За бирата и хората или кой е г-н Хопс

Един от създателите на първата пивоварна в Ловеч ексклузивно пред Dir.bg

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво и успех!

Успех Павка! Страхотно начинание!

Браво момчета! Успех!

Това е друга бира...пивам си, но с тая подагра доктора не дава!

Наздраве!

БРАВО !!! Успех в бизнеса момчета! Наздраве на всички бираджий !!!!!

Дръжте на качеството, другото ще си дойде на място с времето !!! Бири - многооога, но хубавите и качествените са МАЛКооо!!!

Успех, Павка!

Наблегнете на малца, полезен е за кръвоносните съдове, ако не прекалявате. Една бира на ден или без бира, защото с една обикновенно не може.

Браво!!!

Не ми се чете толкова дълга статия. Но за бирата трябва да се знае, че е бъкана с тип женски хормони. А другото е биреното шкембе. И да не се подценява алкохола, който си е вреден.

Браво, пичуи! Ще го пробвам този г-н Хопс при първа възможност (тука г-жа Хопс се връзва по-добре май :) Между другото Мелтум е падежна форма на Мелта, а Президиум не е име, а просто термин за вид римско военно укрепление ;)

А подготвили ли са 4 тона бира за…. нал' се сещате.

Стартирали са добре. Дано успеят с разрастването на фирмата - обем на производство, дистрибуция, договори. Да идват към морето, че да я пием. Щото големите компании ще се опитат да ги задушат, ако им дърпат от пазара. Така че, наздраве и чакаме Господина.

Супер сте ! Смело напред ! Пожелания за много късмет и успехи !

Ей такива новини пускайте - пичовски написани,с чувство за хумор и най-вече - без мрънкане и философствания!

Браво! Браво на момчето! Ето такива ще оправят държавата - позитивни хора, с енергия, предприемчиви и с добър вкус! Успех и наздраве с една хубава IPA!

Браво! Успех! Наздраве ;-)