Коментари - Това яйце счупи рекорд в Инстаграм, Кайли Дженър се закани да го детронира | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живото доказателство, колко много малоумие има по този свят:)))!!! Би било интересно, ако сега анонимникът сложи и една снимка на кокошката, която е снесла това яйце, за да преброи(за пореден път), колко ще са тъпаците този път,... може даже да има, и нов рекорд, кой знае, тя, простотията си е вечна:)))!!!

Тая се е ядосала, че яйцето е по-умно от нея...

Ем същото като преди години стартъпа картофената салата , малоумна работа.

Кифленски неволи :-)

Изтрих си инстаграм. Не пропуснах нищо.

Тъпотии... Ей затова гасне държавата... Защото това са ви новините... Кой разбрал - разбрал....

Живеем в епохата на малоумниците....

Това показва колко хората са изпростели и затъпели тотално с тези @-социални мрежи!

Така е, в тъпанарската реалност на интернет света

Страшно, 25 млн идиоти нямащи какво да правят поставят рекорд по лайкове!

Кой е пръви Кайли дженър или яйцето?

Поредно доказателство в какъв изкуфял свят вече жевеем. Рекламата може да направят едно яйце по харесвано iот Джаконда. Правете си сметка, в тази връзка, колко сме манипулируеми с фейк нюз.

изводът е страхотен...хаааа. приветствам човека с яйцето...;).умен човек.а тези дженър ще изтекат и от кухненската чешма вече...

Празни деяния на празни люде...

:) Кокошка снесла огромно яйце тежащо 4.5 кг. Репортер на медии взема интервюта "на терен" с кокошката и петела: Репортер: - Как постигнахте този рекорд? Кокошката: - Тайна, не коментирам! Репортер: - Какви са вашите бъдещи планове? Кокошката: - Да снеса яйце с тегло 6.5 кг! Репортер: - Как постигнахте този рекорд? Петелът: - Тайна, не коментирам! Репортер: - Какви са вашите бъдещи планове? Петелът: - Да счупя главата на щрауса!

"Най-голямата заплаха на интернет, не е, че ще следи потребителите си и ще събира информаця за тях. Най-голямата заплаха на интернет, ще е че той ще позволи създаването на безброй разсейващи информации(distractions), които ще обезсмислят за обикновения потребител достъпа до достоверна информация." Ха сега, деца кажете, де са ви...

Е, браво, ама вие това сега ли го разбрахте? Добре, че беше яйцето иначе дира примерно е пълен със 100% качествена, достоверна, неразсейваща информация, ама това яйце развали работата.

Идиоти от цял свят - обединявайте се...

Празни дела на празни хора....

И какъв е извода? Че Кайли Дженър е кокошка...

аз си помислих, че ще прави нещо с това яйце и то няма да е омлет

Яйцето вече има 30 милиона харесвания

Сестрите Кардашиян/Дженър пикаят ли газ сега? Разболяха ли се от безсъние? Какъв ще е отговорът им?! Как ще затапят яйцето??? Само в толкова прост свят такива могат да бъдат милионерки.

на инстаграма има Роналдо. далеч по-смислено първо място, като сте почнали с рекордите.

- сори за правоп. грешка.

колко е и изпаднало човечеството. На фона на това,че сме на път с бърза скорост да унищожим Планетата и не можем да се справим или не искаме с пластмасовия отпадък тази новина е СЕН ЗА ЦИ Я! И не само това- някаква перната се заканила да се бори за първенството...