Владо Карамазов дари 75 хил. лева на педиатрична болница

Актьорът организира първата си собствена изложба, приходите от която отидоха за здравното заведение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разгледах фотографиите му - ами, добър е! Пожелавам му нови успехи в това поприще и много лично щастие. Човек с такова сърце, ги заслужава.

Поздравления, дано има повече такива хора, с широко сърце !

БЪЛГАРИНЪТ Е НЕБЛАГОДАРЕН! ХЕМ РЕВЕ ЧЕ НЯМА, ХЕМ AKO НЯКОЙ ДАДЕ НEЩO ЩE ГО ОПЛЮЯT. МНОГО ЛОШИ НРАВИ, МНОГО...

От чиста проба любопитство, реших да погледна колко човека са коментирали "суперновината", че Зара била под карантина. Нищо лошо за момичете. Всеки има различни таланти. Ама все пак. Уникална новина и уникално постижение, значимо за всички нас е явно, че цели 80 тиквеника са кликнали на нея и коментирали. Без значение какво е писано. Факт е, че им е хванала окото. Та, какво говори това за нас? Сами си отговорете....

Успял е да вземе пари от тези които имат вместо държавата да го направи.

Добре де, човек, тук става дума за постъпката на актьора. Къде мешаш държавата? Кажи браво за постъпката. Толкова ли е трудно добра дума за някой да се каже, дори когато дарява за благото на хората??!!

Поклон пред този човек! Нека се замислим колко смислени неща можем да направим в краткия живот и с какво ще оставим някаква следа.

Владо,искам да ти кажа само едно: Ти си голям българин.

ШАПКИ ДОЛУ

Един мъдър човек веднъж ми каза: "Човек до 25 учи, до 45 се развива в определена сфера, а след това е длъжен да рабити за благото на обществото". Ако всички следваме това просто правило щяхме да цъфнем. Поклон пред господин Караманов!

В съвремието се учи нон стоп, това са дрънканици.

Става дума за академичното учене. И идеята е, че човек трябва да даде и своя дан за обществото , след като е постигнал успех в личен план. А колко години ще учи, колко ще прави кариера, това всеки сам за себе си го решава. Но да си "самогъзляк" цял живот, това не е за хвалба. И когато някой е надмогнал житейските си нужди и вместо да си купи нов джип или да инвестира в силикона и джуките на някоя плеймейтка, премерно, а е решил да направи едно добро за общото благо, тогава заслужава един поклон до земята. А не да му търсите сметка за парите, за колко е продал снимките и т.н. Защото утре вашите деца може да имат нужда от помощ и именно апаратурата, купена с парите на г-н Карамазов да се окаже решаваща. А ще е хубаво и да разгледате снимките му, защото наистина са уникални и показват око на истински професионалист.

С добра реклама. И неясно как 20 снимки са продадени за 75 хиляди лева. Не, че нещо, ама ….

Това не е ПИК, объркал си се.

Браво на Владо Карамазов, не може само да се краде, трябва да има и такива хора, които дават...

Човекът наистина малко се е въодушевил, но го разбирам, ако беше статия за Златка или плеймейтка, тук щеше да вали от коментари. Браво на Карамазов!

Ами много добре е направил човека. По принцип според мен добрите дела не се правят, за да разберат хората, но в случая дава добър пример и няма нищо общо с тъпите “новини”, с които ни заливат постоянно- коя си сложила цици, коя- джуки и къде е ходила на почивка.

Браво ! Поклонете се на Владо, тъпи български кенефи !

айде малко по- спокойно

А Владо данъци по хонорарите плаща ли?

А ти нещо дари ли? Аман от идиоти като теб в нещастната България.

В Канада за дарения даже ти намаляват данъците.

Не само в Канада, а на всякъде в цивилизования свят. За това и много фирми правят дарения и дават стипендии.

Постъпката на Владимир Карамаозив е прекрасна, но изказвания като вашето са капката катран в меда. На всичко отгоре не сте прав изобщо. Излезе статистика наскоро, която показа, колко много са щедри и даряват българите, с което съм горда и щастлива. Не бъдете такъв грубиян следващия път, защото когато хвърляте кал върху другите, тя пада и върху вас.

А защо не четете статистиките на НАП, за да се убедите как бг актьорчета и певачки не плащат грам данъци ,а после реват за пенсии?? А тяхните хонорари не са колкото вашите заплатки от 1000 лв.