Коментари - За първите си Оскари дъщерята на Салма Хайек ѝ отдаде почит, обличайки нейна стара рокля | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен пък ми харесва дъщеря ѝ. Изглежда естествена. Напълни се със силиконови уроди, които плашат. Грозна била като баща си - то пък всички тука сте Ален Делон!

Хубава, като баща си и умна, като майка си. Взела е триъгълното лице на татка си. И късотрупестото тяло на майка си. Може пък, у тази млада, голема, зелена тиква, да има нещо?! Талант, може би?! Румър Уилис, щерката на Брус Уилис и Деми Мур и тя ''убавица'', като тази. Абе, където има сделки за пари, красота и чар, не дирете. Колко български момичета се прежалиха и родиха от някакви мутри и крадци с пари и физиономии на говеда, резултата е налице и у нас. Какви жени имаше - сега какви ги ''броят'' за красавици... Децата на ''известните'', не са известни с нищо, освен, че са децата на известните. И така си остават.

Българските момичета са се ''прежалили'', защото са търсели някой да ги издържа, а мутрите ги биеха като цигански тупан. Е, някои имаха късмет да останат вдовици и да им харчат парите за сладък живот.

природата си почива през поколение.

Нещо не както трябва има във физиономията на това момиче. Иначе Салма си е готина :)

Салма е страхотва във всички филми. Но добре, че дъщеря й прилича на татенцето.

не пропуска да си покаже бомбите, явно са й първа гордост:)) Покрити стават по-загадъчни, иначе малко евтинджос стои.

На бас че брюнетката е шимале.

Но по- зряла възраст Салма изглежда по-добре, отколкото на младини с тези къдрици. и п о принцип е много красива жена. ла й ненцето й изглежда доста надуто

Ако тази мангуста с къси тлъсти крака и ковренски поглед ти се види красива присто нямам думи!

Салма!

Г.ам харизма няма това момиче. Горкото, каква съдба - дете на известен родител. Ужасна работа.

*известнИ родителИ

Не я жали много, баща й червив с пари. И тя като Хейли Болдуин, вече Бибър-Бобър, ще се тунингова отвсякъде. Не си грозен, беден си

И двете ги БАХ в дупеата след осКУРите!

ами, това е положението. само природата решава! обикновените родители на салма са родили красива и талантлива жена със силно и секси излъчване. милиардерът и звездната салма са родили бозава, скучна на вид, но много нацупена кифла.

Салма Хайек е родена в град Коацакоалкос, щат Веракрус, Мексико. Тя е дъщеря на оперната певица от испански произход Дание Хименес Медина и Сами Хайек Домингес, управител на нефтена компания, от ливански произход. мексиканска парис хилтън. нещо такова. свикнала е да живее богато.

ммм, почит не се ли отдава на починали хора?

да догонва по цици.

Майката бате майкатааа, каквото има в майката има…

тия па с техните рокли, паети, воали, чудеса......

Ммм, готина дъщеря.

ммм, срува ми се, че лицето ѝ не е съвсем симетрично, даже хич

И на тази рокля има "бяло петно".

Е този "пърформанс" вече сме го виждали от щерката на Анджелина Джоли , която беше облякла нейна стара която била носила на оскарите 2014 г., имаше и още една щерка на звизда със същото изпълнение, сега не мога да се сетя точно коя беше.

Старата рокля на Амджелина джоли , облечена от дъщеря и Захара, и стоеше ужасно и смешно. На тази щерка може би е по- добре, но майките са далеко пп-хубави

Красивите жени често се омъжват за богати не хубави мъже. Дъщерите обикновено приличат на бащите, и те така.