стефан Данаилов го помня от времето, когато бе на годините, на които е сега синът му. Много фриволно се използва думата велик...А за БСП и добрите хора просто дори и не ми се говори...

Имам въпрос: този прилича ли малко на някой от "родителите" си?

Свещеник? Бог да помилва. Приличам на греховен, моли се за мен отче.

мама меси тато носи

В тази розова рубрика, защо не пишете за любовта на миньора, лекаря, кофражиста, архитекта, машниста, войника, учителя, шивача, продавача, чиновника, спортиста, полицая. Все занимания смислени градивни полезни и в полза на хората. Не ни интересува почивката или свободното време на манекени, актьори, продуценти, безделници синове и дъщери на богаташи, властници, еднокнижници. АКО ВИ ТРРЯБВАТ ПАРИ ЗА ДА СЕ ПРЕХРАНВАТЕ ние също ще ви дадем, може да са по-малко, но поне ще сте писали за заслужаващи хора!

Съдейки по невероятната прилика на синето с Ламбо, нищо чудно да са писали точно за любовта на майка му и кофражист някой.

Просто потресаващо прилича на майка, а си това е очевадно освен че е очевидно.

Добре, че кофражиста е добре прикрит иначе тогава наистина щеше да е очевадно на кой прилича.

Браво

Какво да правим ние които не сме деца на известни родители.

ами какво? пишете, гневете се, попържайте, бъдете невъзпитани, какво е това! все за тях! все тях трябва да гледаме и "изучваме"

Къде е бащата, къде отрочето му ...язък за похабеното семе

само не разбрах кой го е обрал ?

баща му е в БСП ... това говори достатъчно за него !

И кво като е в БСП? Нима той го е крил някога това? За разлика от много други той остана верен на тази партия и днес, а тези други даже не си унищожиха партиийните книжки но сега плюят като удавени срещу партията която всъщност ги е създала.

Да, БСП и добри хора е оксиморон, особено като се има предвид какво причиниха на България! Вкл. патериците им, “Б” отборите на лидерите и кукловодите им!

Баща му остана в БСП ,това наистина говори много...Живи и здрави!