Влиянието на #MeToo става все по-могъщо с началото на новия процес срещу Уайнстийн

Холивуд си отдъхва от чудовището Харви Уайнстийн, но жените в киното все още се борят за права

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с тея жени главни герои бе. Като е главен герой жена жените не ходят да гледат щото мъжете не ходят да гледат, съответно жените трябва да си платят билета сами. А жените не плащат сами сметка ако може да я плати мъжът. Нали режисьорката на новия "Ангелите на Чарли" рева, че филмът не си избил парите щото мъжете не го гледали. Един вид пак патриархията виновна. С женските герои е като с женския спорт, там кинти няма.

На всички червени килими повечето актриси дефилират по полуголи цици, само зърната са покрити, за да са по-вървежни, а после - Въх, искат да ма ибът! А някои почти и чатала си показват. На това му се казва "Кариера вагина".

Проба

нам толкова много жени, които така си оправиха живота и сега си живеят добре. Но в България никоя не се оплаква. Мълчат си да изглеждат умни и работливи, макар да е обществена тайна как са стигнали до това положение. Нито те ще си признаят, нито някой ще ги осъди,

#Me too! #И мен ме таковаха за роля!

Тези всичките неща са чудесни. Единственото кофти е, че холивудските филми вече не стават за гледане. Няма оригинални сценарии, няма запомнящи се изпълнения, няма нищо. Само някакви измислени супергерои и бози, в които трябва задължително да има за всекиго по нещо.

е та какво общо имат тези " координатори" на интимни сцени, тези обсъждания, тези камери с направеното от продуцента? Той не го е правил на кастинга, така че какво снимат? Само дрън дрън. Канил ги е в апартамента, а там новите моралистки не са поставили камери . Освен това холивудските актриси са толкова общи любовници, така че коя за какво го прави не е ясно. Един повече или по-малко - обективно са си все същите парцали. Но сега вече ИЗПРАНИ.

Тоя чичак с маската ли ги е шпорил, за да дава ролите? Не е добре това

Всичко е за пари!!!

Връх на лицемерието - сами му се предлагат (видя се от множество видеа), отиват в стаята му в скъпи хотели и после ауууууу ама то прави секс с нас, ами защо иначе да ви вика в стаята?!? Дори Памела Андерсън каза че всички в бранша са знаели какво и защо става в хотелските стаи...

Аз мисля, че ако някой трябва да съди някого, то това е Вайнщайн, който в продължение на години не е могъл да се изп-ка, без някоя актриса да му скочи на х-я и после да иска роля.