17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Става.

Много неприятна, с неприятно излъчване, прилича на изсъхнала плоска жаба, минала каруца върху нея. Не е ясно кой я бута и пробутва, но да вземе да спре. А и похвалните коментари под статията искрено ме разсмяха.

А гроздето, кисело, а? Облиза се, като котарак, удари една злобарка и няма!

Кой и защо я лансира, не зная. Не ме впечатлява. Нито като актриса, нито като жена ( остави преди години сина си да живее с бившия й, щото нямала време, понеже е актриса?!!! )Нейни думи от някогашно интервю. Как да я уважавам? Симпатична е, но дотам.

И аз това точно написах. Явно някой я пробутва, иначе няма обяснение. Дори и никой не се напъва да пише коментари. Б Така става с безинтересните поръчкови пачи.

Невероятно обаятелна , красива и много привлекателна жена с излъчване и много заразителна енергия - РЯДКО вече се срещат подобни жени !!!!

Ти нормален ли си? Я си пий лекарствата и иди на очен тест. Или ако не помогне да преодолееш екзалтацията си, запиши се на курс по естетика, да ти коригират критериите.

Такива модели не се произвеждат вече. Поточната линия я замениха с дебелогъзи, късокраки, дебелоглезенести селски брадви, надути с каквото може да се докопа и потопени в бидони грим.

За жена наближаваща 50-те изглежда добре. Дано и след тях продължи да се поддържа.

Изглежда много добре!

Таа снимка дълго не мож да остани чиста.

Всеки, който я е виждал на живо и без грим много добре знае как изглежда. Симпатична мацка, харесвам я, но хайде стига измислени суперлативи. Спряло било времето, дрън-дрън..

Сме я. Невзразчна, с зле направени криви силиконови цици

Са гени.

Страхотна жена! Направо съм влюбен в нея!!!

прекрасна е

съм прекрасен....колко да си приготвя? Каква е тарифата?

На 60 времето само изглежда спряло

може да изяде родъ

Много красива жена !!

Янчето си е милф няма какво да говорим.

Охххххх ... ако и бях син на тая, щях да я чукам всеки ден по 2 пъти !!!

..уникална простотия си написал...

За такива като теб има клинични отделения и специални инжекции.

Яна Маринова - тялото! Пуска всички миски в малкия си джоб.

Страхотна!