В дни като днешния, когато пейзажът навън е сив и мрачен, доброто настроение на човек рязко се понижава. Факт е, че лошото време оказва отрицателно влияние върху благоразположението на духа, което изчезва заедно със слънчевите лъчи, скрили се зад тежките облаци на небето.

Именно в моменти като този, хората се чувстват отчаяни и унили, затова търсят вдъхновение, което да им даде волята да продължат напред, изпълнявайки своите отговорности. Един от най-добрите и лесни варианти за това е да прихванат от поне малка част от нечии друг хъс.

Вижте снимки >>

Ако сега се чудите къде да откриете някой, който буквално прелива от енергия, можете да отворите Инстаграм страницата на Светлозара Димитрова, по-позната като Зара от първия сезон на риалити предаването "Big Brother", чиято неизчерпаема жизненост действа като стимул на хилядите ѝ последователи, възвръщайки им загубения устрем.

 

Брюнетката често качва в профила си снимки, на които показва своите впечатляващи умения в йогата, помагаща ѝ да поддържа завидната си стегната фигура, способна да предизвика завист у повечето популярни дами в България. По всичко изглежда, че за нея не съществува невъзможна поза от практиките, тъй като с всяко следващо изображение тя демонстрира все по-сложни стойки, оставящи почитателите ѝ без дъх.

"Усмивка със завърнате", гласи посланието към последния пост на Зара, публикуван в акаунта ѝ преди ден.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Zara Watson (@zara_watson_) на

На кадъра тя позира на балкона на дома си, разположен в столицата на кралство Бахрейн - Манама, в който се завърна преди няколко седмици. На фотографията тя стои върху цикламена постелка за упражнения и облечена в екип от две части - клин с висока талия и къс топ.

Виновник за страстта ѝ към интензивните тренировки е бившият ѝ съпруг - австралийският лекоатлет Ерик Уотсън, с когото някогашната водеща на вечерното предаване "Къщата" се запозна през 2016 г. в Дубай. Откакто го срещна, тя започна да се изявява като фитнес инфлуенсър. Макар двамата да се разделиха в началото на тази година, Зара продължава да проявява желязна дисциплина спрямо тялото си, калявайки го със спорт.