Коментари - Зара от Big Brother – истински йога стимул и вдъхновение в мрачните дни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно, девойката си търси спонсор, и малко рекламна кампания не вреди :D

Мяза на шимейл да го еа

Не знам, как е възможно да не оценявате тази прекрасна сливка. Това е тяло за грях - навсякъде и по много пъти. Явно мъжката част от обществото ни има проблем - импотентно е и мисловно и телесно.

Напоследък зачестяват промоциите на такива "звезди" в Дир-а.

Еее ама Зара Уотсън колко излъскано, хай клас звучи - името е паспорта на тая застаряваща анонимка да бъде забелязана. Представете си да се казваше Светлозара Трендафилова - не е много хай лайф.

Очевадно е, че тая си плаща за PR-a. Защо иначе Дир-а ще ни занимават с поредни статии за тая застаряваща женица, която беше полу-известна за няколко месеца преди 15-20 години.

В такива тежки дни подобен род статии са просто безумие ! Какво вдъхновение да черпим от тази жена ? Тя наближава 40 години, никога не е работила, няма семейство, няма деца, не мисли как ще изкарва прехраната им, ако остане без работа, а и не е ясно от какво се издържа. Тя ли ще ни е вдъхновението ? Ами тя е просто паразит !

Отвратително много сте свалили собствената си летва, " новинари " от ДИР- а......

Поредната международна високо платена.... Дерзай Заро, докато си още млада , щото после спонсорите ще секнат.

Чета само коментарите под този род "статии" и истински се забавлявам. Също така си правя извода, че най-скъпата "услуга" от дирчетата е заключването на коментарите

А е по-жива от всички зомбита създаващи тази "медия": Понякога съм бяла и добра. Как рядко ми се случва да съм бяла! Тогава искам сън да подаря на всекиго. И свойта обич цяла да счупя на парченца от стъкло, да пръсна и добри ръце да сгрея. И дала сок на нечие стъбло, да пазя свойта тайна, че живея!

Тази курветина е с толкова разпорена футка, че може са си качи краката на главата.

айде правете малко по-големи паузи между писанията за тази изсъхналата дама, какво е това вашето - на всеки месец, месец и половина? по дяволите, плащат ли ви тия хлебарки, че така "налазват" материалите ви? или просто из нета има достатъчно техен снимков материал, че не ви е проблем да запълните с ненужни статии каретата???

Новият "спонсор" на порнозвездата. Кой плаща, той поръчва....снимките.

Ааа, не следиш нещата изкъсо - всяка седмица, регулярно, ни припомнят за тая и нейните чекнения. Явно доста го е закъсала.

доста амортизирана, поне с 10 години над възрастта си тази жена

То хуя оправя ,ама и рзваля...

Вие живеете в измислен свят някои мъже. Една красива жена винаги е гледена от накой мъж или баща. Изхабените жени са като лелки по груби. Точно така Лиглъовци

Гледат ги в луксозни кафези, като излезнат на вън са с бурки. На запад жените са самостоятелни и се грижат сами. Ти в коя арабска страна си гледана?

Мъже кой от вас може да издържа жена която да не работи и само да ходи на фитнес? Не можете нали? Ами какво претендирате? Зарчето е била с богат спортист. Не заслужавате такава жена. Като не я издържате може да ми пускате палец надолу колкото искате мишки. Само ще точите лиги.

Аз примерно така издържам моята вече 25 години. За Зара , има страхотно тяло , адмирации !

Не бе, можеме, ама те искат сами да се издържат. Фаминизъм му викат

Дееба затова младите жени се женят за дърти богаташи. Тарикатки. Аз предпочитам да ми е трудно. Ще умра по рано съсипана и грозна но поне ще знам че всичко сама съм постигнала.

Ние простите жени работим. Ставаме смешни смачкани лелки. Незнаем какво е хвани богат. Ако нищо не работя и единственото ми занимание да се кълча не мисля че ще съм по назад. Тая зайка ако поработи една година на бюро 8 часа ще я видя дали пак е толкова фитнес. Лигла

Зарче поработи на бюро 8 часа да те видим. Харчи парите на бившия така е лесно.

Какво работи освен да се кълчи? Така и баба знае

Това зара травестит ли е?

A

Мале каква новина? кой го интересува? Точно никой. Абе ДИРА излагате се.

имам приятели - двама съпрузи с йога студио па нищо за тях не пишете тук що тъй

Какво работи, как се издържа в Дубай. Не пише никъде, едва ли от уроци по йога е толкова "успешна"?

Едно време имаше едни лафове "Араби дава чораби, един араб, един чораб", "Араби дава зелени бележки" и т.н.

Бе кой се интересува от това умрело куче ве, тая отдавна прехвърли трийсетака. Младите бръмчалки отдавна я изтикаха от сцената. Сух хляб е тая вече

Сокоизстисквачка си е ...

Бая си го закъсал, щом тая ти действа. Вдигни малко левъла.

Загубих всякакво уважение към тоя кон крокозъбел откакто не ду направи труда да отиде на погребението на ХРИСТО СИРАКОВ която я направи прилична в суратя. Баси пачаврата.

Кама Сутрин?

Обиждате Зарчето защото й завиждате, че е безгрижна и щастлива,а пък вий сти неудачници.

Защо да и завиждаме? Защото мина 35 години вече? Защото кой не е спал с нея? Защото не може да има деца ли? Защо по-точно? Че аз познавам на нейната възраст жени - майки на по две дечица, при това майки в истинския смисъл на думата - работят, въртят къща, дечица раждат и гледат и изглеждат 100 пъти по-хубави от тая Зара - а тя милата в живота си не е работила един ден , само разкрасителни процедури, почивки, плажче, и пак има сексапила на тухла четворка.

Не ви ли е срам да обиждате жените, които не могат да имат деца?! Всичко се връща да знаете!

Зарке, Зарке- повехна миличка- каквато и йога за “ млад дух” да правиш

Първо - тази жена никога не е била красива и с времето няма да стане. Второ - след като се опитва да ни убеди, колко е щастлива и успешна, защо непрекъснато се вре в тоя сайт и плаща, за да пишете за нея? Избрала е да живее в Дубай - да си седи там и да досажда в тамошните новини...о,да, там никой няма да я отрази естествено, защо да не досаждаме на българите - те ходят на работа, деца гледат, защо да не им натресем едно скучаеща нещастна женица ей така за вечеря, просто от нищото!

Тая не беше ли хамстерът от биг брадър дето я натърти някой, май беше боби ръгбито или някой друг?

Първо я натакова един висок имбецил, Найден май беше, а после си търкаха бибите с една друга лесбийка.

Нали се бяхме разбрали. Уж? Правилата са си правила. Всяка обява трябва да има цена на час, точно описание на услугата, трите имена на физическото лице и телефон. Пък иначе я nишете плеймейтка, йога-тренер, масажистка, компаньонка, дизайнер на бижута, фитнес консултант. Ясно е за какво става дума, ама няма най-важните данни? Къде да я търсят мъжете?

Тая нещо ,цяло лято се продава ама сигурно още не й се получава!!!!!!!!!!!!!

Вече имам стимул да НЕ практикувам йога. Ако погрознея колкото нея, няма да мога да се бръсна с огледало.

мамини благи Много сте завистливи, много сте злобни и мноооого дребни душици. Не била раждала, нямала деца. ма вие като ви гледам злобата и омразатаи писането по розовите сайтове, сте ми много работни и успешни, пък децата ви съ върхЪ. Ма спрете се малко с тая пуста злоба, то за това ви е такъв светът. Защото това садите и това обирате. И все няко, нейде ви е виновен и все не вие дооправил и все ми хленчите на онаа работа и все чкате да видите какво ви е недоволно и какво ви е обидило и колко сте жертва и жертва и жертва на нещо сиили някой си. Мъ сте ми тъпи и мързеливи А момичето което да е, поне може неща които никой от вас тука, мили ми многознайковци не го може. Щото сте ми оскотели от злоба

Кво момиче бе тоя парцаляк е на 40

Нито сме дребни, нито сме завистливи, а много сме щастливи :) А ти Зара виждал ли си я преди операцията на лицето и преди да започне да тренира?

Да е жива и здрава

Ако това е светлия лъч,направо да ходим да се гръмнем.Защо ни занимавате с тази жена.Да си живее живота и да не ни занимава със себе си.Повечето хора нито я знаят,нито искат да я знаят.

Добре се гъзнисва ;)

Много измъчено, бе Зара. На човек да му се отще да практикува йога като те гледа с какъв зор правиш асаните. Не е твойто йогата, не ти идва от въртре , няма "флоу",придържай се към фитнеса. Който иска да гледа красива мацка, с перфетен флоу, да потърси в тубата клипчето на Equinox's с Briohny Smyth - старо , но "златно"

Абе аз съм бил на война, бомбардират бомбардират па спрат, а при тази спиране няма. Всеки ден тука. Аз бих я прибрал, ще се жертвам за останалите, ма съм беден, и грозен.

това е кат унгарски кон гъвкаво

За 1 път става, ако сложиш торбата

Това сега обява за свободни дупки ли е?

И защо още носи името Watson при положение,че въпросния господин я е напуснал!?

Алтернативата е Трендафилова - това име не се продава на чичаците с пари там.

Обичам позитивните и енергични курвички като Зара. Напомня ми за Студ.град .Търсехме такива спортни пичурки и ги блъскахме до сутринта,докато и двамата се протрием.Ех младини .

Търси сепоредният спонсор с Дебел портфейл

Трай, коньо, за зелена трева

Хубаво тяло, много стегнато. Факт! Но в лицето е много недодялана и то след като си оправи захапката и зъбите и носа и скулите .... Гърдите са ясни , те са ѝ наследство от 100- те манекенки. За другото тя си знае. Какъв фитнес инструктор е в Бахрейн не е ясно. Там от жегата чаршафите са толкова лениви , че ги мързи чашката с чая да си вдигнат ...

В лице си остава грозна - каквито и пластични операции да прави.

Още някоя друга годинка ще побие катеричьока и ще се прави на интересна, и до тук !