Анонимна снимка на обикновено яйце от кокошка на бял фон постави рекорд в Инстаграм с 25 милиона харесвания.

Вижте снимки на Кайли >>

Фотосът пожъна неочакван успех само за 10 дни, като подобри предишното постижение, поставено с новороденото бебе на Кайли Дженър, набрало 18 милиона одобрения.

Авторът на поста се оказа анонимен, като той специално създаде акаунта за яйцето световен рекордьор. В придружаващия снимката текст потребителят призова на 4 януари хората да му помогнат за поставяне на световен рекорд по лайкове в Инстаграм.

Отначало харесванията се точели мъчително. Но след като яйцето се появи в много медии, лайковете скочиха драстично, докато достигнат рекордните 25 милиона. Авторът на снимката не издаде своята самоличност. Той се представи като кокошката Хенриета от Великобритания, а яйцето си кръсти Юджийн.

Кайли Дженър не се примири с отнетия й рекорд за най-много харесвания в Инстаграм и призова последователите си да й помогнат отново да стане първа.

Снимка от миналия февруари, съобщаваща за раждането на дъщерята на Кайли Дженър, беше най-харесваната в социалната мрежа с 18 милиона одобрения. Тя обаче отстъпи първото място на анонимна снимка на обикновено яйце от кокошка, която набра 25 милиона харесвания само за 10 дена след кампания да бъде подобрен рекордът на риалити звездата.

Кайли Дженър не се стресна и разпространи фотография как чупи подобно яйце. Фенове на яйцето също посещават снимката-рекордьор на Кайли Дженър, на която новородената Сторми държи палеца й.