17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Балона се пукна, само вярата остана... А защо с куфарче на Луи Витон, а не с некво руско, от одран сибирски тигър, примерно...

Всичките дават мнение, но сигурно нито един не е излизал от селотУууу....! Простичък народни точка по въпроса!!!

Водянова е красавица а Русия си е дупка.

Много съжалавам за Англосаксонските келеши. НО В ПРИСТАНИЩЕТО НА КРИМ НЯМА ДА ИМА ГОВЕДАРСКИ КОРАБЧЕТА.

Борисов, идете да тропате с крак, да гримасничите, да жестикулирате, на друго мсто,- най - добре отвъд.

Типичен пример за лицемерие. Другарката драпала със зъби и нокти ( макар да знаем, че е използвала други части на тялото ) да се докопа до Запада. И сега седнала да хвали Расия, че и хората на Расия. Ма не се омъжила за алкохолизиран мужик, ами леко така за западен милионер. То и Курнела немож' я накара да прати синчето в Москва, ама иначе е първа любителка на съветския строй

Ама благотворителността й е в Русия, а не за лилавите новодомци на Запада. Къде видя лицемерие? Да не би да харчи бюджетни пари?

Естествено, че ще е за Русия. Бедното селячество в ''прекрасната'' държава има нужда от денги. Че иначе пие течен сапун. Западняците са си добре. И как няма ? Що рускини ги обслужват..Да не е само тая ?!

ти си типичен пример за завистлив селски бивш милиционер пазач на кокошарник у БГ.Кви милионери на запад кви пет лева , на запад останаха само талибани и чалми малко бели пенсионери ,а жената влага милионите си точно в Русия.

смени малко репертоара от рабонтчиско дело другарю милиционер в пенися .Малко си закъснял със запада останал едно пенсионерско малцинстов управлявано от африканци и талибани и Русия която си се развива доста доре .А горките бедни руснаци окупирали всички хотели и вили в Гърция и Итлия точно в момента и няма совободна стая по хотелите -иди живи да ги оплачеш.

Ама че си глупак, бравос. Истински съветофил. Няма и един с поне малко акъл. Какъв аргумент само?! От 140 милиона руснаци, имало и такива, които ходели по хотели... Ами в такъв случай тавариш, България е пребогата. Щото магистралата към Гърция е задръстена. Хората си почиват ..И не само в Гърция. Добре сме значи, започвай да хвалиш баце Боко

дираджийските путинисти яко трият коментари, що така бе, другари?!

На Мундиала, могат да видят пияни и дрогирани англичани.

Е, това е атракция за туземното население. То не е виждало пияни хора. Ама никога...Наистина, простотията съветофилска е безкрайна, Хората са казали, че в къщата на обесен не се говори за въже, тоя тръгнал за пиянство да отваря въпрос ?!

Дмек. Няма да видят нищо ново за новото бъдеще

ами те руснаците си живеят само с едната вяра вече 100г. и все чакат светлото бъдеще......мисля,че с. корея по-бързо ще станат нормални отколкото руснаците......за тях им трябва период поне от 50г. като за начало

Явно много ги разбираш нещата. По коя формула сметна колко години трябват на руснаците? А, на българите ще изчислиш ли? Замисли се само, тази жена е майка на 5 деца, в България по толкова имат само циганите. А, ти продължавай да разсъждаваш за свелото бъдеще.

...майка на 5 деца от колко брака?

Аре да не плачеме на чужд гроб. След 50г може и да не ни има, но руснаците със сигурност ще ги има и можеш да заложиш скормната си заплата че поне част от космическите кораби които ще бродят по слънчевата система, ще бъдат руски. А твоят език и култура ще са вече забравени и само руснаците малко ще напомнят на света че българите някога ги е имало!

ХВАЛА ьовиги!