Войната на Шакира срещу Пике даде нов тласък на музикалната й кариера

С хита "BZRP Music Session Vol.53" тя счупи 14 световни постижения, включени в Книгата на Гинес, планира и нов албум тази година, който ще бъде първият й от 2019 г.

Обратно в новината

Коментари - Войната на Шакира срещу Пике даде нов тласък на музикалната й кариера | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А когато е започнал връзка с нея не се ли е сетил , че съществува огромна възрастова разлика между тях. Може би го е интересувал само факта, че въпросната жена е изключително известна и това носи само бонуси за него. Сега изведнъж много го е грижа за емоционалното състояние на децата му. Повярвахме!

лока лока лока лока - и така 25 години.

Пике е женкар, ако беше постъпил като мъж да и каже в очите какво иска а не да води любовницата си да се въргалят в общото им легло с Шакира можеше и да го разбера но той е малко лекенце и дължи един буркан сладко на Шакира...:)

Хайде, хайде. И двама си имат пари в излишък. Шакира какво точно е очаквала? Гони 50-те. Ами нормално е Пике да се оглежда за "агнешко". Да го беше оставила да се налудува 15-на годинки и това е. Ама то се почнаха драми, то се почнаха истерии. Ами аз съм се будил до 45 годишна /не се гордея с това/. Еротичния заряд е на букова талпа.

Будил се до 45 годишна и не се гордеел. Ами и тя сигурно не, а ти на колко си бе ждрольо, пишеш като дъртак за всеки случай?!Мъжете в кенефа масово сте грозни и дебели прошляци, които на дори 30 са напълно имотентни и дебели, но пълни с претенции. Аман от форумни комплексари

Хайде, хайде. Нямаме претенции. Живеем си живота, едничък ни е. Ама е кофти като застаряващи лелки ни вземат за собственост. Било каквото било, кому са нужни тия климактерични драми? :)

А когато е започнал връзка с нея не се ли е сетил , че съществува огромна възрастова разлика между тях. Може би го е интересувал само факта, че въпросната жена е изключително известна и това носи само бонуси за него.

Бас държа, че на никоя не си притрябвал за собственост. Поредният комплексар, стар, беден и грозен избиващ комплекси анонимно в нета!

Жерар сигурно е избягал от тая злобна путка по причина..

Природа! Застаряваща жена иска жребец в разцвета на силите си!?!? Природно е не осъществимо ( освен педала Макрон и баба му)

Тоя мръсник ще духа тапетите

Такива като Шакира сами са си виновни! Омъжват се не по любов, а за пари и си мислят, че са си "уредили живота". В действителност става обратното - реално те са тези, които са излъгани и след някоя друга година се появява друга по-млада и по-красива. Каквото си надробите-такова ще сърбате. Не е чак толкова трудно да се прецени един човек, особено като си живял с него няколко месеца или година, преди да вземеш решение да се обвържеш с брак.

То в случая не е много ясно, кой се е оженил по сметка. Тя е много по-богата и по-известна от него. И му финансираше неуспешните бизнес начинания.

И тя се предаде и егоцентризмът надделя...

на таз Шакира, путката и за кур умира.

Не знам какво е счупила, но май е с изтекла виза.

Пике не ти е собственост, ма бабо! Не те ще и това е. Гледай си там менопаузата и яж соя.

Чуои рекорди, печели като за световно..но някои кат теб и кат млади и кат стари все ще са си прости цървули.

аз съм жена на 43 и на мен да ми дойде млад левент на 23 ще се вдетиня и ще се освежа, защото не са се сблъсквали с проблеми младите. Ше стана щастлива, весела с розова кожа, просто се подмладяваш, въпроса е до кога, до кога ще издържите, защото проблемите си идват така или иначе. Та смисъл моето мнение е не се развеждайте бе хора,няма смисъл. Поне с мъжете или жените сте си свикнали и не е нужно да се натоварваш да си все красив. Сега при патологии развода е задължителен, но иначе НЕ

Браво жено. Красота е до време, ама акъла и взаимното уважение за цял живот

Готина жена е ,но да вземе вече да си намери ново гадже.

бабката да си намери ново хоби. След 30 години и повече дтаж в клатенето, вече е толкквоа амортизирана, че прилича на стара Чайка курдисана на трупчета в някоя автоморга.

Ти да не си сбъркал образа в огледалото дет виждаш всяка заран?

Малее какво си написал....баба си ти.....аз съм на 36 и по улиците само се заглеждат

и тая брамчилка излезе доста тъпа подка :)

Никой не ти е виновен, че не разбираш текста, а песента на "тъпата подка" вече ѝ е спечелила 2,5 милиона долара.

И какво? Искаш да кажеш, че ако това фучащо от гняв бабе не пееше за Пике нямапе да продаде песен за шепа долари? че нали е една от най-известните уж!

Тази история не е за Клара и Пике, а за много случаи в живота на хората. Разказала е забавно и увлекателно нещо, което се е случвало на стотици семейства.

става въпрос за пари а за престиж :)

Ще му пръдне на уя

Нов тласък, надолу