17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A "хвани богат", кога ще има?

Със удоволствие го гледахме цялото семейство:) Надявам се да не е по същото време с Певеца Орлин Горанов

Абсолютно пошло предаване. И при Кънчев и особено при Билалов. Пълна загуба на време! Подигравка със зрителите! За 1 час 4-5 що годе смислени въпроса. Опитват се да правят зрителите на олигофрени и да им прахосват времето!

Ся доколкото знам досега в българия никой не е печелил 100000лв от таз игра! Даже единствения който ги спечели после му ги взеха щото се оказа, че една негова 3-та братовчедка работела в нова телевизия! Но инак виждам, че и въпросите след като се види какъв е човек почват да се изменят в теми дето се вижда, че човека не ги е и чувал и виждал! Та каолко е честна таз игра има едно огромно съмнение! Явно всичките пари то нея отиват в продуцентите и даже им се види много да дадът едни 100000лв веднъж за на 20 години! Та участвайте единственото сигурно е, че няма да спечелите!!!

Съгласен съм! За да се запише, човек трябва да си изпише един роман на живота, та продуцентите да му направят максимално трудни и колкото се може по-невъзможни за отговаряне въпроси. От участниците някои са си глупави, но ме е яд, че и умни хора правят на глупаци. Забелязал съм, че обикновено първите 5 въпроса нарочно са направени супер лесни, средните пет горе-долу, рядко някой ги минава всички, за да стигне до последните 5 най-трудни. Може би, единствения начин да бъде надхитрена системата, е да не пише човек истината за себе си, та може би и да му се паднат въпроси, чиито отговори знае, но всичко е въпрос на късмет.

Искаме си Кънчев

Стани космат

Биланов не е за тази работа. Видя се преди.