Владо Пенев: Станах министър, за да върна морала

Актьорът Владимир Пенев приел да е министър на културата в служебното правителство, за да се опита да върне в общественото пространство понятията морал, чест и достойнство.

Обратно в новината

Коментари - Владо Пенев: Станах министър, за да върна морала | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя зализан тъпанар с този си ход показа,че е гербераст и по този начин отблъсна и малкото останали хора които го харесваха.След тъпанара алкохолик и неграмотник Вежди Рашидов идва това недоразумение което било изиграло хиляди роли.Пълен смешник

Министър "под прикритие"?! Баах ... Егати прикритието ...

явно си много напред с "музиката" щом си правиш извод за човек само от 1 снимка...

както се вижда - добре се е уилил - в очакване на ла-пачката. Това не е сериалче !

Добър актьор е, определено има много позитивно и добро излъчване. Изглежда балансиран и интелигентен човек. Но чак министър? За мен това е по-скоро поредният пример за популизъм - избор на човек, който е популярен и харесван, най-вече заарди сериала "Под прикритие". Все си мисля, че министерският пост изисква и други качества и опит, които той едва ли притежава, като се има предвид опита му досега. От друга страна постът е временен и от него едва ли се очаква кой знае какво. Все пак, пожелавам му успех и да не изневерява на себе си и на стила си - тази прическа не му отива! :)

Да бе, изключително важно е тия дето са в министерството от десетилетия точно те да го "съветват"! Да го награчат и да смятат, че могат да го въртят на малкия си пръст както мамеха Вежди! Владо, изгони доносниците на ДС!!!! Те нямат място до теб!

Berta

ако ще враща морала, да започне чистка. В министерството има подлизурковци, които успяха да сменят вече 10 министър. Явно супер "специалисти".

След погребението на един от стойностните български поети Янко Димов казах на Васко Жеков, че на Вежди Рашидов трябва да му сложат цип на задника, за да го използва по предназначение, а не да говори с него. Васко каза, че Вежди се смята за турчин, а се държи като циганин. Не се крием. Нека Вежди да дойде на среща с нас.

Брато, лъжеш се, ако част от тях са от мафията- най-много да останеш сам и да си загубиш времето.

1. Владо Пенев е невероятно интелигентен, освен това е страхотен човек и изключително работлив... от години се занимава с театър и кино. 2. Майко мила, народ от тъпанари и лумпени... недай си боже да надигнеш глава - вече си лош, гъ*олизач, мръсник и политичеки обвързан!!! 3. НИКОГА, АМА НИКОГА - Владо Пенев не е по какъвто и да е начин заявявал, че има симпатии към ГЕРБ 4. Сигурен съм, че хората пишещи тук - не са гледали НИТО ЕДНО представление не само на Владо Пенев, но и в театъра по принцип!!! 5. Трагедията на тази нация е, че е съставена от профани и селяндури, които не могат да понесат, че има по-умни, по-хубави, по-образовани и по-кадърни хора от тях...

Поздравления! Абсолютна истина!

Абсолютно си прав за съжаление. Хората са озверени и изключително прости , докарани до това състояние целенасочено. На тях им трябва поредния "месия" , супер-цар или супер-пожарникар , но не и интелигентни, работни и доказани хора да ги управляват

А какъв опит има като мениджър, организатор? Учил ли е нещо в тази насока? Бил ли е поне директор на театър или режисьор? За 2-3 месеца на тези постове трябва да се назначат ръководители с опит, а не изявени тесни специалисти, които не са управлявали и будка за вестници! Назначението му е неудачно, а властта очевидно го изкушава.

Като чета повечето коментари до тук се убеждавам, че наистина всеки народ си заслужава управниците! Явно е бил прав Бойко Борисов когато каза, че материалът е калпав. Само че материалът се обиди от истината.Човекът още не е направил каквото и да е, но вие вече го оплюхте. Е как да управляваш успешно с такъв мат'риал? Няма как!

Качественият материал отдавна напусна държавата и останаха само простаците без грам мозък. Уви! И аз мисля да се изнасям ,защото няма смисъл

Да бе! Всички неграмотни, безработни селяни отидоха в чужбина! Да копаят, берат , садят , да сервират, да бършат задници. Това ли е елитът, според тебе? А какво работи напусналият елит - това известно ли ти е? Или само пускаш клишета, защото не можеш да мислиш сам!

Е как ще говорим за връщане на морал, след като ще довършва започнатото от Вежди Рашидов ? Егати безмислиците...

Колко му е да станеш министър.Когато стана Вежди Рашидов каза: Е какво толкова няма да местим Айфеловата кула.

След като Джаро влезе в политиката, защо да не влезе и Попов

Емил Попов стана министър!

Вярно било за червените писачи комедианти - и тук и в БЛИЦ и всички форуми - едно и също ... същите ходят и хвърлят и тоалетна хартия по парламента - просто гениално , направо връх в драматургията !! Ама то на надъханата олигофренска пасмина на Кирил Добрев и Илияна Йотова - толкоз им акъла. "Младата Смяна с интернета " хахахах.

Kalin

Чудно ми как всеки взет от улицата само щото се мяркал в културните среди смята че може да бъде министър.Смешна държава сме.

А дали някой актьор биха го направили министър ако не се е слагал на властимащите? Не го знам Пенев, но прави впечетление,че по-популярните хора на изкуството у нас винаги са се слагали на властта, още от бай Тошово време!

Не смятам, че този човек става за министьр, макар че общо взето ми е симпатичен. Дано останалите министри да са по-адекватно избирани.

Я ПО-КРОТКО С МОРАЛА! ЧЕ КОЙ СИ ТИ? ВСИЧКИ СА БЕЗ МОРАЛ,ТА ТИ ЛИ СЕ НАМЕРИ? АМАН ОТ НАДУТИ ВЪШКИ

ти ако си без морал-това си е за тебе. има все очте хора и с морал, слава богу. морал не се купува, не се продава, а се онаследява и вазпитава! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не политиците, а хора като теб, ало, са причина свестните хора да се махат от българия. хора като теб за които понятието морал е чуждо не заслужават нищо друго освен мизерия. българия ще се оправи тогава когато се отърве от хора като теб

от бързане да се подмаже! Но и неграмотността му не е за изпускане!".

Както беше казал някой: "Егати и държавата, щом този и е министър".

Човекът е добър актьор и изглежда мисли трезво. Дали обаче няма да е обграден от змии, които да го провалят, ще се види с времето. Успех! И не го зализвайте по този мазнишки начин, в "Под прикритие" изглежда далеч по-човешки!

А ТЕБ ЗА КАКВОТО БИВА?! ДА ПИШЕШ ПРОСТОТИИ ПО ФОРУМИТЕ ЛИ?!

Г-н Пенев, думите морал, чест и достоинство нямат и грам общо с партията ГЕРБ, на която вие сте такъв отчаян поддръжник. Имаите го впредвид, моля. И освен това е много притеснително изречението "...да довърша започанотото от Вежди". На мен лично не ми е ясно какво е започвал Вежди, освен нелепия проект Български Лувър.

но пък имат много общо с БСП ДПС АТАКА.... пълен смешник си

Уважаеми(а) ХМ, ти не можеш да пишеш без правописни грешки, а си седнал(а) да пишеш за морала на Пенев, когото едва ли познаваш! Я марш към правописния речник, за да провериш дали "предвид" се пише с "в" отпред. После виж собствения си морал и чак тогава раздавай оценки!

Uspeh!!!

Всички министри трябва да са така!!!

г-н Пенев, желая Ви успех в това начинание. Напълно подкрепям този избор. Вярвам във Вас и съм убеден, че няма да ни излагате, както Вашия предшественик. Успех, стискам палци!

Хм,министър и....морал!

Влади, успех в трудната работа!

ДЖАРО ТРЯБВАШЕ ДА СЛОЖАТ

Пожелавам му да направи добра роля, макар че встъпителната му реплика беше доста нелепа. В интерес на истината, и някои от другите актьори в пиесата "Служебно правителство" се поизцепиха неадекватно ... Да гледат повечко в суфльора ... Нали има такъв? Или няма?

АМА СТИГА БЕ СТИГА ИНТЕРВЮТА..

И къде си тръгнал да го търсиш...Не си в пубертета, като те гледам, та да не си наясно къде и защо отиваш. И най важното с КОГО!

Абе, много драскачи и умници, все нещо не им е тамън, почакайте да видите, а после лейте помия.Познавам новия министър само от телевизията, но му желая успех, намеренията му дано да станат реалност, макар, че няма да му е лесно в жалката ни родна действителност.

Няма да му е лесно в жалката ни родна действителност, ли?! Че той откъде се приземява?

Географ, важно е да се приземяваме на българска земя, никому не е нужно и полезно да си мислим, че всички са маскари, дайте шанс на човека!

Симпатяга е, приличен актьор, но каква е тази зализана прическа?! И актьор на административна длъжност?! Смятам, че не страда от безизвестност!

ДНЕС ВЕЧЕ МИНИСТЪР,А ОТ ДИРА ВСИЧКИ ГО ПОЗНАВАТ МНОГО ДОБРЕ.АМА ВИЕ И ГОСПОД ДА СЛОЖАТ НЯМА ДА ГО ХАРЕСАТЕ.ДАЙТЕ ВИЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДА ВИ ВИДЯ.ЛАЛАДЖИИ!!!!!НЕ СЕ СТЪРПЯХ НА ГНУСНИТЕ ВИ ИСКАЗВАНИЯ.

хахахаха каква изненада те чака само! Ще те оплюят, ще саботират работата ти, а най-накрая ще те изкарат некадърник. Политиката е мръсна работа, особено с БСП в опозиция!

Владо Пенев и морал???? Няма да забравя как играеха с Мартина Вачкова в "Стани богат", за да изкарат пари за неговата дъщеря да кандидатства на запад....., но изкараха само 3 хил. лв., толкова им беше потенциалът. Меркантилен, мързелив, славолюбив, сноб......

Извади си извод за човек от тв предаване ? Класифицираш го само защото не е спечелил пари ? То тогава ти си страшно семпъл матерял. Неграмотна и най-вече родоизменничка с това име. Ето сега и ти си класифицирана посредством поста ти в темата.

човек който нямало да забрави някой как играл в предаване, смях

Тоя се взе за месия само от вчера до днес. След някой друг месец не знам къв ще бъде...

Този е със страшно висока оценка за себе си! На какво основанние? На един сериал? Моля, моля.... Вярно е, че след Летифов всеки един министър на културата ще изглежда по-добре, защото по-голям простак не е имало...

Ако си бе извадил главата от чалготеките и пробвал да се поинтересуваш от театралното ни богатство щеше да знаеш кой е и какво е направил.

Добре, че не са сдали/приели поста с цигара, пура и уиски.

Точно така са го приели/сдали поста, но пропускаш чалгата и елитните проститутки при такива събития.

Министър и морал?????? Няма такова понятие. Официално заплатите им са до 4000 лв., а харчат по 10 000 лв???????????

Абе я си го играйте това театро за морал, чест и достойнство някъде другаде.

Ето поредните боклуци, графомани вече пищят отдолу. Владимир Пенев е изключително образован, разумен и интелигентен човек. Допринесъл е за киното и телевизията в България, повече отколкото анонимните мишоци, които врещят вече... Заради подобни боклуци като долните анонимници в България да си интелектуалец, звучи обидно и жалко... Заслужавате си съдбата чалга боклуци да гниете по вертепите и да се трепете по пътищата като идиоти...

Знам я твоята порода - животно с четри букви, което може да се изпише с четири правописни грешки.

С пет правописни грешки - дума не може да завършва с "ъ".

Много ги видяхме вече такива изключително образовани, разумни и интелигентни, но от общия мед гребат с чирпаци. Жалко, че все още има такива празни кратуни като теб, които им ръкопляскат.

Едва ли знаеш с какво точно е допринесъл за... А ако ВП е интелектуалец, това наистина е обидно!

ПЛУЖЕКА... това е най-значимата владо-пенева роля която напълно го дефинира и идентифицира .... много велик Ъктьор! добре, че стана министерва, че да го забележа.... азис е по известен бе компот безсолен! :)))))

Не се съмнявам, че в твоя жалък живот Азис играе много по-голяма роля със своето творчество от когото и да било друг.... За това си жалък форумен трол, а някои други хора са известни публични личности. ОК?

Още един "моралист"! Бактън вече!

смени прическата

днес на Oрлов Mост от 18 за да покажеш как се протестира морално