17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ли? Сравнявате с пошли деколтета и цици??? Това е ИЗКУСТВО! Толкова символика има! Това момиче само с този си жест надмина много каки и показа много...

Тая рендосана дъска била показала. Какво е показала? Копчетата на ВЕФ-а? Спокойно може да си свали златното бижу. Пак толкова ще има какво да се види

Къде са тръгнали да сравняват това недоразумение с Джей Ло, може да е застраряваща ама е класика

Следващия път очаквам да видя две изрязани дупки на роклята в областта на задните й бузи.

Имате дарба - давате идея на моделиерите! Ще им вземете хляба ....

Те и без ланеца са си скрити. Лесно се крие нещо дет го нема.

Малкото пишоче трябваше да покаже и големата яма от зад ..да няма загатки

Егати травестита грозен. Ужас. И това ми било красота неземна, по незнам си кви измислени критерии от джендъри.

мното са и малки гълдичкине едва се забелязват и вълху мното малка площ са захванати аз имам естествени мното големи гърди и площта върху която се намират би изсквала много по голямо деколте

Естествено големите гърди от един момент нататък не са проблем на деколтето, а на колана за да не падат в гащите. Не бих се хвалила с това.

тогае сичко че сбира у долнището, м?

Тази освен, че 100% на ТРАВЕСТИТ прилича или Транджендър - по-модетно казано, е и супер противна и ГРОЗНА. Нагла Арабска кукундрела. Как я пробутват за модел ...не знам.

Хахах, догодина само по дърво (което на мен ми изглежда интересно, но нали не съм манекенка, не бих носила така)

По дърво от вени догодина ...

Ще повърна!

Това деколте е от дизайнера на банския костюм на Борат.

Яко!

Поредните пършиви цици на показ, голяма работа, явно в Холивуд нямат д-р Енчев.

че тя дали има нещо истинско по себе си след стотиците пластични операции.

За мен е отвратително, безвкусно и гротескно, особено предвид бижуто, наподобяващо бронхиално дърво?!? Абе пълно падение, като това отпреди Потопа.

Какви чувства имаше преди Потопа, Грешнико, какви чувства! Жените бяха толкова сластни, преди Потопа, че ни одървяха без да се събличат. Празнеха ни само с поглед....

Отдавна се чудя какво й е хубавото и какво толкова ги превъзнасят тези Бела и Джиджи Хадит! Очевидно не разбирам от красота! Но тези освен некрасиви ми се струват студени и отблъскващи! Има хора, които дори да не са красиви, имат чар, харизма и пак изглеждат привлекателни. Тук не намирам такова нещо!

Прочети коя е майка им и ще ти стане ясно. Поредните връзкарки.

Ами деколтето ще показва, какво друго? Не може да показва ум защото няма. Гледам се е поопънала с филъри и ботокс и е заприличала на Мики Рурк. Преди 2 години изглеждаше съвсем различно в лице.

и е ненадминато по грозна.. какво толкова и харват на тая приличаща на змия мастия.. ебати грозната чапла.. аз аъм мъж и дори с напън не лога да намеря нищп красиво в нея

На една от снимките се виждат лепенки

След 10 години - голи и с опашка монтирана отзад.

Честно, не злобея - хубава е, ама съм виждала по-добре оформени печени чушки

Хубава...муаххаха...намери я в нета без грим....ако я срещнеш на улицата няма да я погледнеш дори. Това нещо има поне 2кг грим по себе си

"Златното и сечение" не е в лицето, а между краката..:)

Ма тая после ще реве, че на жените се гледало като на стока, А?

Женските гърди са повод да гледате на някой човек като “стока”? Извинявайте но когато започнете да съдите мъжете които ходят голи по същия начин може да говорите за логика и това на кого гледате като “стока”. Сексизмът ви е пропит в мозъците.

Ние не ги съдим, мила. Ние ги шибаме. А това, че изглеждат като стока не го осъждаме, напротив, приветстваме го. Хубаво е човек да знае колко ще струва преди да му донесат сметката, а не след това. А понеже по правило жените, които се разголват считат тялото си за стока, или както сами го наричат "капитал" е нормално да се гледа на тях така. Но пак казвам, ние това не го осъждаме, а напротив.

И тази грозотия със спихнали гърди ми я сравнявате с Дженифър Лопес от преди 20 години?!? Абр вие очи и акъл имате ли??? Това същество, Хадид-Мадид - все тая, не може да стъпи на малкия пръст на Лопес сега, а какво да говорим за младите и години! Вие сте пълни лаици и неграмотниц! Абе с една дума - dir-ници.

Интересни критерии имаш за неграмотност... Значи, ако някой не харесва Дженифър Лопес - край, неграмотен е! Да не говорим, че никъде в тази статия не се оплюва Лопес, пише че тая е отишла с много по-скандално деколте, което е факт!

Ама вие сте пълни смешници бе! Когато пишеха за Лопес и деколтето ѝ - "о, стига ни занимавахте с тази крава, трътла, бъчва и т. н. "... Сега обаче бързо я заобичахте и започнахте да се прехшасвате по нея, след като ви показаха това модно недоразумение! Нямам думи!

Брат, аз единственото неграмотно нещо, което прочетох, бе твоят коментар! Хайде малко по сериозно!

Ама че смехория. Какъв е този напън да се показват голи. Ами то стана вече толкова обикновено, че чак и досадно.

Тая е привлекателна колкото бойлер!

Обенем или проточен?

На Дженифър деколтето беше предизвикателно секси, а това е грозно, неестетично и леко вулгарно... и това странно и грозно за мен бижу с верига като на доберман... искала е да бъде интересна... споредмен не ѝ се е получило.

Ех, че интересно - хем по ареоли, хем по алвеоли и бронхи.

Е затова го четем дира и коментарите - защото между глупостите и заяжданията се намират и такива прекрасни, пропити с хумор коментари! Чудесен лаф ще излезе от това. "Гола не по ареоли ами чак по алвеоли".

Ха-ха. По-комичен тоалет не съм виждал. Всъщност роклята била с гол гръб, ама момата се объркАла и я турила наобратно. В последния момент турила и един златен храст, окачен на един бургаски ланец, та да е пълен кича. Голям смях.

Таз година с рокля, догодина без - за по-голям ефект....

изгъзицз

Не напразно една моя картина се нарича "The great masturbator". За такива ч#ки&жии е тази мома