За първи път трансджендър спечели конкурс за красота в САЩ

27-годишната Каталуна Хенрикес триумфира в надпреварата Мис Невада

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-красивата жена е... бивш мъж... какво ти равноправие ...:-(

Тези не бяха ли някакъв отделен пол? Защо не си се състезава тогава със своите, а се ръга при жените? Утре може да иска да е в женски баскетболен отбор…

Не мога да ви разбера. Хем хулите транса, хем всичките изкате да го отзад и се сърдите, като не ви дават? Е не знам, кой е по-обратен!

Абсолютна гнусарщина, колената му личат от 5 км че са гадни дебели мъжки колена.

Оф, голямата драма. Конкурс за красота... Ако целта на едно момиче е да се хареса на всички, то си има име за тая работа. Една жена може да я харесва група хора около възрастта й, но не и ако дефилира по бански и пр действия, които нареждат всичко на тепсия. аз съм ОК, трансджендъри, силиконови надуваеми кукли, всички да участват да е весел парад. Защото тия конкурси са голяма тъпотия

Наблюдавате ги добре. Сетнината им не е добра. Ще видят психични отклонения, скръб, мъка и никаква радост защото не живеят живота, за който Бог ги е създал и предопредил.

ти за СОДОМЦИТЕ ли говориш? Онези, които се отвърнаха от дъщерите на Лот, предложени им от самия Лот, и пожелаха плътски ТРИТЕ АНГЕЛА ТРАНСДЖЕНДЪРНИ? Ей, не си го прочетохте този Стар Завет....

ужас, отврат, тея извратеняци да си направят техен "мис" или по скоро "то"

По-голям патлак от моя Отврат :(((

Езикът ти е по-голям от пишката. Хем се правиш на мъж....хем ти е малък.

Изглежда гадно.

Какви времена бяха някога, в DISCO епохата: https://youtu.be/Y3YPFAl-0wg Аманда Лиър ни дървеше еднакво с Чичолина. А Централна баня срещу Халите бе Елитен гей круб на културтрегери и партийни секретари. И живота си течение и уискито от Корекома се лееше. Откъде се взехте днес такива хейтъри на всяко удоволствие? Ако ви е ху'ичко(хубавичко) с някого/някоя ще изливате ли такава злъч? Или ви става само когато хейтвате а после ви бият?

Нямаше ли условие, в подобни конкурси да участват само момичета без естетични корекции ? А в случая...благодарение на тях изглежда така. Така, че би следвало да връчат наградата на хирурзите й.... И още нещо.... Ако се мълчи политкоректно за истинския биологичен пол на подобни същества, то така не се ли вкарват в заблуждение останалите хора ? Например останалите участнички ? Или пък мъжете, които биха я/го ухажвали? Или пък мъжът, който би се оженил за нея/него, а впоследствие да няма потомство... ? Всичко е толкова ненормално и извратено, че едва ли има накъде повече...

Мръсен педал!!! Повдига ми се от Вас извратени гнусотници!!

Тази няма шанс, на Chaterbate,пред рускините с пишки. На рускините всичко е АНАЛОГОВО а обаяние им е несравнимо. А по принцип, ако не ти трябват деца .....защо да не си с жена, която никога няма мензис и истерия(мигрена)? Най-големият полов орган е мозъкът а това между краката са подробности.

С едно кило грим и две кила фотошоп, погледнато от самолет, изглежда прекрасно.

Баси и транито, като истинска е! Чудя се, има ли истинска путка отдолу, или некое пишленце още се мотка там. Цици некви има, ама не показва ауспуха. Айде, хаирлия да й е!

Принципно пластикта на половите органи е едно към едно и нищо не може да се разбере само вътрешни органи няма

Мис Изрод Невада. Какви времена само. Помислете , отивате на бар/ дискотека , запознавате се с някоя. Целувате се, водите я вкъщи, правите това- онова и на сутринта ТО ви съобщава, че сте късметлия, защото ТО е по рождение той, ама е решило да е жена..... ИЗВРАТЕНЯЦИ!

Отвори си книжките по история и за изкуство - чак през 6-ти век българина имп. Юстиниан Сабазиев Велики разтурва гръцките гимназиуми(публични домове с мъжки проститутки). В древна Гърция мъжките проститутки са били елита на обществото и ....едни от най-големите собственици на земи и роби. Заработени анално. В древна Гърция е било чест виден "бизнесмен" или политик да ти дойде в дома, да рецитира стихове за прелестите на 12 годишният ти син и ти да си дадеш сина на негово "попечителство" отивайки в ГИМНАЗИУМА. Там младежите са откровенно обладавани от гръцките богати мъже в групови мъжки оргии. Днес гръцкия мъжки почин се практикува буквално в Русия: Михаил Дегтярев е такова момче от Банята на Жириновски. За "ЕБАННИТЕ УСЛУГИ" Жириновски го направи губернатор на Хабаровск.

Отврат!

Ако се вгледате в коленете му, прилича си точно на мъж - явно не е успял и тях да ги преправи. В снимката на лицето в едър план изглежда супер. На другите снимки обаче, които не са така обработени, излъчването е съвсем различно- изострено и без женска същност . За съжаление много мъже биха взели това нещо за жена. Ужас! Край на свалките без проучване до девето коляно!

от де иде болестта като вирус залива нормалните ора?!

аф

Политкоректността превърна либерастката мечта в действителност. Кафяв траверс става мис щат, а след месеци сигурно и мис САЩ. Едно лайно може да го декорираш и направиш да изглежда като торта , но пак ще си е лайно.

Айдеее, целия свят се напълни с лейдибойс като в Тайланд .

Ужас, чуек, тва да те е страх вече да сваляш непознати мацки...

Чували ли сте някога нещо за „Прозорецът на Овертон“ ? Ако не, то ви препоръчвам да прочетете за тази технология служеща безотказно за лесно легализиране на всичко, каквото ви хрумне! Същата 1:1 се използва, за да ви прибутват новото нормално на трансджендъри, 50-ти пол, заключвания, ПЛАНдемиитЕ(ще има още) с дресиращите им мерки, наморници, задължителна ваксинация и "зелени" ковид сертификати т.е. военните технологии за депопулация и контрол на населението, и куп други, като все едно са филиики с мед и масло! … Замислете се и ще видите как стъпка по стъпка се следват именно Овертон принципите. Затова ви препоръчвам да ги изучите добре, за да не ви водят за носовете с тази коварна психо технология. https://bit.ly/Overton-Window https://bit.ly/OvertonW2

Ела да те опъна....че да ти премине истерията.

Журито да не е било само от пидирасти ?

хубавото си е хубаво! по-готина от синоптичка! само внимаваш да си от правилната страна... :)))))

ако некой иска да и го тури, предна дупка сега има ли или може само отзад където са му го ръгали като е бил само обикновен педал.

Ироничното е че повечето от възмутените тук биха били супер щастливи да я опънънат ако им се отвори парашута и не знаят предисторията.

Не бе бате , направо деца искаме да ни роди

После сигурно се е изредила на другите участнички. Да им подслади загубата...

Е, как, като са ѝ резнали пикалото? А да, с езиче и пръстче може...

А защо конкурса се казва мис. Тази може ли да роди? Може ли да има девствена ципа?.

Пълна тъпотия!

Само не разбирам защо в цялата статия пише - тя? Това е мъж, пил женски хормони, претърпял операции, облякъл женски дрехи, с много грим и вероятно Фотошоп... В крайна сметка това не го прави жена.

Тая махнала ли си е хура?

обективното мнение за външния вид и красотата не дадена жена не би трябвало да се влияе от вида на половия ѝ орган

Проблмът е , че не е жена ;)

Да, мнението за една жена зависи от това дали е жена :-) Консервативно ли изглежда?

Всяко нещо доведено до своята крайност се обръща в извратена си противоположност. Това е форма на единството в противоположностите.

Не е грозна разбира се..но това е благодарнение на хирургията...и на ноната безумна епоха..Истински отвратително....

Освен ехидно да предложа наградата да се даде на хирурзите. Каква мис, какви 5 лева... Сега някой следва да каже колко велика е Америка ....

Това, ако не е извращения с човечеството? Ами, ако някой нормален мъж реши да създаде поколение със спечелилия конкурса за "красота"?

Това е ужасно унизително, и е еманацията на думата "дискриминация". На практика излиза, че дори в конкурс за женска красот...мъжете са по-успешният пол. Впечатляващо е отсъствието на реакция от страна както на участничките, така и на останалите жени. Мозъчета на кокошка може би. Ще мине време, и може би ще се осъзнаят колко лоша шега са им изиграли феминизмът и либерастията.

Това е пропаганда. Натрапват Одобрение и лансиране на разнообразието... Но би следвало да си има разграничаване на категориите, както беше споменато.. Нека разнообразните да са си в тяхна надпревара.. Да не ги омесват с жените

аф

Не смеят да гъкнат, за да не ги обвинят в дискриминация, а и защото мозъците на много ит младите американци вече доста са промити.

Обратната страна на феменизма.... ххаа... Всичко е въпрос на права по семейния кодекс (това безумие на човешката мисъл). Нали така? Не на заслуги и действителен принос. Уж "миеш чиниите, после уж переш, уж чистиш" и затова, и при едномесечен брак дори, може да искаш несметни богатства стига съпругът да е бил упорит, находчив, и да е спечелил. За едни и същи "заслуги или действия - разбирай домакинстване" при съпруг чистач, духаш супата, но при мъж милионер, получаваш милиони. Права, права и пак права! Да ама сега всички искат да имат тези сладки права. След като ще е въпрос на права, то нека те се разпостират върху всички, защо да са само за жените. Това би било крайно несправедливо. Така, че каквото поискаха феминистите, това ще и получат!

Най- ужасяващо , е че някои то тези персони, не мога да ги нарека мъж или жена..скриват от партньорите си миналото си...това е престъпление...а иначе завзеха дъгата и всичко..съда трябва да им забрани Всичко е благодарение на алчните лекари..без тях тези как ще се трансформират

аф

Абе като стигнеш до бикините, скриване няма. Може да е с отрязана наденица, но засега дупките не могат да ги направят да изглеждат като истински, пък и вероятно гласът също няма да е баш нежен.

Ражда се като момче, сменя си пола, става жена, и сега работи като дизайнер за собствена марка дрехи! Ако си беше останала момче и ако порасте като голям мъж, сигурно щеше да работи на автомивка или нещо подобно! Същото щеше да стане и с други известни транссексуални жени, например Дана Интернешънъл нямаше да е световно известна певица, а най-вероятно шофьор на такси или работник на бетонов възел...

Съществото на снимката не е проблем само по себе си, по-плашещи са тези, които са го номинирали и в последствие избрали като победител в конкурса. Налагат ни "новото нормално" с ходове като тези. Великата псевдо-демокрация....

Всичко възможно ще направят да противопоставят хората. Случайни работи няма. Има училища в европа, в които децата като станели на определена възраст сами щели да си определят пола. Аз лично не мога да си го представя, нормален човек как може да бъде учител в такова училище.

Т,ва какво е, биологичен отпадък или демонстрация на зле свършена хирургическа работа ??? Иначе аз съм робот...

Не, това е началото на края. Явно човечеството вече тотално се е изчерпало.

Какво да коментирам?! Това е гротеско. Затова съсипаха Виктория сикрет. Защото искаха да вкарат такива насила, ама шефът на Виктория сикрет се възпротиви и те съсипаха хубавата марка. Изродщина.

Това ли викаш е гротескно? Виж как изглежда най-известната турска транссексуална певица, Бюлент Ерсой, тогава ще разбереш на кое му се вика гротеска! Даже и мъжкото име си е запазил - Бюлент е мъжко име, на транссексуална жена, певица! А песните изобщо няма да и ги коментирам! Слушал съм я, гледал съм я, нашият Азис е като Жени Калканджиева в сравнение с него! Пък Ердоган го бяха снимали със жена му на една маса с въпросната турска фолк дива!

То най-лошото е, че в некой бар и като си пийнал и ептен не можеш да го разпознаеш! Пък веднъж като кажат, че сестра ти е к-ва после ходи доказвай, че немаш сестра! Ясно е, че от сега натаък така ще е! Доколкото знам засега, но не според биологията имаме 50-51 пола! Нищо, че природата е създала само 2 пола ние ги направихме в десетки пъти повече! И това е само засега! Как ше живеят нашите внуци не знам! Много тъжно е всичко това!!!!

Уникална, много красива… Малкят фикретчо не е расист и уважава истанбулската конвенция.

Малкия Фикретчо не е учил уроци и е много тъп! Не знае кое е раса и кое е пол...

За това и на малкия Фикретчо че му напълним ду'пето с бяла семенна течност, щом харесва момиченца с палка по средата;)...….

На тази палката одавна са ѝ я клъцнали.

това класацията за пилоти или за екип пластика е?

до всички феминацита: мъжете ви бият на ваш терен. Вие, не можете без 'програми за заетост в бранша' дори ИТ сектора да нормализирате.

Стигаха сте пискали бе. Щом са й махнали маркуча и са й изкопали дупка, начи е жена. Точка!

Друг е въпроса каква работа върши дупката, и дали ще ти достави удоволствие;)....

Според мен 90% от форумците, без значение какво говорят, ако я видят тая мадама в бар, ше ѝ налетят като пчела на мед. Навремето един приятел разказваше, с немалко срам, как се напил и забил супер яката мацка. Закарал я вкъщи, тя му направила орална любов и на него толкова му харесало, че мислил да я помоли да му стане жена. Не щеш ли, като си свършила работата, се изправила, извадила нейния член и му казала - "сега е твой ред". Човекът беше психясал, три месеца стоя в публични домове, всяка вечер с по няколко проститутки, за да си докаже, че не е гей.

Таз тъпа история всеки я знае. Всеки има по един такъв приятел.

гледай си там джендър парада и не обяснявай кой и какво.

Ако нямаш истински и основателни съмнения, че не си гей, тогава няма нужда три месеца да си го доказваш. Дори и да ти се случи нещо подобно отминаваш и забравяш. Ако трябва обаче да си доказваш, че не си гей, то вероятно си. Неосъзнат.

Ето на виждаш ли! Тъкмо поради случките за които разказваш аз подкрепям гей парадите! Нека всеки, който е различен/обратен да афишира отдалече че е такъв. И следващия път някой младеж (аз отдавна съм женен и не съм много млад, така че не попадам в тази рискова група) може така да се излъже да забие някой... хм, по-различен, че цял живот ще го помни. Освен ако такива хора не декларират от самото начало и отдалече: "Да знаеш, че аз съм такава и такава, а не тази която ти изглеждам че съм!" Има мъже които нямат нищо против, но повечето (както и аз) изпитват отвращение. Затова от самото начало още да се заявява кой какъв е, че да няма грешки.