Коментари - Започна международният лагер за Евровизия 2021 с участието на Виктория | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хабене на лента

НИкой не е пожелал в такава ситуация да харчи пари за глупости, само ние сме богаташите на Европа . МОже ли да ни известят колко ни струва безумието да събереш педалчета, наркомани и к--ви дето да гуляят за наша сметка по морето ?

Who The "F..." Is Виктория?

Шафрантията на някой дето се мъчат да ни внушат, че пеела .....

Това не е хубаво.

който да е станал дори национална звезда. И да спечели, ще има участия за по 1000 лв. Две-три на месец, година-две... От комерсиална гледна точка "Евровизия" е напълно безсмислен и анахроничен конкурс. Вижте участниците от България, дори с добри резултати! Къде са в момента, и колко им помогна? Самите организатори вече нямат концепция. Дори, когато спечели германката преди 4-5 години с "Оу, льоф!", пак никой не я подпомогна и вече момичето го няма като певица. Поне да им дадат едни 10 000 евра като първа награда, та да си избият разходите.

Кой ще те търпи, дори да пробиеш? Адел дори отслабна! На какво разчиташ? Прости хлапети...

Че тя е не повече от 55кг в момента бе малоумник!!

Какво й е на кожата на Виктория? Една такава зелена, сива, като мръсна ми се вижда? Да не се е мазала с онези отрови за изкуствен тен? Относно песента нека позная. Балада на английски, с монотонно звучене, а видео клипа мрачен, черен, тъмен, депресиращ, потискащ. За външния вид е 100 процента ясно, че ще е с черни дрехи, дълги (бляк) нокти, перука, като цяло излъчване без идентичност и оригиналност. Именно заради депресиращата ситуация с корона вируса масово хората ще гласуват за запомняща се, ритмична, весела песен или казано на Инглишки catchy song.

Предпочитам коронавизия пред евровизия

Не го ли спряха това нищопеене вече. Политически фестивал на Нищото...