Коментари - Захари Бахаров се вбеси заради колежката си Теодора Духовникова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ни тя, ни той! Смешковци!

Колко е смешен тоя захари. Прави излишен шум около себе си и нещото, в което играе, придавайки си значимост, която иначе не би получил. Възмутен, че другата част от “скачения съд” не е номинирана, досещ като възмущението на Гослинг за неноминирането на Марго Роби. Тоест, прилагат техники, които големите и истински звезди прилагат. Пред като тази номинация Икар има тежест изобщо?! Жалки!

*пред кого

Те па едни актьори тия двамата… звезди пред публика от 100 човека

Тия като някаква детска градина - ама моля другарко щооо на Иванчо има в компота черешки, пък Марийка няма..Ми като сте скачени съдове с Теодора, дистанцирай се публично от номинацията вместо да благодариш на журио, кажи им НЕ ЩА, заврете си я в на журито артистичния абажур таз номинация и трасни с чашата по масата и поискай още водка..

Безсарни, грозни връзкари. Ако са в реална конкурвнтна среа, ще носят кафета на иситнскитв актьори. Жалка, бедна , вюирисана пасмина.

а като хващат брат му дрогиран не се вбесява .........

Нали осъзнавате, че това са две отделни личности и връзката, която съществува във вашата глава е нереална!?...

Аман от тези, на всеки филм, награди и медии ли трябва да са мерудия?

Марта Вачкова, Вергов, Бахаров , Свилен от Остава, Духовникова - вечната дружинка на маса. Няма лошо, ама това , че са оплетени като свински черва не им дава предимство, нито талант. Както и на клетите им женички /мъжечки на хранилка

Две друсалки :)

Айде стига!Олива се Номоiнацията е за мъжка роля.Колежката ,като каква да я сподели? И този закъснял " Me too"

Че къв е тоя, та да се вбесява - то си и ма комисия или органи, които изготвят номинациите. Тоя, освен че прилапа сума ти пари от реклами на хазарт и на фирми, занимаващи се с лихварство /така известните фирми за бързи кредити/ е известен още само с ролите си на мутра в 2-3 посредствени БГ-сериала!

Захарчо влЕзна в роля нЕкъде 2011та на наркодилър у Люлин и от тогава не е излизал... Много посредствено парче и ако това ни се води от добрите актьори...

да ходи да се лекува като не са му наред нервите