Започва нова серия от интервюта с принц Хари с разкрития за конфликти в кралското семейство

Проучванията обаче показват, че много британци започват да се отегчават от цялата кралска мелодрама

Обратно в новината

Коментари - Започва нова серия от интервюта с принц Хари с разкрития за конфликти в кралското семейство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой яде пет пъти претопляна манджа?

Само малоумник може да се интересува от този

Е то и кралските биографи и британската преса сте досадни и прозрачни -как да изманипулирате хората и да спасявате имиджа на краля и престолонаследника-вчера статията беше харесвали го дори по-малко от Андрю, днес пък ги отекчавал. Ама се избиха за книгата. Той Хари затова ви го връща -защото го бяхте определили, понеже е "резервата" да играе ролята на боксова круша. В медиите да е представят като глезен,лош и т.н., за да изпъква престолонаследника. Ми на него просто му писна и ви тегли една.

Тоя няма ли да спре със словесната си диария?! Дотегна на всички нормални хора. Махайте го от новините!

Заедно с противната му фльорца.

Чак пък фльорца , смени си очилата! И си виж жена ти ;-) А книгата му в Англия е издадена и струва 14 паунда все който я иска да я търси в ТЕСКО срещу входната врата!

Много долнопробно, недостойно и унизително поведение. Тъжно е да гледаш какво може да направи една жена с един мекушав мъж...

Хари прилича като характер на майка си.Как се преглъща да ги оставят сираци и да е мълчалив.Може да изиграе историческа роля в тази насока.

Дано Хари погребе монархията в Англия. Абсолютни паразити са всички. Англетата са женомразци и расисти. Затова мразят Меган, защото е разведена, черна и американка. Впрегната е цялата английска преса да я мрази и да формира общественото мнение. Разбирам ги.

Да видим сега, колко ще са готови да му дадат от кралското семейство, за да няма повече пикантерии!

Охх, тези двамата няма ли да си намерят по-добър вариант за доходи.... Ужасно отчаяни изглеждат вече....

Дани с двустайката в Дружбето, купена с 25 годишен кредит и 10 годишната кола определя Хари като отчаян за доходи. Много ме кефят такива коментари от разни комплексари. Даже и с рима го докарах.

Готовите пари , бързо свършват а имат и деца... Нищо не е случайно!

В книжарницата: Дайте ми, моля, книгата с оплакванията

хааа добър хумор..разсмя ме:)

Баща му често го питал : ти мой син ли си? Абе, Чарли III няма ли да се ядоса вече и да поиска един ДНК анализ. Да се свърши вече с тая мъка.

Тоя смешко отдавна стигна дъното,но е трудолюбив и продължава да копае. Ако някой ден да не дава господ този импотентен стерилник и тази вмирисана каракуда си снесат деца не бих се учудил ако децата им се отрекат от тях публично

За кого говори? Хари и Меган имат две деца.

Готино. Нека си изкажат мъката хората. В крайна сметка всички знаем, че и в кралските дворци животът не е по-лесен. Хубаво е някой да ни го напомни нагледно.

ццццц голямя мъка с милиони

Това ли е ,,гвоздеят,, на случките и историите в книгата на Хари? Че брат му го надвил,него слабандрака, и го повалил на пода..... И както правят децата те не искали баща им да се жени.? Това ли са прегрешенията в кралския двор? Инфантилен идиот и мършояди журналисти, които раздуват товс, за даа печелят пари? Отврат

Отегчително е меко казано. Единственото интересно е за 25-тте афганистанци, които е убил. Всичко останало са глупости и поредното мрънкане. Практически само увеличава инереса към кралското семейство. Олицетворение на възрастен човек с големи психически проблеми от дете.

Ще изтърпим още няколко седмици, щото ние публиката сме потърпевшите от целия тоя хленч, ...после, че се кротне....Май месец, за коронацияпа, па че нададе вой за няколко седмици и тва че е общо взето..:))) Като сички останали риалити звезди..некой сеща ли се ли още за гълъбовската драма Пеньо и Пацо ? Не! :)))

Ти се сещаш за Пацо и Парис(Пеньо) означава много!

Много се радвам за Хари, че реши да изобличи и извади на яве кирливите ризи на "Короната" ! Познавам хора които живеят в Англия, те наистина вярват, че кралското семейство са свръх човеци и са перфектни във всичко, едва ли не не ходят по голяма нужда....

е не знам твоите хора що за дебили са..стшга глупости..лицемер за пари

Скоро май ще има "Завръщането на блудния син". Тогава ще слушаме как бил жертва на манипулациите на Меган и публично разкаяние.

хааа е колко ще е скоро не се знае..меганката иска да направи пари

В един момент ще реши, че смотаният принц, изгубил връзките и влиянието не е подходяща партия за нея. Коя жена иска да е омъжена за панаирджийска маймуна когато може да има имение, солидна издръжка и да е свободна за сексане?

Никой не маже да ме убеди че Меганката не е в основата на всичко това..Хари ми се вижда дори психически лабилен, дано не свърши зле...но паднаха много ниско а може и той да е лай...о

Парички трябва да капят в сметките им. Иначе как ще поддържат стандарта си на живот?

Байгън! То моите коментари се четат с по-голям интерес от този, с който се ползва Хари.

принципно си леко дразнеща с антиговореното си против UK, но тук си права Скейтърке:)

Имат яки молове :) и кръчмите им повечето са приятни и не те гледат изумено като те видят със скейтборд. Баба на скейта му казваше халосване, но беше яко да се халосвам там. Стига ти толкова.

Хех, за социален статус , тоест титли и произход може и да поседи женена за него, щото засега парите им идват, заради титлите му и произхода му, . То и майка му на Харалабми беше женена за маймуна, ама маймуна с титла и тва не я спираше да се секси с всеки , който й обърне внимание - от дребна аристокраиця до обслужващ персонал.

До скейтърката Ма ти била ли си в УК?

До Ловен сезон: Да. Не е кой знае кво.

До простак с опит Майка му е била една проста кранта, която не е знаела как да си изиграе картите. Ченгенето е хитро, та чак злобно. Не би допуснала подобен скандал защото играе ролята на перфектната, съвършена и любяща съпруга.

Къде си била? Аз бях веднъж в Манчестър и после в Бристол.

Бристол ми е много любим град. Единственият в света, в който имам 100% яки спомени.

Скейтърке намали децибела....Даяна е страхотна жена не си обективна и само Кейт и е достойна заместница

Страхотна жена е според теб. А според мен сестрата на баба му е била страхотна жена. Даяна и Кейт са като две капки вода - яко кривомутрести върлини. Сори ама според мен жената трябва да има по-меки извивки и черти.

Катрин в действителност не е висока, да не говорим, че няма нищо общо с върлина. И е много по-чаровна на живо. И аз веднъж бях в Мидълзбро и имам много хубави спомени :).

Малко не се ли надценяваш!

Бая, бая!!!:)

Защо и днес ни занимавате с този и тази? Някой интересува ли се? Не четох статията, стига ми само заглавието..

Скоро Дупесата Мичка ще го самоубие. После ще си живее богато по яхтите Родата зад океана ще окапе от болести и нерви. Кой може да издържи на толкова стрес

Какво очаквате от този болен наркоман който скоро ще извади даже органа на майка си за продажба. За копелето няма нищо свято . Да го прибират по скоро с усмирителната риза , баидън от помияна която разнася

Цялото това с книгата.,,, много пошло и елементарно! Типично в американски стил. Явно някъде го папкат и като няма парички се опира до това.

Така се получава когато се мислиш за велик... а предизвикваш само отегчение;)

На хората им омръзна да му слушат глупостите. Баща му трябва да му отнеме титлите, да го обяви, че не е негов син и да приключат цялата тази помия.

този се мъчи да докаже на всички, че не е член на семейството! вероятно даяна е кръшкала и с други, не само с арабеската!

И нямаха срама да имат сватба за 2 милиона паунда да им гледамее лиготиите що за лицемери

Голям мизерник излезе този индивид! Верно май го е правил коняра...

Издателите на "мемоарите" и филма на Нетфликс май започнаха да осъзнават, че са заложили на куц кон и има вероятност да не си върнат инвестицията. Затова рекламират като за последно, дано хванат някой заблуден читател.

явно това е..разбирането им за оттегляне от семейството...и бягство от медиите тури му пепел

Преди да съдите се поставете на неговото място. Втори по рождение, оказва се, че баща му не е оригиналният такъв. Е как си представяте да живеете такъв живот. Оставям настрана богатството, то бързо се изчерпва и заминава. Единствената му глупост е, че казва тези неща. Ранно или късно ще му запушат устата, както направиха с майка му. Вместо да си седи на дупето и да не се занимава с тъпотии, тръгнал света да оправя.

на какво място да се постава, на милионити му наследени дори само от Даяна..вместо д Меган да си гредат децата имат и пари за инвестиция в бизнес ...те се развяват по медиите...долнопроцни клюкари

Хари е син на Чарлз, Даяна се запознава с коняря 3 години след като ражда Хари. Просто последният се оказа глуповат и манипулируем.

хаааа ти пък си им светил и знаеш по добре от самия Чарлз

Глупаво момче се оказа този Хари. А жена му е хитруша и манипулаторка от класа. Имал нужда да говори, да си излее болките, но не така така с рогите. И след време, когато се разделят с жена (неминуемо), семейството пак ще го приеме. Но ако Уилям е крал, ще има дистанция и скърцане на зъби.

понеже много си обичaт монархията, англетата трябва всяка сутрин да благодарят на Господ, че тоя разглезен, нагъл, алчен и доста тъпичък боклук със съмнителен произход, се е родил втори. и че първородният има чудесен вкус за жени и то във всяко отношение-чудесен вкус, не като рижавия чехлю. п.п. книгата му се казвала била-"резервен". пичът не става дори и за резерва, видимо е вече за всички... всъщност, той май бил трети съпруг на катунарката. тук е прав-резервен вариант е! а катунарката в какви отношения е със собствения си родител, който я е изучил? да познаем ли от първи път...

Вече де убедих този не е внук на Елизабет...какво падение

Понеже не е работил 1 ден в живота си , този принц сега заработва хонорари ,плюейки на тези дето са го хрантутили цял живот. Би трябвало да го лишат и от бъдещо наследство , за да си дойдат нещата на място.

Не и в ЮК - семейството е собственик на 80 процента от земята в ЮК - дават го на държавата и получават в замяна т.нар публичен фонд - т.е. ако решат могат да шитнат тая земя на разни араби или други мизерници и ЮК ще осъмне с болници и обработваеми земи продадени на арабски или индийски милионери. В ЮК не е имало революция и национализация никога.

Малко познаваш историята на Англия. Революции е имало. Кромуел и гражданската война. Екзекуцията на крал Чарлз 1 и въвеждане на парламентаризма. Преди това Хенри 8, който национализира всички земи на църквата, а тогава тя е била основен земевладелец. Чети бе момче.

Тез дечица не учат ли вече история в училище:).

От тия хрантутници - кралските особи - няма никаква полза! Освен да се занимават с клюки друго не правят! Защо ли ги хранят още тъпанарите на острова е много чудно!

Аман то този тип и вечното му мрънкане! Нагледен пример, какво може да направи една злобна, манипулативна и алчна жена със слабохарактерен глупак!

Клюкарят, I сезон

Всъщност на повечето хора им е през....семейните им скандали