Явленията, които белязаха Инстаграм през 2018-а

Южнокорейска момчешка банда и релаксиращи видеоклипове завладяха социалните мрежи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз много ги харесвам,гледам и слушам.Танцуват и пеят страхотно.Наистина са много нежни и гримирани като за нашите разбирания,но са супер! На годините на моите деца са-22-26г.,но не им личи.Покрай тях научих толкова много неща за Южна Корея,а миналата седмица от "Стани богат"научих,че тяхната раса нямала телесна миризма....и толкова много им завиждам за това.Текстовете на песните им са страхотни/гледам превода им/,въобще вече половин година ги следя,а съм на 55 години.

Нямат миризма ли? Имат. А ти вземи се полекувай, малко живот и труд на открито, къпи се и може и да разбереш, че телесната миризма е хубаво нещо. Миризмата на вкиснало не е хубава, но то не идва от тялото...

Китайчетата приличат повече на момичета, но няма значение.

Браво, че ми изтрихте коректното мнение. Ми стойте си ПРАЗНИ. Намяте и 50 човека посетители. Чао!

Да, голям феномен са тия женоподобни младежи, извращението е пълно. 16 г. ми племенница се захласва по тях! Кажете после какво мъжле ще си избере тя в живота и какво може да очаква от такова?

Тия "женоподобни младежи" могат да те купят, да те продадат и после пак да те купят и пак ще им останат пари да си купят кърпички, че да си попиват сълзите, докат ти четат мнението :D

За другите не бери грижа, теб вече са те купили.

Лоле, тия младежи нямат нищо. Всичко прибират продуцентите и цялата армия от кърлежи покрай тях. След някоя година системата ще ги изплюе, и ако не свършат от овърдоза, няма никой да чуе нищо за тях.

Освен това те са си вече "на възраст", нищо че го докарват на момиченца. Отиват към 25-26 годишни. Точно това е извратеното, мъже, които се изживяват като тийнейджърки. По-нежни от Кристиян Костов като беше на 16.