Боги и Сани заедно на море

Финалистите в "X Factor" Боги и Сани публикуваха обща снимка, с която обявяват на своите фенове, че заминават заедно на море.

Обратно в новината

Коментари - Боги и Сани заедно на море | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз много ги харесвам и двамата ми бяха фаворити. Успехи

'Рафи, Боги, Сани и Ангел и Моисей са сред най-търсените млади звезди в момента, припомнят от link" Мерси че ми припомнихте, че бях забравил... ако не ми бехте казали, щях да се лутам в живота без цел, и да умра в мизерия и неведение... спасихте ми живота...

juju

Ужасно е! Тези жени не знаят мярка. А майка му на това дете къде мисли, че го праща с тая кака? Той трябва да седне на д...то си и да учи, да учи. А не да се мисли за някой си.

този малкия пикльо е голяма антипатия, лигава история отсекъде

И сега ще стане като в онзи виц:Боги,пита Сани, от къде имаш такива хубави мигли на очите.Ами като малък, казва Боги,много съм плакал и затова са такива.Е-е-е-х,мисли си Сани, ами да беше и пишкал повече като малък,цена нямаше да имаш.

Вече знам защо се харесва чалгата, ба си тъпотийти !!! Ха ха ха

Това ми бие на педофилия...

Май да. Сега модерно

Радвам се за талантливото момче,сега и каката ще му разкрие някои тайни на ,,вокалната"техника.;)

Искаме Стела!

Какво значи "на своите фенове"? Като знам на какъв почит са подобни измислени звезди, то сигурно говорят за майка си, баща си и баба си..

Вярно си Мунчо. Думичката "почит" е от женски род - каква почит. Чувал ли си някога?

Е сега вече на тоя глупчо ще му "избият хайвера" до последната капчица.

То туй Сани голема мъжемелачка бе.Тя е известна повече с хвалбите си с кой е спала.Сега се е насочила към подрастващи момченца.

Глупости говориш!