"Юнивърсъл мюзик" преустанови промотирането на "Рамщайн" заради скандала с Линдеман

"Изпитваме най-голямо уважение към жените, които толкова смело говориха публично по този въпрос", казват от лейбъла

Обратно в новината

Коментари - "Юнивърсъл мюзик" преустанови промотирането на "Рамщайн" заради скандала с Линдеман | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно някой ги е накиснал за да стане известен...

Тая работа си стана бизнес !! Топиш някои известен и си оправяш живота:D !! И вече си виновен до доказване на противното :D И със този е така вече е заклеймен !!

След концерти??? Всеки нормален гледал някога в живота си двечасов концерт на Рамщайн едва ли си мисли, че тия пичове могат да мръднат след концерт.

То стана вече са не може да прави човек секс с непозната...

Je suis Rammstein.

Не е насилен от никого тоя грозен боклук. Самата тя го каза, че не е пипана от фронтмена!!!!!!!! Проверявайте си информацията, Дир

За какво врещи тогава?! Да я споменават редом с него...

Е затова врещи - защото не я е....

Айде пак глупости!!! А бе как не са се оплакали веднага в "демократичната" полиция в Европейска страна, а чак сега.!? Пак без доказателства!!!

Ами тя се е оплакала на следващия ден в полицията в Литва, че са й сипали дрога в питието и нищо не помни и че сигурно са я опрашили , щото имала синини, пратили ѝ линейка с медици , прегледали я , не открили наркотици в кръвта, и латвийските полиция и медици съответно , са я отсвирили.

Никога повече румщайн,жалки изнасилвачи!! Съд затвор..

Къде видя изнасилване... и тя чела недочела

Интересно тези момичета с какви очаквания са се явили на тези партита? За пица и безалкохолно ли?

Не бе! Мислили са си, че са адски специални за да бъдат избрани.

Ся щи обяним щото не си ходила на концерт на въпросните. За маркетингови цели на концертите си Рамщайн, имат нещо наречено "raw zero", тоест маркетинговият им екип прави кастинг от фенки , които имат привилегията да са директно пред сцената , отделени от общата тълпа на концертите, нещо като ВИП места за концерта. Та кастинг екипа се свързва с момичетата и им предлагат да са част от raw zero, обясняват им каква е програмата, обясняват им също , че ако приемат , трябва да публикуват в социалните мрежи снимки и тн. Та тези въпросните подбрани фенки, също като част от пакета , могат да присъстват на парти преди концерта с бандата, и после след концерта им се дава възможност ако искат да придружат бандата на афтър парти в хотела или клуба или там където ще купонясват, но им се обяснява , че мога и да откажат , тоест не са задължени и не поемат никакъв ангажимент. Та тази въпросната е била точно част от тези подбрани фенки.

Ти част от този маркетингов екип ли си, та си така добре запознат с детайлите?

Не не съм, но съм запознат, щото ходя на концертите им и познавам мацки, които са били част от raw zero.

Тоцко, фенка съм на Рамщайн, споко, лаф да има, на 12.07. съм на концерт на Рамщайн в Унгария и се надявам да не го cancelled. Дано и други дойдат, засега още има билети за 11.07. и 12.07. Няма да съм отпред, не че искам изобщо, готино да става. Дано Тил се възползва от ситуацията и си напълни стадионите.

Либералните глобалисти, феминисти и джендър проповедници се превърнаха в глутници побеснели кучета. Време е хората да извадят гьостериицте. И да удрят по запенените муцуни, докато псетата спрат да мърдат.

Коректност, всеобхватна и безкрайна коректност! А тези невинни дами какво са търсели на партитата след концертите на "Рамщайн". Аз като млад, не ходех на селска дискотека ако не ми се ядеше бой.

"Universal представлява музикалните записи и издателската дейност на "Рамщайн", но не и концертите или мърчандайзинга". Хайде сега на концерт, в някои държави има още непродадени билети, на Линдеман може и услуга да му направят накрая.

Големите музиканти се познават по концертите им. А Rammstein са именно концертни изпълнители. Да бъдеш на концерт на Rammstein е събитие и преживяване. Затова публиката ще продължава да препълва стадионите с концерти на Rammstein. Днес поне 3 поколения са фенове на Rammstein.

Некой да даде на Тил телефона на Джони да обменат опит, а и визитката на адвокатката му .

А от "лейбъла" отнесоха ли се с разбиране и уважение към стотиците набедени мъже от тази епидемия от златотърсачки.?От "лейбъла" провериха ли истинността на нападките ?Обърнаха ли внимание ,че всяка сълзлива история е добре гарнирана с искове за едни милиони обезщетение?

Ако Линдеман беше педерас никой нямаше да му прави забележки за партитата

ДОЙЧЕРСКИЯТ език на пеене на Rammstein побърква "глобалистите"- колективните Морксисти на Байдън. Живея 25 г в САЩ, Rammstein са ми любимата група от 2000г, но до днес не съм видял в САЩ не изпълнение на Rammstein по ТВ или радиоканал, името на групата никога не е споменато. Геният на Висшата мода ГАЛИАНО, преди 15-тина години изрече истина: Зад всеки проблем по света стои човек с "характерен" нос. Не го спаси факта, че бе виден гей. Името му бе изчагъртано буквално от всякакви модни прояви.

Само потвърждавам думите би. И аз от 20+ години са м САЩ. Нито по радио, нито по сателитно радио съм чул техни песни. Имам лого на Рамщайн, вместо преден номер (BG символа ми е отзад) и комшията ми американец, с малка рок група, малко звукозаписно студио и рокман, ме попита какъв е този кръст. Казах му, че е Рамщаин бандата. Изгледаме учудено. Поизкълчих си малко езика, белким ме разбере, но никакъв успех. Тогава ми казах за Ду Хас и изтънаниках. Явно тананикането беше по-зле и от произношението ....

ще се опитат да запазят хегемонията си джендърите мазни.

продължава. Очаквайте и във вашият дом ...