17-11-2017 20-11-2018

Коментари

капки не знаят ли, че има български оперни и оперетни любими певци и дори световно известни, та само ни пробутват Лучано и Монсерат.

Грозно и грубовато с проблеми с очите, бащата е прост грандоман некадърен.

Прилича на баща си повече отколкото на майка си! Покрай журирането в Като две капки ... си промених изцяло мнението за него. Арогантен, простоват пуяк!

Хубаво е момичето,дано е и талантливо,че последните години няма красиви и талантливи актриси у нас.Само някакви дървета,че и грозновати.От кога чакам да се появи новата Невена Коканова,но няма и няма.

Да е жива и здрава прекрасната Алена! Ако има и половината от таланта на баща си, ще бъде от най-добрите ни актриси! Юлиан Вергов гледах напоследък в "Class", "Бащата", "Богът на касапницата", "Идеалният мъж"... Той е талантлив раборохолик, а аз верен театрохолик:)

Татиното, маминото, чичовото, лелиното, поредната готова актриса или водеща, или нещо в телевизията, непрекъснато ги набутват, страдат от липса на внимание, от страна на обществото, като че ли, онзи ден В БТВ един друг беше с дъщеря си, абе нарциси, на хората не им пука кои сте, какви сте, вие само трябва да играете, в кино, театър, сериали, но и това не можете!

Просто е грозна. Но се напъва...покрай бащата, ако може да я забележат.

Пижка.

Хубаво дете! Дано има късмет в живота!!!

А на мен ми е много интересно как кара скейтборд с къса пола- клипче, моля!

А на мен ми е интересно как ти избива зъбите със същия скейтборд.

Един от най-добрите актьори. Много красива и естествена дъщеря. Да те радва дълго време!

Сладка дебеланка.

Много хубаво лице има!

крава

Много хубави деца в тази държава бе, жива и здрава да е, а с тези родители ще е свестен човек, успех.

грозна и кривогледа. Бащата е самовлюбен и посредствен, Майката набутвана без нужната квалификация и компетенция да меринджейства с връзки. Много, много "добър" генофонд за "свестен" човек.

Майката не я знам,но той определено е самовлюбен и посредствен!

Да е жива и здрава!

Big Deal

Ако съм много, много пиян става, но само за веднъж и "аре, чао".

Аман от децата на нескопосаните съвременни актьорчета! Тази има много мъжествен фейс и е леко долбисъраунд в очите, но пак я пробутват.

Аман от ексхибиционисти....Симатичен ми е Юлиан макар че не мисля че е от най-добрите артисти...като цяло може да играе определени персонажи и дотам...та се чудя какъв е тоя нистов зор да си прави реклама на себе си ли на детето ли си с това постоянно показване и перчене в интернет...жалко имах по високо мнение за него...инак голям мъжкар се изкарва а клечи с тетките в интернет да се перчи ...

Моля,Аленче не ставай актриса, певица или Инстаграм инфлуенсърка/лигла...имам предложение: Мед.сестра, учител по БЕЛ

Кой където го влече! Нали знаеш от некадърни мед сестри какви резултати се получават? Всеки трябва да следва собственото си усещание и да развива това, което му е заложено като талант. Това не включа следване на съвети от анонимни потребители като теб.

Кате,имам препоръка да преосмислиш това, което си ми отговорила.