17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато бях на 20 години, мислех, че този сериал е като наръчник за живота - толкова гениален и пълен с истини ми се струваше, а героините ме възхищаваха. Сега на 30 не мога да догледам до край една серия, образите ми се виждат плоски и нелепи, а цялата концепция - елементарна и нямаща нищо общо с истинския живот.

Къде са първите коментари? Цензура, а?

Сериалчето е свежо и развлекателно.гледах го с кеф., за отпускане и отмора. Който не го харесва да не гледа.

Боже колко отчаяни, комплексирани и уплашени мъже пишат в тези коментари, боже! ! !

Най- доброто наказание за гаджето е да седне до теб на дивана и да гледате сериала. Яко а?

Обичам тоя сериал...не,просто го Обожавам... Гледала съм го всеки път,когато го дават по Телевизията...те го даваха само по FoxLife... Много пъти съм се виждала,като Кари в живота...и може би за това го Обичам...а и всички други актриси ми намомнят на мен и мойте приятелки...когато бяхме заедно...млади и пълни с Любов...И Живот...❤

Нормално - сериалчето е халтурка, правена за глупави женици като тебе и приятелките ти, за да си оплакнат очите. Едва ли има на света умна жена, която да си губи времето с подобни бълвочи.

Николоно, и ти ли в главата приличаш на кон, та се виждаш като Кари?

Гнусен сериал. За пропаднали жени.

Абсолютно вярно!

Забрана за този сериал и екзекуция на създателите му !

++++++++++++

Толко тъпанарски сериал, че няма накъде повече.

Сериалче за затъпели домакини и зомбирани пенсионери, нищо повече

Емблематичен сериал показващ моралната деградация и оскотовяване на човешкия род под лидерството на световното зло в лицето на културата на "презокеанския рай"!

Сериалът е честен и самокритичен - девойките не правят прекалени компромиси със себе си, но и не се вземат за пълно шест. Колкото до презокеанския рай, ти с какво сравняваш кой рай предпочиташ: колхоз, совхоз, Бойко, Слави, силикон или с кифлата Гала на кафе?!

Не знам. Безразборен секс, несемейни до дълбока старост, бездетни, интригантки, нула морални и житейски ценности. Подражаваш ли им ?

Сериите са свежи и сега. А ако някой го взима насериозно, значи взима насериозно и "Алф".

Точно е това е проблема - повечето жени, особено на Запад и отвъд океана го вземат за чиста истина и модел за подражание.

По-скоро "Сексът и селото"... Отдавна тая сбирщина не е град...

Жени решиха, че това е модел за съвременна жена - безразборен секс, нула морал, интриги и лични интереси. Пожелавам успех на опиталите.

Защото това пречи на нормалните и морални жени!!!!

Като за сериал е супер. Но много жени го взеха на сериозно и се чудят защо нямат деца и никой не им обръща внимание на 40. Говоря за Българки които живееха в НЙ.

КОй е казал, че жените са длъжни да имат деца??? Но по отошение на "сериала"- пълна боза, опростачваща света. Жалко, че има кухи лейки, които се връзват на подобни кретении.

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexcris.Com

Искам трима мъже за 5 нощи!

ше се оженя за четирите ....

4 чифутки в харема. Ербап ефендилер.

На какъв се правиш бе селски?

много добро сериалче, след 20 години е все така свежарски и интересен за гледане.

Тез 4 жени колко добри потенциални връзки помляха...

Логично, при положение, че целта е съвсем друга - много, кратки и кофти връзки с цел лично облагодетелстване, начесване на егото и разиграване на мъжете.

Любим сериал! Бих го. гледала всеки ден! Бих искала и аз да и имам такива приятелки

И

Модераторке в бг-мама...