Всичко, което сте мислили, че знаете за Марлон Брандо, е лъжа

Зад затворени врати и поразен от мъка, параноя и съмнения, това е тайният живот на Марлон Брандо според собствените му думи

Обратно в новината

Коментари - Всичко, което сте мислили, че знаете за Марлон Брандо, е лъжа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мàрлон Брàндо, а не Марлòн Брандò, доколкото знам той не е французин.

САЩ е боклук и Бака с Помия....ВРАГОВЕТЕ им обикалят по улиците, а НЕ на границите на САЩ... Трябва да има вътрешна война да изгонят всякакви араби, негри и китайци...

Повечето от тези холивудски ''актьори'' и ''актриси'' са толкова надценени, че няма и накъде. Повечето са избирани по външен вид. Жените са брантии, а мъжете - обратни или би (като Брандо), Получаваш ролята , ако умееш да правиш хубави вувузели.

Ти ли си, бе?

Или е Блатечки, или Рачков, а може и Шопов да е ...

Знам, че умря дебел и гнуен. И това ли е лъжа? Знам, че двамата с Бертолучи се наговорили той да опъне Мария Шнайдер анално без да и кажат. Брандо импровизира, като преди това и навира краве масло в анала за смазка. След това Шнайдер превъртя. Стана наркоманка, алкохоличка и се ожени за жена.

Ако Мичето беше "изнасилена" , дори метално, на камера в сцена от "Последно танго в Париж", така се казва филмът, тя щеше хиляди пъти да осъди Брандо и Бертолучи. Питай Муртиилийца, това се нарича ЕТЮД от сцена на филм. Иначе Дарина Павлова трябваше да осъди Рангел Вълчанов че я накарал гола да се снима в "А сега накъде".

Защо ли никой не си спомня, че само за да направи безплатен анален секс с невероятно красивата и прекалено наивна Мария Ш... в "Последното танго в Париж" той заедно с Бертолучи я излъгва да се съгласи!? Излъгват я, че аналният секс е бил включен в сценария!!! След като научава, че е била излъгана М...Ш... се пропива и отдава на наркотици.Животът й е бил съсипан заради первезията на Марлон Брандо и Бертолучи, а филмът дърго време е бил забранен за показване именно заради тази лъжа.

Глупости!

. Сцената,за която говориш -с маслото и изнасилването, не е била включена в сценария първоначално , на Брандо му е дошла "творческото просветление" да я включи в последния момент . Шнайдер се е дърпала , но те са я навили. Но не е била изнасилена наистина, било си е актьорска сцена без проникавне. Драмата на Шнайдер е , че тя се почувствла унизена от сцената и се е разревала дори на сета, а те вместо да прекратят сцената,като са видли, че е разстроена, са се кефили на натуралния ефект от реакцията ѝ Но изнасилване с проникване и такива глупости не е имало. Шнайдер казва че се се е почувствала изнасилена наистина, а не че е била изнасилена-

ти учудения си един болен мозък първо незнам ти присъствал ли си на сета, че знаеш подобни легенди и измислици розовите сънища на някой си второ Марлон Брандо е най-голямата филмова звезда тогава с хиляди актриси дето не вгза а във всички дупки ще му дават и за още ще искат трето как си предстаяш сексуален акт на снимачната площадка, трябва да си много тъп да си помислиш че е истински и брандо ще й го навре пред 20 човека снимачен персонал, ама доста тъп трябва да си четвърто проблемите на въпросната актриса СЪС СИГУРНОСТ ще са от измислената от теб история че да се пропие и наркоманизира, да други проблеми в живота тя не е имала пето , дори да се е разплакала на сета, ти изобщо гледал ли си филма осъзнаваш ли думите които се изрекоха по време на сцената колко по травмиращи са от "акта" или си гледал като разгонен пес , без да чуваш за какво става дума, че от раждането семейството го лъже и т.н. и т.н. Тва не си го проумял 100%. шесто - ако наистина имаше "акт" как тая ще завърши филма с още доста провокативни секс сцени и сцени на чикибойство направени от нея, нещо не ти се връзва тъпата теория седмо и последно - Марлон Брандо е доказал хиляди пъти че е мислещ, състрадателен човек на който не му пука от славата. Такъв човек е много над това да си прави дребни сметчици да "ебне" някаква която и без това му се разкарва половин филм гола и във всякакви пози я оправя.

да е мразен от българите. Той е бил защитник на различните хора. Помагал е на чернокожи, дори е имал връзка с чернокожа. Живял е в Китайски квартал и на Оскарите пуска една индианка да говори пред елита.. Та..всички тези неща които описах отблъсква българския расист. Те затова само му се кефят на филмите, понеже българина не понася хора които не са расисти. Защо триете бе Дир. Истината не ви допада ли?

...

Са неудачници, наркомани, отрепки. Всички успешни хора са постоянно обзети от съмнения, депресии и т.н. Това е нормално, това е цената на успеха. Няма нужда да се интересуваме от личния им живот, а от това, което са създали.

Личният живот на артистите е извън интереса на филмоманите. Каквото и да се напише за Брандо, ще бъде недостатъчно. Преживе той се превърна в Легенда. И на малката сцена и на големият екран. Той е от малкото артисти, които не играят себе си а различни в психологически план образи. Нарича се талант.

учи жените да не казват истината толкова често...