Втора актриса обвини Жерар Депардийо в сексуално насилие

Елен Дарас твърди, че я е изнасилвал на снимачната площадка през 2008 година

Обратно в новината

Коментари - Втора актриса обвини Жерар Депардийо в сексуално насилие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МАКСИМ КАРАКАШ има любовница на годините на сина си, който го е изпратил в чужбина. Жена му на работа на държавната софра и сама се издържа. Другите мъже си гледат семействата, а Максим се грижи за любовницата.

Всички които са набедени са милионери.Нята нито един набеден от гето независимо къде по света.Златна да беше а не разклякана гноясала смрадлика пак неструва няколко милиона.

Просто споделя спомени жената....

Опипал не е същото като изнасилил.

Този нали стана руски поданик а руснаците са такива

Ми ще изнасилва я, така правят истинските мъже, пардон руснаците. Нали на запад били джендъри, ето Депардийо избяга в Русия, защо избяга- да не плаща данъци. Не плащаш данъци, изнасилваш - атова отиваш там, за какво друго. Е - може да те бутнат от високо, самокатастрофират или да се самоотровиш неволно, но това са рисковете на професията. Имаме избор - или джендъри или истински мъже-руснаци, турци и друга пасмина подобна. А малки жълт човек от Изток спокойно си чака да му се разчисти терена. Нали така е казал Лао Дзъ.

И тази неуспяла пачавретина е решила да става богата на чужд гръб. И някак всички се присещат десетилетия след “ изнасилването” след като всякакъв вид доказателства са изчезнали. Освен това по някаква странна случайност все богати хора биват съдени как па една не се присети 25 години по-късно че бай Киро охраната на паркинга в Лидъл я е изнасилил. Па да земе да го осъди за 10 милиона щот кикирицата и била на водоравно и е много специална. Това не са хора а биологичен отпадък.